Online reading:

web stats

25 Μαΐ 2007

25 Μαϊου Παγκοσμια ημερα για τα εξαφανισμενα παιδια



Απίστευτο και ομως ειναι αλήθεια!!

Νομιμοποίηση του Κόμματος των Παιδοφίλων (PNVD)

από το Τοπικό Δικαστήριο της Χάγης

Μετά την απόφαση του Τοπικού Δικαστηρίου της Χάγης, η οποία βασιζόμενη στην ελευθερία της έκφρασης, του εκλέγειν και εκλέγεσθαι, δεν απαγόρευσε την ίδρυσή του, η Ολλανδική Κυβέρνηση αναγνώρισε και επίσημα το νεοϊδρυθέν Κόμμα των Παιδοφίλων (PNVD).


Σε αυτή την περίπτωση η ελευθερία της έκφρασης λειτούργησε εναντίον των δικαιωμάτων των παιδιών.


Βασικοί στόχοι του κόμματος είναι:

- Η νομιμοποίηση της σεξουαλικής επαφής μεταξύ ενηλίκων και ανηλίκων από 12 ετών
- Η νομιμοποίηση της κατοχής παιδικού πορνογραφικού υλικού για προσωπική χρήση


Επίσης, κάθε νομοθεσία, που απαγορεύει την σεξουαλική επαφή μεταξύ ανθρώπων και ζώων, τους βρίσκει ρητά αντίθετους.


Κάθε συνειδητοποιημένος πολίτης στην Ευρώπη αλλά και σε ολόκληρο τον κόσμο οφείλει να αντιταχθεί στην νομιμοποίηση αυτού του πολιτικού κόμματος.


Η Φινλανδία, έχοντας την Προεδρία της Ε.Ε. πρόκειται να αιτηθεί την καταστολή της δράσης του Κόμματος των Παιδοφίλων στην Ολλανδία. Η αίτηση από την Πρωθυπουργό της Φινλανδίας κα. θα παραδοθεί στον Επίτροπο της Ε.Ε. κ. Franco Frattini, Αρμόδιο για Εσωτερικές Υποθέσεις, στο τέλος του τρέχοντος έτους.


Στα πλαίσια Ατυπης Συνάντησης μεταξύ των Υπουργών Δικαιοσύνης και Εσωτερικών της Ε.Ε. η οποία πραγματοποιήθηκε 20-22 Σεπτεμβρίου στην πόλη Tampere, οι Φιλανδοί πολίτες παρέδωσαν τις πρώτες υπογραφές στην Υπουργό Δικαιοσύνης της χώρα τους.


Όσο περισσότεροι σε ολόκληρο τον κόσμο συνυπογράψουμε το αίτημα τόσο μεγαλύτερη θα είναι η ισχύς του!


Για το λόγο αυτό προωθείστε το μήνυμα αυτό και σε άλλους για να συγκεντρώσουμε περισσότερες υπογραφές.

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Τό'χα πει και θα το ξαναπω. Η ελευθερία της έκφρασης στην δημοκρατιά είναι πάνω απ'όλα. Ας αφήσουμε τον λαό να τους κρίνει και να αποφασίσει εάν συμφωνεί ή όχι με τις απόψεις αυτές.

MariaDedoussi είπε...

Ο ανώνυμος και ο κάθε ανώνυμος και "επώνυμος" που άφησε το παραπάνω σχόλιο, ας έλθει να μου τα πει αυτά όταν θα κάνει παιδιά και θα φοβάται ότι θύματα θα είναι τα ΔΙΚΑ ΤΟΥ παιδιά την επόμενη φορά. Μπράβο κούκλα μου. Μπράβο και πάλι μπράβο. Αυτό που συζητάμε δεν είναι καν θέμα προς συζήτηση. Μέχρι και οι φυλακισμένοι τιμωρούν με "ειδικό τρόπο" τους παιδεραστές. Κι εμείς καθόμαστε και παριστάνυμε τους υπεράνω;

Ανδρέας Κ είπε...

Η παιδεραστία με την πολιτική πως δένουν δεν καταλαβαίνω... Εκτός από ανώμαλοι, είναι και βλάκες οι τύποι.
Μάλλον η πολύ ελευθερία τους έχει τρελάνει και κάνουν ότι τους κατεβαίνει.

Περιπετών είπε...

Ο φασισμός έχει σαπίσει πολλά μυαλά φαίνεται...Η εκ των προτέρων ενοχοποίηση κάποιου για μια εκφραζόμενη άποψη μόνο σε φασίστες ταιριάζει. Και δυστυχώς ολοένα και περισσότερο, από κράτη και αστυνομία μέχρι και τους καθημερινούς πολίτες, αυτή η νοοτροπία ριζώνει περισσότερο μέσα τους.

Το ότι κάποιος ζητά να νομιμοποιηθεί κάποια πρακτική που είναι παράνομη τώρα δεν τον κάνει αμέσως ένοχο. Το δικαίωμα στην άποψη το έχουν οι πάντες σε μια υγιή κοινωνία. Αλλά απο πότε η κοινωνία μας είναι υγιής για να έχουμε και δικαίωμα στην άποψη;

Μαρία είπες την κλασσική ατάκα χειραγωγημένου ανθρώπου. Λες και έβγαινε από τους καλύτερους προπαγανδιστές του Μπους. Όταν αναλύουμε ένα θέμα με την λογική ποτέ δεν πρέπει να λαμβάνουμε την θέση του θύματος ή του θύτη αλλά αυτή του αντικειμενικού παρατηρητή. Αλλιώς οδηγούμεθα σε λογικές τύπου "εάν οι τρομοκράτες σκοτώσουν το παιδί σου θα καταλάβεις κι εσύ. Γι'αυτό καλύτερα να συλλαμβάνουμε και να φυλακίζουμε κάθε εν δυνάμει τρομοκράτη".

Τώρα για το τι σχέση έχει η παιδεραστία με την πολιτική, κάθε θέμα που απασχολεί την κοινωνία μας έχει να κάνει με την πολιτική. Πολιτικές αποφάσεις έχουν ορίσει τα όρια της ενηλικίωσης, του ποιος επιτρέπεται να κάνει έρωτα με ποιόν, το ποιόν μπορείς να παντρευτείς κτλ κτλ. Εδώ θα μου πείτε μέχρι πριν 20-30 χρόνια σε ευρωπαϊκά κράτη κρεμούσαν τους ομοφυλόφιλους. Σιγά μην περιμένω να υπάρχει σωστή αντιμετώπιση για τους παιδόφιλους (κι όχι τους παιδεραστές).

Ανδρέας Κ είπε...

Αγαπητέ Περιπετών,

Η ομοφυλοφιλία έχει να κάνει με την ιδιαίτερη σεξουαλική προτίμηση ανθρώπων οι οποίοι έχουν ανεπτυγμένη προσωπικότητα και ξέρουν τι κάνουν με αυτό που έχουν μέσα στο βρακί τους. Δεν μπορείς να εξισώνεις έτσι αυτο το ζήτημα με την παιδεραστία, έστω παιδοφιλία. Εδώ μιλάμε για πράξεις οι οποίες μπορούν να δημιουργήσουν στρεβλώσεις στις ψυχές και στην σεξουαλική ζωή παιδιών χωρίς την θέληση τους και το ποιό σημαντικό χωρίς να αντιλαμβανονται περι τίνως πρόκειται.
Μήπως είναι η ώρα να βάλεις ένα όριο στην θεωρούμενη ελευθερία της θέλησης του ανθρώπου να εκμεταλεύεται τους γύρω του προς δική του και μόνο ευχαρίστηση; Μεχρί που υπάρχει ελευθερία έκφρασης; Δεν πρέπει να υπάρχει πραγματικά όριο στην έκφραση του ανθρώπου όταν κατασττρατηγεί την ελευθερία του διπλανού του;
Αλήθεια, οι προτάσεις εξωτερικής πολιτικής απέναντι σε προβλήματα παιδικής σεξουαλικής εκμετάλευσης στην Ινδία του κόμματος των παιδόφιλων ποιες θα είναι;
Βεβαιως, το κόμμα πρέπει πάρει μέρος στις εκλογές βάση της ελευθερίας έκφρασης και ελπίζω να καταψηφιστεί, ώστε μέσω αυτής της ψήφου να καταψηφιστεί και η ίδια η ιδέα της παιδοφιλίας.

Περιπετών είπε...

Δεν εξίσωσα την ομοφυλοφιλία σε καμία περίπτωση με την παιδοφιλία.Απλώς είπα πως όταν κρεμάνε τους ομοφυλόφιλους τότε δύσκολα περιμένεις να αποδεχτούν το να ακούγονται ακραίες απόψεις.

Προσωπικώς είμαι της άποψης πως ο μόνος τρόπος για να εξαφανίσεις τις ακραίες απόψεις είναι να τις αφήσεις να ακουστούν ελεύθερα ώστε να συζητηθούν και να απαξιωθούν δημοσίως. Όσο κυνηγάς κάτι τόσο από αντίδραση αυτό θα μεγαλώνει. Το ίδιο ισχύει και για τον ρατσισμό, τον αντισημιτισμό ή τον σεξισμό ο οποίος πολύ περισσότερο επηρεάζει την ζωή μας σε καθημερινή βάση και βρίσκεται γύρω μας αλλά κανέναν δεν βλέπω να πολυενοχλείται. Απλούστατα η κοινωνία μας αποφασίζει μαζικά να κάνει τα στραβά μάτια σε πρακτικές που βολεύουν τους ισχυρούς της.

Εγώ δεν είμαι κατά του ρατσισμού επειδή είμαι θύμα αυτού ή κατά του σεξισμού επειδή είμαι θύμα αυτού. Είμαι λόγω αρχών. Παρομοίως δεν θα αρνηθώ στον παιδόφιλο (ο οποίος όσο παραμένει παιδόφιλος κανέναν δεν ενοχλεί μιας και δεν μας ενδιαφέρει και δεν πρέπει να μας ενδιαφέρει το τι έχει ο άλλος στο μυαλό του και το τι τον "φτιάχνει") να σκέφτεται ό,τι θέλει. Την πρακτική θα του απαγορεύσω και όχι την σκέψη.

The Torch είπε...

Θα έλεγα για αρχή ότι όντως η ελευθερία έκφραση είναι υπέρτατο αγαθό. Από την άλλη όμως δεν μπορούμε να μην αντιλαμβανόμεθα ότι και αυτή η έκφραση από ένα σημείο και μετά -όταν δηλαδή συγκρούεται με κάποια κοινωνικά όρια- οφείλει να μπαίνει σε κάποιο καλούπι. Δεν μου αρέσει η λέξη "καλούπι" αλλά την βάζω εδώ, ασχέτως αν προσωπικά αδιαφορώ για παράδειγμα όταν ένας καλλιτέχνης απεικονίζει κάποιον να εκσπερματώνει πάνω στον σταυρό. Κάποιους όμως τους ενδιαφέρει. Το ίδιο νομίζω συμβαίνει και με την παιδοφυλία. Κάποιους (τους περισσότερους στη σημερινή κοινωνία) τους ενδιαφέρει. Κάποτε ίσως να μην τους ενδιέφερε. Ίσως στο μέλλον να μην τους ενδιαφέρει εξίσου καθώς τότε η χειραφέτηση των νέων να ξεκινά όντος από τη στιγμή που το κορμί είναι έτοιμο να τεκνοποιήσει. Επομένως πρώτα θα πρέπει ένα μεγάλο μέρος της κοινωνίας να αποδεχθεί κάτι (μεγάλο μέρος για την κοινωνιολογία θεωρείται ακόμα και ένα 3% ή 5%) και μετά να συζητάμε για κόμμα. Πριν από αυτό μιλάμε μάλλον για εξάμβλωμα. Όσο για το αν θα κριθούν δημοκρατικά οι απόψεις αυτού του κόμματος, φαντάζομαι ότι είναι σχεδόν αυτονόητη η εκλογική του πορεία.

Ανδρέας Κ είπε...

Γεια χαρά!

χαίρομαι που εξελίχθηκε σε ωραία αντιπαράθεση ιδεών αυτή η κουβέντα!
Δέχομαι την διαφορετικότητα και την όποια έκφραση με την προυπόθεση να μην ενοχλεί την ελευθερία και τα δικαιώματα κάποιου άλλου. Αν δεχθούμε αυτό σαν αρχή μπορούμε να καταλήξουμε σε συγκικριμένη ερμηνεία των γεγονότων.