Online reading:

web stats

6 Μαρ 2007

Home sweet home..

Πριν λίγο γύρισα από την σχολή.
Ισως τωρα που γράφω να έχει ξεκινήσει η συνέλευση για τα τεκταινόμενα στην παιδεία και για την προοπτική κατάληψης.Η ΠΑΣΠ κατεβαινει με πρόταση για μονοημερη κατάληψη (παπαριες),η ΔΑΠ κατα της καταληψης οπως πάντα και οι υπολοιποι υπερ.Ετσι,οπως δειχνουν τα πραγματα θα κλεισει η σχολη.Για πόσο δεν γνωριζω αλλα θα μαθω καποια στιγμη το απογευμα.Μακαρι να πεφτω εξω.Βασικά δεν ξέρω γιατι την κάνουν σήμερα την συνελευση αφού βάσει της πολιτικής της σχολής έχουν αφήσει κενό κάθε Τετάρτη 13-18:00 οποτε και μαθηματα εκείνες τις ωρες δεν γίνονται.Παντως ο πρυτανης το ξεκαθάρισε.Μια βδομαδα ακομα κατάληψη και πάει το εξάμηνο.Συμφωνα όμως με τους κανονισμους της σχολης στις 3ις εβδομαδες κατάληψης χάνεται εξάμηνο δεν ξέρω γιατι απειλει έτσι και εξαγριώνει περισσοτερο τα παιδια.Τεεεεεσσσππππαααα...!!


Η μερα ξεκίνησε υπεροχα.Ηρθε ο καλος μου κατα τις 8 μισι να με πάει στην σχολή.Ειχα να τον δω απο την Κυριακή και μπορει να μην ειναι μεγαλο διαστημα μα μου ελειψε.Με αποχαιρετισε και με φιλακι οταν με αφησε στην εισοδο.Τι αλλο να ζητησω;Ολα θα πηγαιναν καλα σημερα οπως και πηγαν μεχρι τωρα.Με ανέβαζε και με ανεβαζει ψυχολογικά πάντα,με μικρες εξαιρεσεις.

Γυρνώντας απο την σχολή και μόλις ανοιξα το εμεσεν μου τσουπ μικρα μηνυματάκια από εκείνον.Ωραια εκπληξη.Μου αρεσουν αυτα τα μικρα ισως ασήμαντα για καποιους πραγματακια.

Επίσης όπως ήδη θα παρατηρήσατε επανεφερα το autostart στον player.Το ειχα βγάλει μετα απο συζήτηση που ειχα με Χρίστο και Κατερινα,επειδη ισως κάποιος να μην γουστάρει να ακούει μουσική κλπ.Δεν μου άρεσε ως ιδέα αλλα το έκανα.Η αληθεια ειναι πως το ημερολογιο μου δεν ηταν οπως πριν.Ελειπε κατι.Δεν ήταν δικο μου παροτι δεν ειχε αλλαξει ουσιαστικα κατι.Το παρατήρησε και ο Χρίστος.
Αυτο το μπλογκ ειναι γεματο εικονες,μυρωδιες,ηχους,ειναι γεματο απο εμενα.Μεσα απο αυτα με "διαβάζετε" με μαθαινετε,οσο μπορει καποιος να μαθει τον αλλο μεσα απο πεντε γραμμες.Οσοι δεν γουσταρουν το ειδος μουσικης που επιλεγω και που μου αρεσει δεν έχουν παρά να πατησουν το στοπ στον player η να αλλαξουν μπλογκ.Τοσο απλό.

Αυτα για την ωρα.Ισως επανελθω με νεοτερα αργότερα.

Σας μερσώ..
Σμουατς και μια αγκαλια...

2 σχόλια:

Περιπετών είπε...

Ma bre Eygenia sobara, pws mporeis na paraponiesai gia thn katalhpsh kai meta na mhn phgaineis na pshfizeis yper h' kata h' o,ti telospantwn pisteyeis?

SilentSoul είπε...

Niko moy asta giati exw polla neyra.
Pali oi enwtikoi ta kataferan.Katalipsi mexri thn triti.Paei to eksamino.
Thn apopsh moy thn exw pei.
Simera simfoithths moy kai gios toy antipritani moy eipe pws eytyxws poy den emeina sthn syleysi.Xaos,mpaxalo.
Kanane dyo psifofories.Sthn deyterh ta parathsan oi perissoteroi kai efygan.Den anteksan allo.Fwnes diamaxes,tsakwmoi.
Na paw re niko na katalabw ti?
Pali ta idia kai ta idia 8a grafw?
mporw kai paraponiemai giati etsi goystarw.kai 8a synexisw na paraponiemai kai den eimai h monh.Otan katebainoyn 300 kai atoma yper katalipsis kai exoyn kai thn pasp mazi ti 8eleis na kanoyme emeis?Theloyn na apodeiksoyn pws oi apeiles toy prytani den pianoyn kai ta kataferan.
Exw barethei na apologoyme giati stamatisa na phgainw stis teleytaies syneleyseis.
Allo ena eksamino xameno.Kerdos?8a deiksei.Mexri twra mono xasimo xronoy,katastrofes ktiriwn,xasimo eksaminwn vlepw.Skata me fraoyles..