Online reading:

web stats

17 Νοε 2006

Αλλη μια μερα ..

..φτανει στο τελος της..Και εγω εδω ..μακρυα σου..
Ανυπομονω να αλλαξει αυτη η εικονα..Συντομα...

Τελικα κοιμηθηκα...(zZzZzZZzZZzZZz...)
Τοσο βαθια που ουτε με θυμαμαι να ξυπναω,μα δεν πρεπει να αλλαξα ουτε πλευρο.
Μπρουμιτα ξαπλωσα,μπρουμιτα ξυπνησα.
Δεν μπορω να περιγραψω την αισθηση.Η μαλλον μπορω.Πως ειναι η αισθηση μετα απο ενα καλο σεξ,που αν και ηταν δυνατο (τετοια ωρα τετοια λογια,αχ),θελεις και αλλο;Αααααυτο!
Ηθελα να κοιμηθω κι αλλο.
Μα σημερα ερχονται οι γονεις οποτε επρεπε να γινουν πραγματα.
Τεσπα..
Χτες που λες περασα υπεροχα.
Πηγα ται τσι,καναμε τους κοιλιακους μας,εδωσα το διαγνωστικο τεστ στον Χ αλλα ξεχασα τις λυσεις σπιτι μου.Δυστυχως ομως δεν θα τα διορθωσει εκεινος,πρεπει να τα διορθωσω εγω.Οφου ποσα λαθη θα εχω!Συνηθως στα ευκολα την παταω και στα προφανη.Στην σχολη κανω πιο δυσκολο επιπεδο αγγλικων , και πολλα βιβλια και σημειωσεις ειναι στα αγγλικα.Απο Δευτερα ομως αυτο.
Μετα κατσαμε μαζι με Κ και X στο Playroom (ετσι το λεει),ενα δωματιο με πολλα βιβλια,ενα ποδηλατο γυμναστικης και το γραφειο του.Αργοτερα ηρθε και ο Ν.
Πολυ μου αρεσε ολο αυτο.Να συζηταμε αυτα που μας προβληματιζαν-ουν,να αναζητουμε λυσεις,να αναλυουμε (αλλο που δεν ηθελα εγω) καταστασεις,να τρωμε τουρτιτσα ,να πινουμε γαλλικο καφεδακι και να γελαμε.
Σχολιασαμε ενα ποστ απο καποιο μπλογκ για την τελειοτητα περιγραφης του σλουρπ στις γυναικες (Δες Woman in this city-post "Οδηγιες Χρησεως").
Καταληξαμε στο οτι πολλοι αντρες δεν ξερουν πως να χειριστουν αυτο το πολυ ερωτικο και ευαισθητο σημειο της γυναικας, ειτε γιατι δεν μπηκαν σε διαδικασια να μαθουν,ειτε γιατι οι ιδιες οι γυναικες δεν βοηθησαν στην διαδικασια,και ομοφωνα συμφωνησαμε πως η περιγραφη του sykofanti ηταν η καλυτερη.
Σε καποια φαση η Κ προτεινε μιας και ειμασταν μαζεμενοι ,να βγαλουμε φωτογραφιες.
Τωρα αν σας πω πως γουσταρα τα μαλα, θα με πιστεψετε;Και ομως (!).Εγω ,που δεν γουσταρω να με φωτογραφιζουν (αλλο αν γουσταρω να με φωτογραφιζω),στρωθηκα και πηρα ποζα,αναμεσα στα αγορια.Βαλανε το αυτοματο και ... πες τυυυυυυυυυριιιιιιι.
Χασκογελουσαμε ,καναμε γριματσες ,που να προλαβουμε να πουμε οτιδηποτε.
Χαμογελαω μονο που το σκεφτομαι.
Σαν βγαλαμε καμποσες,πηρα την ψηφιακη στα χερια μου.Αρχισα να τραβαω ποτε την Κ ,ποτε τον Χ.Οχι σε στημενες φωτογραφιες,απλα εκφρασεις τους,βλεμματα,χαμογελα.
Ωσπου αφοσιωθηκα στο προσωπο της Κ.Εχει εξαιρετικο προσωπο.
Της χρωσταω φωτογραφιση και ειναι ενα στοιχημα για μενα.
Να βγει μεσα στις φωτογραφιες αυτη η δυναμικη προσωπικοτητα της.Αυτα που λενε τα ματια της οταν τα χειλη της σιωπουν.
Την θαυμαζω,της το εχω πει και ειμαι τοσο χαρουμενη που ειναι στην ζωη μου.Μου εχει μαθει πολλα και ας μη το καταλαβαινει.
Ταραχτικε και το προσωπο της αλλαξε,οταν της ειπα να με κοιταζει,να κοιταζει στον φακο δλδ,οπως θα κοιτουσε καποιο αγαπημενο της προσωπο.
Δεν μπορειτε να φαναστειτε τι φωτογραφιες βγηκαν.
Αρχισε να αποτυπωνετε αυτο που θελω να κανω ,οταν θα ασχοληθουμε σοβαρα με αυτο βεβαια.
Με την καταλληλη μουσικη ,φωτισμο,λογια θα δειξει υπεροχα πραγματα.Το ξερω.Οπως γνωριζω πως θα το διαβαζεις τωρα,οποτε προετοιμασου,πηρες μια ιδεα απο το τι και πως θα κανουμε την φωτογραφιση.
Και ο Χ εχει εξαιρετικες γωνιες το προσωπο του και φωτογενια.Δεν συνεργαζοταν ομως η μηχανη αλλα μαλλον δεν φταιει αυτη αλλα η ασχετοσυνη μου στον χειρισμο της.
Παραγγειλαμε μια χωριατικη πιτσα, κατσαμε στο κατακοκκινο σαλονι του Χ ,κοιτουσαμε την τηλεοραση που ειχε Χαρυ Ποττερ και ταυτοχρονα κουβεντιαζαμε για το ποσο εχουμε αλλαξει σε εναν χρονο.Τι μας χαλουσε παλιοτερα στον χαρακτηρα και την συμπεριφορα του αλλου.
Περασε η ωρα,χαλαρωνανε τα ματια,καιρος να παμε σπιτακια μας.
Ε την συνεχεια την ξερετε.
Ξερη στο κρεββατι και στην αγκαλια επιτελους του Μορφεα.Τι ωραιος αντρας αυτος ο Μορφεας ρε παιδια!Ενας τετοιος σε Κουβανο σας βρισκετε;(Καταλαβες Αυθαιρετο πρωινο κρουασαν; χιχιχ)

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Άκουσα πως στην Βρετανία δοκιμάζεται χάπι που εξαφανίζει την υπνηλία για μέχρι και 2 εβδομάδες. Ποιός ανώμαλος θα το πάρει αυτό; Ποιός δεν ευτυχεί όταν αφήνεται στα χέρια του Μορφέα και ξυπνά ανανεωμένος; Πάντως για την ωρα δοκιμάζεται στους συνήθεις υπόπτους, του στρατιώτες. Αυτούς τους για κάθε χρήση ανθρώπους, τα υποχείρια της εξουσίας που γίνονται καταπιεστές, κατακτητές, εξουσιαστές, πειραματόζωα ανάλογα με την ανάγκη.

Αυτό με τα κρουασάν δεν το έπιασα αλλά ψάχνεις δηλαδή έναν άνδρα σαν τον Μορφέα; Που να σε κοιμίζει; Αααα δεν έχουμε μεγαλώσει μου φαίνεται ακόμη

SilentSoul είπε...

Ουτε νομιζω να μεγαλωσω ποτε :)
Αυτο με τα κρουασαν το επιασε εκεινος στον οποιο αναφερομουν .
Οσο για τον Μορφεα δεν το εννοουσα να με κοιμιζει,απλα τον θελω οπως τον φανταζομαι.
Γαλαζια ματια,ψηλος,γεροδεμενος με στιβαρα μπρατσα ηλιοκαμμενος :ρ και επειδη ξερω οτι αυτο δεν παιζει να συμβει αστε με να φαντασιωνομαι χοχοχοχ :ρ