Online reading:

web stats

10 Οκτ 2007

Στα αζητητα

Εκει βρισκεται εδω και εβδομαδα η σωρος ενος ανθρωπου που αρκετα χρονια πριν εκανε κοσμο και κοσμακι να τα παραταει ολα για χαρη του και να καθεται μπροστα στην τηλεοραση.

Μιλαω για τον ανθρωπο που ενσαρκωσε χαρακτηρα σε εργο του Καζαντζακη.Τον Χριστό στην σειρά "Ο Χριστος ξανασταυρωνεται".
Ο Χριστός ξανασταυρώνεται είναι μία τηλεοπτική δραματική σειρά που προβλήθηκε από την ΕΡΤ την περίοδο 1975-1976 και συντάραξε το τηλεοπτικό κοινό,σημειώνοντας υψηλή τηλεθέαση για τα δεδομένα εκείνης της εποχής. Το σενάριο ήταν βασισμένο στο ομότιτλο μυθιστόρημα του Νίκου Καζαντζάκη και με το οποίο η ΕΡΤ έκανε τα πρώτα αποφασιστικά βήματα στην παραγωγή μεγάλων ποιοτικών τηλεοπτικών σειρών. Η σειρά προβλήθηκε σε 50 επεισόδια των 45 λεπτών και ήταν παραγωγή του ΑΣΤΗΡ TVΕιμαι σιγουρη πως πολλοι θυμουνται το γιουσουφακι,τους γιαουριδες κλπ.

Μιλαω για τον Αλέξη Γκόλφη,που εδω και μερες μενει αταφος,ξεχασμενος απο ολους και ιδιαιτερα απο την πολιτεία.
Αλλος εναν ηθοποιος που πεθανε στην ψαθα οπως συνηθίζεται να λεγεται.
Ολοι τον ξεχασαν.Εψαξα να βρω καποια εφημεριδα που να το αναφερει,αλλα ειτε δεν εψαξα καλα ειτε το θεωρησαν τοσο ασημαντο γεγονος που απλα δεν ασχοληθηκαν.Βλεπεις ο κωλος της Μαστροκωσταινας πουλαει περισσοτερο παροτι ειναι γεματος κυταριτιδα.Κακιες;Μπα δεν νομιζω.Ναναι καλα τα φτιαξιματα και οι υπολογιστες.
Ξεφυγα απο το θεμα μου.Ηθελα να τονισω την καταντια μερικων δημοσιογραφισκων που επιτελουν σωστα το εργο τους.Εδω γελανε.

Ποιος ειναι ο σκοπος του "Συλλογου ηθοποιων";
Που ειναι η κυρια Φονσου;
Που ξοδευει τα ποσα που μαζευονται στα ταμεια της εταιρείας αυτης,γιατι εκτιμω πως προκειται για εταιρεια.
Μονο στα καναλια,πλαστικοποιημενη,βαμμενη,σενιαρισμενη ξερει να βγαινει;

Ντροπη!

Αμ ο Μπαρκουλης;
Ακουσα πως παρακαλεσε υπουργους για να παρει συνταξη.Ειναι δυνατον να μην μπορουν να παρουν συνταξη αυτοι οι ανθρωποι;Δεν μπορω να το καταλαβω αυτο.Τι ταμειο εχουν;Οι συνδικαλιστες του κλαδου τους μονο να τρωνε ειναι;

Ντροπη!

Δεν υπάρχουν σχόλια: