Online reading:

web stats

11 Ιαν 2007

Just another day..

Καλημερα μας Καλημερα σας...
Τι κανετε;
Πως εισθε σημερα;
Αναζωογονημένη εγω μετα την πρωινη μου βολτα σχεδον ξημερωμα Πεμπτης.
Ειναι ομορφα λιγο πριν ανατείλει ο ηλιος.
Χρωματα παντου στον ουρανο,λιγα συννεφακια τα οποια διαλύθηκαν,δροσερο αερακι..
Μια νεα μερα γεννιόταν..
Μια μερα με υποχρεωσεις,τρεξιμο και διαβασμα.
Πινω τον δευτερο και τελευταιο καφε για σημερα,πριν ξεκινησω οσα εχω να κανω.
Να παω να κανω κατι πληρωμες παλι,να αγορασω χοντρες καλτσες για την εκδρομη της Κυριακης,ισως και μποτακια μιας και αυτα που εχω εχουν ψιλοπαλιωσει,να αγορασω και κανα σταμναγκαθι να το συνοδεψω με την ψητη σαρδελα που θα φτιαξω το μεσημερι,διατροφη βλεπεις,να παω να παρω κατι σημειωσεις απο εναν συμφοιτητη και να στειλω κατι φαξ.
Και αυτα ειναι μονο οσα εχω να κανω τωρα το πρωι γιατι το απογευμα εχει ται τσι,ισως ισπανικα αν προλαβω να διαβασω,συν να βγαλω 2 κεφαλαια υλης στα στοιχεια Μηχανων.Καταληψη μπορει να εχει η σχολη,μπορει να χαθουν οι ωρες που δινω κανονικα μα ευελπιστω σε παραταση.
Την Κυριακη κοβει ο Ορειβατικος συλλογος Χανιων την πίτα του στην Ταυρη.Η πεζοπορια ειναι ομαλη σε ενα υπεροχο δασωμενο μονοπατι πανω απο το οροπεδιο Ασκυφου της επαρχιας Σφακιων.Οποτε πρεπει να ετοιμαστω.Ζεστα ρουχα τσαντα πλατης,κασκολακι γαντακια.Πφ!
Καθε βδομαδα μου ειναι φορτωμενη.Γουσταρω.Βρισκομαι σε εγρηγορση.
Θα τα πουμε παλι μολις γυρισω,με νεες εικονες,σκεψεις.Χμ!Ισως ξεκινησω να βαζω λιγες λιγες τις φωτογραφιες απο την Ιεραπετρα.
Φιλουρες τσι μουρες.
Σλουρπ!!!
Listen to the lyrics..!!

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Οντως αυτοί οι πρωινοί περίπατοι σε βοηθούν δείς τη μέρα που ξεκινάει απο άλλη σκοπιά.
Βοηθάει αυτό το think possitive..
Καλά να περάσεις λοιπόν το ΣΚ.

Ανώνυμος είπε...

Ευγενία είσαι το παιδί λάστιχο? Heh! Πόσο χαίρομαι τους άνθρωποι που γεμίζουν το πρόγραμμα τους με πράγματα που αγαπούν και δεν κάθονται σπίτι λιώνοντας μπροστά από ένα pc(ή χειρότερα τηλεόραση). Μπράβο καμάρι μου!

p.s κάνε ένα καλό και θύμισε ποιες μέρες/ ώρες(και το λινκ του σταθμού)κάνεις εκπομπή γιατί θέλω να σε πετύχω αλλά συνέχεια το ξεχνάω..

SilentSoul είπε...

@Ασταρτη να σαι καλα και σε σενα ευχομαι ενα υπεροχο σουκου και να χαμογελας ε; :)

@Aveline τυφλα να εχει η Κομανετσι!!
Η αληθεια ειναι πως πριν την περιπετεια της υγιας μου καπως ετσι ημουν.Δουλεια σπιτι ,νετ,τηλεοραση.Εβγαινα για να παω στην δουλεια αντε και για να καφε.Δυστυχως που το λεω αλλα αν δεν ταρακουνιομουν, ακομα ετσι θα ημουν,μια εργασιομανης,τελειομανης γυναικα χωρις ενδιαφερον για το τι γινετε εκει εξω μονο σπιτι δουλεια σπιτι.
Ενιγουει παιζω καθε Δευτερα και Τεταρτη στον www.phoenix-radio.gr Station 2 , 00:00-02:00 σκληρη ωρα για οσους δουλευουν την επομενη μερα.
:) φιλια πολλα

SilentSoul είπε...

υγειας με ει οχι με ι τς τς παειιι παειιιι εγερασα...