Online reading:

web stats

12 Φεβ 2007

Απολογισμος ημερας και βααααλεεε....


Παει και το Σαββατοκυριακο..
Ηταν γεματο με δραστηριότητες γι αυτό πέρασε γρήγορα οπως και γρηγορα θα περασει και η εβδομαδα που διανυουμε.
Εβδομαδα τρελλας ,μασκαρεματος και χορου.

Μετα απο το υπεροχο αυτο διημερο, προσγειώθηκα καπως αποτομα στην πραγματικοτητα.
Φασαριες και παλι σημερα στο σπιτι σε σημειο να τα βαζουν και μαζι μου.Παροτι ηξερα πως ειναι εκνευρισμος στιγμης δεν αντεξα και εχωσα αγρια στον αδελφο μου ,ο οποιος ωρες ωρες με εκνευριζει αφανταστα με τις ηλίθιες αποψεις του.Αν πει πως αυτο ειναι λευκο δεν δεχεται αντιρηση και αν του πας κοντρα σου λεει ενα καρο ανοησιες.
Δεν υπερβαλω.Αυτος ειναι και θα ειναι παντα ο αδελφος μου.Ξεροκεφαλος και μαμακιας.Ναι καλα καταλαβατε οσοι καταλαβατε.Αδυναμια της μαμας η οποια τον υποστηριζε οπως συνηθως κανει.Η νυφη μου να μου κλεινει το ματι (να μη δινω σημασια), ο μπαμπας να μου ζηταει ευγενικα (!) να παω στο δωματιο μου για να μην συγχύζομαι,αλλα εγω εκει,να συνεχιζω να φωναζω προσπαθώντας να βρω δικιο.Σαν να μιλουσα σε ντουβαρι ενιωσα,αφού μιλούσα δεν μιλούσα το ίδιο και το αυτό.
Ισως μου πειτε "μα και εσυ τι ασχολείσαι;".Ασχολούμαι επειδή δεν μπορώ τις αερολογίες,τις μυθομανίες και τα δήθεν οπως επισης δεν ανεχομαι,οταν ερχετε το αδελφακι μου να δημιουργειτε αυτη η βαβουρα.Αρκετη υπαρχει και χωρις αυτον.
Μαλακια μου το ξερω ,γιατι μονο καλο δεν μου κανω,μα αυτη ειμαι και δεν αλλαζω.
Τελοσπαντων,ο θυμος μου εχει περασει,κλασσικα.
Βοηθησε και ο διαλογισμος που εκανα μετα,καθως και το μπιλιαρδο που επαιξα στο φορουμ του ταβανιου.
Χμμμμμ!!!Σας εχω μιλησει για το "ταβανι";Μπαααα.
Και να θελατε δηλαδη να μαθετε τι εστι ταβανι και πως προέκυψε,δεν θα ειχα και πολλα να σας πω.Το σπουδαιοτερο σημειο ειναι η φιλία αυτων των παιδιών,που ξεκιναει απο 1993.Τοτε υπηρχαν τα τοπικά Ίντερνετ γνωστα ως BBS (Bulletin Board Systems)με τόσους χρήστες όσες και οι τηλεφωνικές γραμμές που ήταν συνδεδεμένες πάνω τους,μεγάλη ιστορία.Περισσοτερες πληροφοριεςεδώ

Δεν ξερω αν θα κανω εκπομπη σήμερα.Δεν έχω ορεξη.Και οποτε δεν εχω ορεξη ολα πανε στραβα.Την μια χαλαει ο σαμ την αλλη κλεινει μοναχος του ο υπολογιστης κοκ.
Ίδωμεν...

Πηγα το πρωϊ για αποκριατικη στολη με τον Χρήστο.Δεν θα σας πω σε τι καταληξαμε.Σσσσσσσσ μυστικό.Θα σας βαλω φωτο από τα πάρτυ που θα παμε.
Ξεκινώντας απο αυριο.Με τους ποδηλατρεις.
Μετα το ται τσι θα αρχισουν οι ετοιμασιες. θα μαζευτουμε ολοι οι λατρεις του ποδηλατου μασκαρεμένοι στην πλατεία της Αγοράς.Από εκεί και κάνοντας σαματά με τις σφυρίχτρες θα κανουμε μια βολτα στην πολη.Μετα το πέρας της βολτας θα μαζευτουμε στο Ψυχαγωγειο (βρισκετε διπλα στο εστιατόριο Ελα στην παλια Πολη για τους Χανιωτες που ενδιαφερονται)για μασκε παρτυ.Ωραια θα ειναι αν και εχω μια υποψια πως θα πουντιασω με την στολη πανω στο ποδηλατο ακομα και με παλτο.Οσοι πιστοι ας προσελθουν ειτε απο την αρχη με τα ποδηλατα τους ,ειτε μετα στο παρτυ.Θα χαρουμε να σας εχουμε κοντα μας και ασφαλως θα ειναι μεγαλη η χαρα μου αν ερθετε επειδη το διαβασατε εδω :)

Τελικα,κατι μου λεει πως "Το αρθρο" βρηκε κολπο για να πουλαει φύλλα.Εβαλε το ενθετο "blog".Ένα ένθετο που στην ουσια τι προσφέρει;Όλα τα αποσπάσματα αναφέρονται στο ίδιο θέμα.Καποια ποικιλία βρε παιδάκι μου.Ένα κομματι που να αφόρα τεχνολογία,άλλο που να αφορά αθλητισμό,μαγειρικη κοκ.Πχ χθες ειχε αποσπασματα απο μπλογκς που αναφερονταν στο νεα Windows.Φεξε μου και ας γλιστριξα.
Εγω παντως γιαυτο την αγοραζω.Δεν μου προσφερει τιποτα.Η υλη της εφημεριδας ειναι απλα αρθρογραφήματα απο αλλες εφημεριδες με λιγο απο κουτσομπολια οπως εχει καταντησει το δελτιο ειδησεων του Star,πασαροντας και δύο dvd.Παντα καθε Κυριακη την αγοραζω απο περιεργεια να δω απο ποιον blogger βαλανε αποσπασματα.Με χαρα αντικρυσα το ονομα της lili στην πρωτη σελιδα,αλλα δεν κρατησε πολυ.Ειχαν βαλει τεσσερις σειρες μονο και αυτες ουτε καν δικιες της αλλα απο καποιον φιλο της,αν θυμαμαι καλα.Την Λιλη την θαυμαζω.Ξερει να λεει τα πραγματα απο την αποψη της ΓΥΝΑΙΚΑΣ.Ακομα και οταν βριζει ξερει πως να το κανει και δεν μιλαει (γραφει) σαν νταλικιερησα οπως αρκετες "δηθεν" μπλογκερς που εχω διαβασει κατα καιρους.Ειναι σεξυ.Ειναι εξυπνη.Ετοιμόλογη.Ειναι γυναικα με παθος.Εχει αποψη για όλα.Δεν ειναι ψευτικη.Μοιραζετε και εχει μοιραστει παρα πολλα με μας για να ειναι μυθοπλασιες.
Δεν της κανω διαφήμιση.Δεν την χρειαζεται.Αλλα ρε γαμωτο,τοσα ομορφα πραγματα γραφει,τεσσερις σειρες δημοσιευσαν μονο;Τι ξεφτίλες!!!!Αναρωτιέμαι αν το ξέρει.

Ευτυχως δεν θα με δω ποτε δημοσιευμενη.Δεν είμαι δημοφιλής,ούτε το επιδιώκω.
Οσα γράφει συνήθως στο editor η κυρια Χ δεν πείθουν.Γραφει,γραφει, προσπαθώντας να ελαφρύνει το βαρος της μαλακιας της.Κερδίζει χρήματα για αυτό όπως και η κυρία M.
Ενώ τα άτομα των οποίων δημοσιεύουν τα κειμενα,παίρνουν the poulex.
Είναι ωραίο να πληρώνεσαι για αυτό που σου αρέσει να κάνεις μα όχι με τον κόπο άλλων.
Ούτε ένα ευχαριστώ στους μπλογκερς αυτούς δεν έχουν πει ποτέ οι άσχετοι.Ένα απλό ευχαριστώ.Πες το ρε και ας πέσει χάμες.Τςτςτςτςττςς.Συγχύστηκα πάλι.
Παω να παιξω κανένα μπιλιαρδακι η καμιά σκοποβολή να χαλαρώσω.

Hasta mañana amigos..

Besos...

1 σχόλιο:

Adomiel είπε...

Το έμαθε, το έμαθε κι έγινε "Τούρκος"... όχι γιατί δημοσίευσαν μόνο 4 σειρές αλλά γιατί δημοσίευσαν γενικά...! καλά τους ξεμπερδέματα...! ;-)