Online reading:

web stats

3 Οκτ 2012

Αλλαγές

Παρολίγον να γίνει μηνάς απο τη τελευταία μου ανάρτηση.
Ισως ειναι καιρος και για μια ανανέωση και εδώ.

Αλλαξα τα μαλλιά μου,αλλαξαμε σπίτι,πήρα 2 κιλακια.

Ναι καλα ειδατε.
Εκανα ανταυγιες και τα εκοψα λιγο τα μαλλάκια μου (ενα μηνας ειναι τωρα βεβαια) ,πάχυνα :( και  ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ μετακομίσαμε.
 Είμαστε τωρα σε ενα  υπερυψωμένο ισόγειο με κηπο γυρω γυρω με 3 υπνοδωματια-ειχαμε δυο πριν-  και λοιπούς χωρους οπως σαλονοτραπεζαρια,με πολυ ησυχία,παρα του οτι εξω εχει αρκετη κίνηση.Απιστευτη μόνωση.Προκειται για μια πετρινη οικεία την οποια εχουν ανακινήσει και προσθέσει αλλα 3 δωματια.Τα παντα ειναι καινουργια,από τα επιπλα της κουζινας,τα πατωματα μεχρι και την τουαλετα.Καποιοι χωροι ειναι μικροτεροι σε σχεση με αυτους που ειχαμε στο προηγουμενο μα δεν υπάρχει θέμα.
Εχουμε θέμα με τις κουρτινες που ειναι μεγαλες για τα παράθυρα, τις οποίες δεν σκοπευω να τις κοψω,θα τις κοντύνω.Υπάρχει επισης θέμα με τα χαλια που ειναι και αυτα μεγαλα για τους χωρους κουζινας τουαλετας και κατι διαδρομοι.Θα δουμε πως θα τα χειριστούμε.Το μονο σιγουρο ειναι οτι δεν θα υπάρξουν άλλες αγορες.Ηδη αλλάξαμε το πλυντήριο.Αυτο που ειχαμε ανοιγε απο πάνω το καπάκι του και στο νεο σπιτι  οι συσκευες ειναι εντοιχισμένες,ηταν που ηταν 15 και χρονων πηραμε ενα καινουργιο.
Εξω η αυλη ειναι γεματο χαρτοκουτες και στο ξενωνα εχουν μεινει καμια 20αρια κούτες ακομα (;).
Εχω να κανω Zumba® πανω απο μήνα και μου λειπει.Ειναι και ο λογος που αρχισα να τρωω και να κανω(ουμε) ατασθαλιες,βάλε και τη μετακόμιση δεν θελει και πολυ νατα τα κιλακια.
Τεσπα,σκεφτομαι μετα που θα κλεισω την αναρτηση να κανω 6 απο τις παλιες μου χορογραφιες να τις θυμηθω και απο αυριο να ξεκινησω προβες με τις κουνουργιες που εχω σκεφτει.

Σιγουρα κάποιοι θα λένε πως και αποφασισαμε επιτελους να μετακομισουμε μιας και το λεγαμε απο περσι.
Κοιτα..οπως και περσι ετσι και φετος το θεμα ηταν τα χρηματα που χρειαζονται για να μετακομισει κάποιος.Τα ειχαμε υπολογισει σε 2000 ευρω.
Τοσα εφυγαν τελικα.


Οποτε εχουμε και λέμε.
Βάλε ενοικια 1 μπροστα (αυτο εκκρεμει να το δωσουμε τωρα) και 1 εγγύηση (την εγγυηση τη δωσαμε) + 600 ο μεταφορεας ο οποιος μας τα πακεταρε μας τα μετεφερε σωα και μας στα συναρμολόγησε  και μιλω για επιπλα - μεταφορα κουτες,βάλε μεταφορα 2 κλιματιστικών 200 ευρω, χωρις να υπολογισεις καθαριστικα και αλλα εξτρα εξοδα.

Βεβαια η μεγάλη απόφαση πάρθηκε οταν ο πρωην σπιτονοικοκυρης αποφασισε να αλλαξει ολα τα παραθυρα του σπιτιου και να το κανει ενεργειακό.Αυτο θα σημαινε σπασιμο -σκόνες-χαμό.Ολα αυτα πάνω απο τα επιπλα  που και σεντονια να τους εβαζα...μα τι λέω δεν υπηρχε περιπτωση να τους αφηναμε.Εχω θέμα με τη σκονη και εξάλου μη ξεχναμε οτι η υγρασία ειχε γεμισει τα ταβανια με μύκητες με αποτελεσμα τα ειναι μαυρα και να ενοχλουν το αναπνευστικο και των δυο μας.
Θυμαστε προπερσι τα  Χριστουγεννα που γυρισαμε απο το πατρικο που ειχαμε παει εκδρομή και βρηκαμε το μισο ταβανι πεσμένο και τα επιπλα γρατζουνισμενα και μεσα στη ασπρη σκόνη;Ε ειχε αρχισει να πεφτει απο την αλλη πλευρα.Το σπιτι αρχισε να μας στέλνει μηνυματα απο μονο του.

Ευτυχως πανε ολα αυτα κλεινουμε ηδη μια βδομαδα μετακόμισης,τη περασμενη Τεταρτη γινοταν ο χαμός με παρα πολλες κουτες  στα 2 εξτρα δωματια.Εχει μεινει ενα δωματιο τωρα και η αυλη.

Κάναμε αναβάθμιση ποιότητας ζωής και ευελπιστούμε η μεγάλη ανατροπή να γινει με  ενα παιδι .
Σιγα σιγα ολα παιρνουν το δρομο τους οταν ειναι ο καιρός τους.

Ακόμα και χθες ειχαμε εγγραφες στο σχολείο.
Καλό ειναι αυτο θα μου πεις εκει που αλλα φροντιστηρια κλεινουν (φτουφτου μακρια απο μας) αλλά περιμένουμε και τις πρωτες πληρωμες απο βδομάδα για να ξεκινησουμε προγραμματισμό.
Οι λογαριασμοί τρεχουν οπως και εμεις καθημερινα.
Δεν εχω ελευθερο χρονο αυτες τις μέρες ουτε για τον εαυτον μου,οπου ναναι το μουστακι που βγαινει θα γινει σαν του Κολοκοτρώνη χαχαχα.Μαλλον θα ασχοληθω σημερα οπως εκανα παλια τις Τεταρτες,μετα την γυμναστική.


Νομιζω ειναι καιρός να σταματησω και να πάω να αποτελειωσω τις ντουλαπες στο υπνοδωματιο και κάτι αλλες δουλίτσες.

Θα προσπαθησω να τα λέμε συχνότερα.Tα πρωινα  ξυπναω παρα πολυ νωρις οπότε θα μπλογκαρω εκεινη τη ωρα.

Σας φιλω και ευχομαι να ειστε καλα οπου και να ειστε ,να σκεφτεστε θετικα και αισιοδοξα.
Ολα θα πανε καλα....


 

Δεν υπάρχουν σχόλια: