Online reading:

web stats

1 Οκτ 2007

Ετουτος ο κοσμος μας χωραει ολους..


Με ανοιχτη τηλεοραση και αναμενοντας την επαναληψη της 20αλεπτης εκπομπης μας στην ΝΕΑ τηλεοραση,για να την copιαρω,ειπα να ξεκινήσω να γραφω στο ηλεκτρονικο ημερολογιο μου.

Ηταν ενα γεματο Σαββατοκυριακο.
Ειχε μπολικη ξεκουραση και υπνο βεβαιως βεβαιως.
Ειχε διαβασμα και μεζεδακια στον Ασωτο στο Κουμ Καπι,ειχε εκδρομουλα στην Πλακα (μετα την Αλμυριδα) με καλη παρεα και επισκεψη στο Αντιρατσιστικό Φεστιβάλ,οπου απολαυσαμε τον Δημήτρη Μπασλάμ με τον Γαργαλιστή του αλλα κι τον Φοιβο Δεληβοριά με την κιθαρα του σε ενα one man show με κανουργιες αλλα και παλιες επιτυχιες του.
Κρατουσαμε τα δισκακια τους στα οποια μας γραψανε αφιερωσεις,βγαλαμε φωτογραφιες,πεταχτηκαμε μεχρι τον Κηπο οπου "χτυπήσαμε" μια απολαυστική βαφλα με μπειλις παγωτο και μπραλινα σκετη κολαση και τραγουδισαμε άλλοτε φωναχτα άλλοτε ψιθυριστά λατρεμένες μελωδίες..

Ο καλος μου εκανε σαν μικρο παιδι με τον Μπασλάμ,για τον οποιο δεν ειχα αναφερει και που οταν το εμαθε,οτι θα επαιζε στο αντιρατσιστικο μου τα ψιλοεχωσε επειδη δεν του το ειχα πει.
Ενω καποια στιγμη οταν καναμε βολτες στα γυρω περιπτερα του Φεστιβαλ,παρατηρησαμε δυο τυπους με κιθαρες σε καποια γωνια.Ηταν ο Λεωνίδας Μαριδάκης με τον Δεληβοριά.Πηγαμε προς το μερος τους,τους διακοψαμε απο τις προβες και του ζητησαμε να μας γραψει μια αφιερωση στο νεο του δισκακι.Χαμογελωντας και χαιρετωντας μας δια χειραψίας,πηρε το σιντακι και ζητησε την αποψη μας για τα νεα τραγουδια.
Αν δεν κανω λαθος ειχα βαλει και ενα βιντεακι του αλλα και μερικα τραγουδια του στον player,οποτε και σαφως η απαντηση μας ηταν θετική για τα δημιουργηματα του.Μεσα σε ολα που ειπαμε περιμένοντας να τελειωσει με την αφιερωση,ηταν ο Μπασλάμ.
Θα πηγαινε και εκεινος, κατι που επιβεβαιωσαμε αφου τον ειδαμε να καθεται παραδιπλα μας.
Θα δειτε αλλωστε και φωτογραφιες.

Θελω επισης να αναφερθω σε κατι που μου εκανε εντυπωση χθες.
Ενας γνωστος τηλεοπτικός αναλυτής αθλητικών δρώμενων κυρίως ποδοσφαιρου ασχοληθηκε με blogs.Εκει που αναλυε σε μια εφημεριδα αλλα και σε ιστοσελιδα ,τα αθλητικά γεγονότα,εκανε αναφορα και σε ενα ιστολογιο,το οποιο ενας λεει φιλος του ειχε πει να διαβασει και να πει την αποψη του.
Οσα εγραψε,θυμωσαν την ιδιοκτητρια του ιστολογιου η οποια εκ των υστερων τα ανακαλυψε, βλέποντας τα πολλα σχολια και την μεγαλη επισκεψιμότητα στο ιστολογιο της.
Δεν μπορουσε να καταλαβει ποιο ηταν το κινητρο και ο σκοπος αυτου του ανθρώπου.
Εχει μια ταση γενικώς,να χλευαζει, αλλα στην συγκεκριμενη περιπωση δεν υπαρχει λογος μιας και τα blogs διαμορφώνονται από τον ιδιοκτητη τους οπως εκεινος γουσταρει.
Δεν εχει δικαιωμα κανεις να κανει κουμαντο στον τροπο γραφης του αλλου.
Δεν σου αρεσει μια ιστοσελιδα; πας παρακάτω.
Θες να πεις την αποψη σου,ελευθερα.
Μην κρινεις.Δεν σε κανει ανωτερο αυτο.Δεν εισαι ανωτερος επειδη κρινεις εναν αλλο ανθρωπο.Η αξιοπρεπεια και η σεμνοτητα δεν εβλαψε κανεναν.Τουναντίων.Και προς Θεου δεν κρινω τον ταδε "επωνυμο",του οποιου το ονομα δεν θα πω γιατι δεν θα γινω η διαφημίστρια του,ουτε θα τον λυπηθώ.Απλα σκεφτομαι πως γινεται να ασχολειται με τον τροπο γραφης καποιου,ενω θα μπορουσε κάλλιστα να ασχοληθει με τα τοσα αθλητικα γεγονοτα που υπαρχουν.Για αυτον τον λογο δεν πληρώνετε;
Καποιοι ιστογραφοι δεν ειναι δημοσιογραφοι,καποιοι ιστογραφοι ειναι απλα ο εαυτος τους και οχι καποιο ψευτικο δηθεν ατομο.
Ενιγουεις...

Στην επομενη αναρτηση θα βαλω φωτογραφιες απο το αντιρατσιστικο φεστιβαλ.

Ενα φεστιβαλ που ειχε αρωματα,χρωμα,ηχους μα πανω απο ολα αγαπη και ενότητα.


Το Σαββατοκυριακο μεσα απο τα ματια του καλού μου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: