Online reading:

web stats

23 Μαΐ 2007

Boys night tonight


Ο μεγαλος αγωνας εφτασε.

Οι προσκλησεις εχουν γινει απο τον καλο μου μερες τωρα.

Καλεσε ολους τους φιλους σπιτι για να δουνε τον αγωνα.
Σαφως και δεχτηκαν ολοι,ποδοσφαιρο ειναι αυτο.

Καμια γυναικα δεν θα υπαρχει οποτε για μενα θα ειναι girls night με μαργαριτες στου Λη με την Κατερινα.Μια χαρα θα περασουμε και εμεις.Αυτοι θα γεμισουν θερμιδες με τσι πιτσες και τα μπυρονια,ενω εμεις μαργαριτεεεςςςς οοολεεε :)

Βεβαια δεν εχω κατι να γιορτάσω,αφου δεν ξερω πως τα πηγα στην προοδο σημερα.
Κοιμηθηκα σχεδον τρεις το βραδυ και ξυπνησα επταμισι το πρωι για μια επαναληψη αλλα και για να γραψω το Α4 με τυπολογιο.Οι ασκησεις δεν ειχαν να κανουν με το βιβλιο ειχε ομως να κανει η θεωρεια.Εκει παιδια τα εγραψα ολα,λεξη προς λεξη,παπαγαλια βεβαια αλλα τα εγραψα.Οποτε αν τα βαλω κατω,λιγο απο εδω λιγο απο εκει μαααλλοοον πως τα πηγα καλα.Θα δειξει.

Νυσταζω αλλα οταν πηγα να ξαπλωσω το ματι γαριδαρος.
Αφου να σκεφτειτε πηρα τις σημειωσεις του Μη γραμμικου,με την ελπιδα να καταλαβω κατι απο οσα εγραφε και..εκπληξη,το μυαλο επαιρνε στροφες.Πςςςς τι σου κανει μια προοδος.

5 σχόλια:

The Torch είπε...

Γιατί η παπαγαλία να μην μπορεί να χαθεί από αυτή τη χώρα.
Πέρνα καλά με τις φίλες σου.

SilentSoul είπε...

Γιατι οι καθηγητες να αναζητουν αυτολεξη τις εννοιες που υπαρχουν στα βιβλια;
Ενας μονο καθηγητης κανει τις εξετασεις του με πολλαπλες επιλογες,οπως γινετε και στο εξωτερικο και με βολευει απιστευτα ασε που ειμαι πιο χαλαρη οταν δινω το μα8ημα του.
Η παπαγαλια με σκοτωνει αλλα δεν μπορω να κανω αλλιως.

black fairy είπε...

Από το πολλαπλής επιλογής μέχρι την παπαγαλία υπάρχει τεράστια απόσταση! Και γενικά δεν νομίζω ότι οι καθηγητές του Πολυτεχνείου μας εκτιμούν τους φοιτητές που παπαγαλίζουν, πολύ απλά, γιατί (θεωρητικά, αν θες) προσπαθούν να δώσουν στην κοινωνία ανθρώπους όχι μονο με καλή μνήμη, αλλά και με κριτική σκέψη που μπορούν να κρατήσουν ότι αξίζει και να παραλείψουν τα επουσιώδη.

SilentSoul είπε...

Οσο αφορα τις εννοιες γλυκια μου νεραιδα δεν μπορεις να κανεις του κεφαλιου σου.Δεν αναφερομαι σε ασκησεις οπου εκει σαφως και χρειαζεται οχι απλα να κατανοεις ορισμους κλπ αλλα και να μπορεις να παιρνεις αποφασεις συμφωνα με την δικια σου κρίση.
Και για το κομματι εκτιμησης των καθηγητων της σχολής μας (Πολυτεχνειο Κρητης),εξαρταται απο τον καθηγητη.Τα ζεις αλλωστε και εσυ μιας που εισαι Πολυτεχνίτισσα.
----------------------------------
Χμ!Τωρα το κακο που ηταν βρε παιδια;
Που παπαγάλισα ορισμους για να γραψω καλα;Σας ειπα πως γενικά δεν ειμαι ανθρωπος παπαγαλιας.Αλλα δεν ανέχομαι να πηγαινω αδιαβαστη και να απογοητευομαι.Οχι οτι δεν απογοητεύτηκα που εβλεπα να αντιγραφουν αλλοι συμφοιτητες μου,ενω οσοι ειχαμε μελετησει πασχίζαμε να γραψουμε.Ασε που ειναι ενοχλητικο καθε λιγο και λιγακι να σε ενοχλουνε πανω σε μια μαθηματική πράξη,για να ρωτησουν αν εχουμε γραψει την ταδε ερωτιση η αν γινετε να βαλουμε την κολλα πιο διπλα για να βλεπουν και αυτοι.
Δεν εχω αντιγραψει ποτε μου και ουτε προκειταi,οποτε αν ειναι κατι που δεν κατανοω να το μαθω παπαγαλια,θα το κάνω και δεν νομιζω να ειμαι η μονη.

Καλημερα

Περιπετών είπε...

Αυτοί που φταίνει είναι οι καθηγητές που βάζουν ερωτήσει οι οποίες μπορούν να απαντηθούν με παπαγαλία. Εάν δεν κάνεις τον φοιτητή να χρησιμοποιήσει τις συνθετικές του και κριτικές του ικανότητες τότε δεν θα το αποφύγεις αυτό. Οι πολλαπλές επιλογές δεν είναι λύση διότι εκεί η αντιγραφή πάει σύνεφφο και η αναλυτική σκέψη εξαφανίζεται. Δεν είναι καθόλου σύνηθης τεχνική αυτή στα καλά πανεπιστήμια του εξωτερικού.