Online reading:

web stats

13 Μαρ 2007

Τρίτη και 13

So what?

Κοιτουσα χθες ειδησεις σε τοπικο καναλι για να δω αν θα εδειχνε την ιδρυτικη συνελευση του ΣΦΑΚ (Συλλογος Φιλων Αστρονομιας Κρητης)μιας και ηρθαν χωρις να τους καλεσει καποιος,παιρνοντας συνεντευξη απο τον καλο μου και πλανα απο την συνελευση.Μολις μας ειδα (ναι ειδα και μενα σε καποια γωνια)εκανα το μεγα λαθος να κανω ζαπινγκ μηπως και υπαρχει κατι ενδιαφερον να παρακολουθησω.Βαριομουν οικτρα.Πετυχαινω λοιπον αλλες ειδησεις απο γνωστο καναλι.

Ντραπηκα,απογοητευτηκα,λυπηθηκα,θυμωσα.

Αρχιζω να αναρωτιεμαι.
Ολες αυτες οι καταστροφες στα μνημεια που αποσκοπουν (μα το μνημειο του Αγνωστου στρατιωτη βρηκατε βρε παιδια;Ντροπη σας!!);Οι καταστροφες σε ιδιωτικη περιουσια σε ποιον κανουν κακο εκτος απο τον ιδιο τον ιδιωτη;Ολες αυτες οι πορειες γινονται για το αρθρο 16 ή γινονται κατα της υπαρχουσας κυβερνησης και βρισκουν ως δικαιολογια αυτο το αρθρο;

Πανελλήνιο συντονιστικό για τις καταλήψεις ακουσα να λενε.Μουχαχαχαχα.Δεν λενε καλύτερα συντονιστικο υπο την επιβλεψη του ΣΥΝ;Ολοι το ξερουν και εμεις κρυφο καμαρι;Ουστττττ ρεεεεεεεε!!!

Απο συμφοιτητρια μου και μελος της ΠΑΣΠ πληροφορηθηκα πως κατεβαινουν με προταση κατα της καταληψης.Αναφερθηκε επισης στο γεγονος οτι το δικο τους πλαισιο και οι δικες τους προτασεις αν γινοταν αποδεχτες απο την ΔΑΠ θα μπορουσαν να κατατροπωσουν τους ΠΚΣ και τους ενωτικους.Συμπληρωσε πως στην σημερινη συνελευση θα γινει χαμος και πως υπαρχει πιθανοτητα να παιχτει ξυλο.Η ΠΑΣΠ ειναι ετοιμη για ξυλο προσθεσε.
Σε ερωτηση μου αν πιστευει πως θα ανοιξει η σχολη ηταν δισταχτική.Την απασχολει η εκλογη της στην νεολαια ΠΑΣΟΚ που ειναι την Κυριακή.Συμφεροντα ειναι αυτα.Μου ζητησε να παω να την ψηφίσω.Δυστυχως για εκεινη και ευτυχως για μενα θα ειμαι σε εκδρομη γιατι τωρα τελευταια το εχουμε παρατησει.Μα και εκδρομη να μην πηγαινα δεν θα ανακατευομουν με αυτα.Δεν τα γουσταρω.Ξυνισε οταν της το ειπα αλλα θα της περασει.

Μου ζητανε να παρω μερος σε αυτη την παρωδια.Νιωθω πιεση να κανω κατι που δεν θελω.Να παω στην συνελευση.Σε μια συνελευση που υποτίθεται ειναι δημοκρατικη αλλα οι προτασεις της περνάνε με φασαρια καιξυλο.
Σε μια συνελευση οπου ο ενας παρασύρεται απο τον κολλητο του και συναδελφο του απλα για να μην χαλασει η φιλια;Σε μια συνελευση που ψηφιζουν υπερ της καταληψης γιατι ετσι ειναι η γραμμη του κομματος τους.
Μακαρι να πηγαινανε τα τοπικα καναλια με καμερες μεσα στην συνελευση.
Χαχαχαχα τι αστειο χαχαχαχα.
Υπαρχουν δημοσιογραφοι για την μεταδοση της ειδησης.Καταληψη ή οχι.Μεσα στην αιθουσα ομως απαγορευεται.Ποιος το απαγορευει;Χμ εδω θα με πιασετε αδιαβαστη.Δεν κατεω πράμα επ αυτου.

Αν ρωτουσαν τους φοιτητες γιατι παλευουν θα σου πουν για το αρθρο 16.Αν τους ρωτησεις τι λεει αυτο το αρθρο μονο τα κομματοσκυλα θα σου πουν και αυτα θα ειναι διαστρεβλομενα γιατι ετσι τους τα εχουν μεταφερει οι Μεγαλοι.Αν τους ρωτησεις γιατι καταστρεφουν τα αγαλματα , τα μνημεια,τα αυτοκινητα των ανθρωπων θα σου πουν γιατι ετσι γουσταρουν και θα σου αρχισουν για τα γουρουνια μπατσους δολοφονους.Για ολα εχουν δικιο,για ολα εχουν απαντησεις.
Δεν ειναι σκεψεις ή αποψεις μου αυτες.Ειναι γεγονος.Εχει συμβει να ρωτησουν φοιτητες οι οποιοι μασουσαν τα λογια τους και το παιζανε μαγκες.Τους προστατευουν και το ξερουν.

Θα προτρεξετε να κανετε παλι σχολια και θα αρχισει η κριτική,η δικια μου κριτική και μπλαμπλά.Με γεια σας και χαρα σας.
Αχ ναι ειμαι κακο κοριτσι που δεν παω να ψηφισω ,να αντιδρασω.Ναιι ναιιι ναιιι!!Αχ ναι!

Τεσπα,εχω διαβασμα να κανω και θα σταματησω εδω.
Μολις παρω το φλασακι με τις φωτογραφιες απο την ιδρυτική συνελευση θα επανελθω.

Φιλουνια

4 σχόλια:

Νίνα είπε...

ακριβως αυτο σκεφτομουν οταν εγραφα το δικο μου ποστ χθες...

Adomiel είπε...

Ας τους να λένε...! ;-)

Mythos είπε...

Αυτό που μου έκανε εμένα μεγαλύτερη εντύπωση ήταν η αφίσα για την πορεία.(?)

Ρε σταματήστε την προπαγάνδα. Λες και σου φταίνε οι αστυνομικοί για τις φασαρίες.

Έγώ λέω να τους αφήσουμε ανεξέλεγκτους και να την κάψουν την Αθήνα. Όπως ο Νέρωνας την Ρώμη. Δεν πειράζει... θα την ξαναχτίσουμε και καλύτερη. Άσε που θα βρεθούν και περισσότερες δουλειές και θα μειωθεί η ανεργία. Θα χρειαστούν περισσότεροι μηχανικοί (επομένως οι σχολές θα βγάζουν παραγωγικά άτομα) περισσότεροι ηλεκτρολόγοι/ηλεκτρονικοί...

Γιατί όχι...με το που τελειώσουν με την Αθήνα να τους πάμε (φυσικά πληρώνοντάς τους τα εισιτήρια και ένα μικρό επίδομα εκτός έδρας) και σε άλλες πόλεις για να τις κάψουν και αυτές.

Τώρα που το σκέφτομαι... δεν καίμε όλη την Ελλάδα;

Περιπετών είπε...

Μπροστά στους αστυνομικούς (αυτό το κατέγραψε και η τηλεόραση) κουκουλοφόροι ξηλώνουν πεζοδρόμια και γεμίζουν τις τσάντες τους με μολότοφ. Κανείς δεν κουνιέται.

Οι αστυνομικοί έχουν ρίξει ξύλο και στους συνταξιούχους και σε απεργούς και σε συγκεντρώσεις μεταναστών...Κι εκεί οι κουκουλοφόροι τους προκαλούν;

Δεν έχει συλληφθεί κανείς κουκουλοφόρος τα τελευταία τουλάχιστον 4 χρόνια.

12 δολοφονίες άοπλων πολιτών από αστυνομικούς τα τελευταία 5 χρόνια έχουν είτε τεθεί στο αρχείο, είτε οι δολοφόνοι εχουν αθωωθεί, είτε έχουν λάβει ποινές 2-3 ετών.

Οι "αστυνομικοί" που έσπασαν στο ξύλο τον κύπριο φοιτητή στην Θεσσαλονίκη (φαινόμενο πολύ συχνό αλλά σπανίως καταγεγραμμένο από κάμερες) τιμωρήθηκαν με την φοβερή ποινή της μετάθεσης (και μάλιστα στην παραδιπλανή γειτονιά). Οι 3 από αυτούς είχαν εμπλακεί σε ανάλογα επισόδεια ξυλοδαρμού τυχαίων πολιτών και είχαν ξαναμετατεθεί στην παραδιπλανή γειτονιά.

Τα συμπεράσματα δικά σας.....

Το να καταδικάζει κανείς τους κουκουλοφόρους δεν σημαίνει πως οι αστυνομικοί είναι αθώοι. Προφανώς κι αυτοί εκτελεστικά όργανα είναι αλλά καλύπτονται πλήρως από τους πάντες.

Αντιστρόφως, το ότι κάποιοι κουκουλοφόροι κάνουν ό,τι κάνουν δεν σημαίνει πως πρέπει να κηλιδώνεται όλο το φοιτητικό κίνημα ανεξαρτήτως του δίκαιου των αιτημάτων τους ή των μορφών δράσης τους.