Online reading:

web stats

31 Μαρ 2007

Ξεκουραση και αραλικι


Hello.
How are you today?
Ευχομαι και ελπιζω να ειστε ολοι καλα τουλαχιστον απο αποψη υγειας.

Χθες ηταν μια πανεμορφη βραδυα.Του δωσαμε και καταλαβε παλι.Με σηκωσε ο δασκαλος για μια bachata ,και μια απο τις δασκαλες μας,σηκωσε τον Χρίστο για Rumba.Ξεβιδωθηκαμε στην disco κανοντας δικες μας παραλλαγες,οπως να παντρευουμε σαλσα,μαμπο μερενγκε κλπ με τα βηματα της ντισκο.Πολυ γέλιο αλλα ηταν πετυχημενες οι αλλαγες.
Μου κανανε και κοπλιμεντο για τον τροπο που χορευω χεχε.Μοιαζω λεει ,λες και κανω χρονια χορο χιχιχ φανταστειτε ποσο κουνιομουν για να το πει (εκτος και αν με δουλευε που δεν το νομιζω γιατι και αλλοι εχουν την ιδια αποψη).
Δυστυχως δεν ειχαμε μαζι την ψηφιακη για να τραβηξουμε αποσπασματα και απο το oriental show, και απο τις χορευτικες μας ικανοτητες αλλα μια ιδεα για το τι γινετε στην Νυχτεριδα καθε δευτερη Παρασκευη μπορειτε να το δειτε ειτε στην ιστοσελιδα της σχολης ειτε στο μπλογκ του Χρίστου.Βασικα εκεινος ειναι καλυτερος στις περιγραφες οποτε και πολλα απο τα δρώμενα τα γραφει εκεινος.
Σημερα εχουμε μάθημα 7-8 και ανυπομονούμε.Δεν υπαρχει καποιο συγκεκριμενο προγραμμα για tonight.Οτι μας κατσει.Ειτε σπιτι για ταινια ειτε εξω για κανενα ποτακι αλλα χωρις να το ξενυχτισουμε γιατι την Κυριακη εχει εκδρομουλα με τους ποδηλατρεις.

Να περασετε ενα εξαιρετικο διημερο.Μην μενετε στο σπιτι ακομα και αν βρεχει εκτος αν θελετε να σαπισετε στον υπνο.Εκμεταλευτειτε τον χρονο που εχετε για να κανετε οτι δεν μπορειτε να κανετε κατα την διαρκεια της βδομαδας λόγω του φορτωμενου προγραμματος σας (σας νιωθω).
Να χαμογελατε και να σκεφτεστε θετικα και αν δεν μπορείτε προσπαθήστε το.Ποτε δεν θα παψω να το λεω αυτο.Μετα απο μια καταιγιδα ερχεται ενας υπεροχος ηλιος.Μετα απο ενα δακρυ ερχεται το χαμογελο.Ας ακουγεται ρομαντικο και ας φαινομαι εκτος πραγματικοτητας.

Να μου προσεχετε κουτσουνακια μου.

Besos

1 σχόλιο:

dimitris είπε...

hola chica!

κι εμένα το σάββατο ήταν ήσυχο. βασικά δεν έκανα τίποτα, και σκέφτομαι πως όταν η βδομάδα πίχω μας είναι δύσκολη, άλλες φορές ο ρίχνουμε στην υπερδραστηριότητα το σαββατοκύριακο για να το ξεπεράσουμε, κι άλλες στην ταβανοθεραπεία λίγο διάβασμα, ύπνο και πραγματα που μας ξεκουράζουν!

ελπίζω τη βδομάδα να ξεκινήσεις φρέσκια φρέσκια και να περάσεις μια όμορφη κυριακή!