Online reading:

web stats

21 Μαρ 2007

Να μαι παλιιι εδωωωω..

Εχω να γραψω απο το Σαββατο.Δεν ειναι οτι δεν ειχα να γραψω κατι ,απλα γυρναω σπιτι το απογευμα,οποτε ισα που καθομαι και τσιμπολογω κατι επειτα καθομαι μελεταω και ασχολουμε με εργασιες που πρεπει να παραδοθουν πριν τις γιορτες.
Η σχολη ,μου τρωει 12 ωρες απο το 24ωρο.Εξαιρεση αποτελουν μερες οπως η Τεταρτη και η Πεμπτη που ειμαι πολυ χαλαρη μιας και τελειωνω κατα της 1 το μεσημερι οποτε φτανω σπιτι κοντα στις 2 (αναθεματισμενα λεωφορεία!).Πιο γεματες μερες της βδομαδας ειναι η Δευτερα και η Τριτη,οπου εχω 9:00-19:00 και 9:00-20:00 αντιστοιχα.Μια χαρα ε;

Γλιτωσαμε χθες απο τους Ενωτικους και την ΠΚΣ.Αν θυμαστε σας ειχα αναφερει για μαζεμα υπογραφων και συνελευση την Τριτη.Χθες εγιναν τμηματικες συνελευσεις με αποχη των Ενωτικων και ΠΚΣ με νικητη την ΠΑΣΠ.
Μετα ακολουθησε συνελευση Ενιαιου οπου και παλι νικητης βγηκε η ΠΑΣΠ καθώς ψηφιστηκε η προταση της,στην οποια αναφεροταν για μη κλεισιμο σχολης και συμμετοχη στην πορεια της Πεμπτης.Δεν πηγε καλα σε οσους αγωνιστηκαν για να γινει ξανα συνελευση και απο οτι εμαθα σημερα θα ξαναμαζεψουν υπογραφες για να εχουμε τα ιδια την αλλη Τριτη (απορω!δεν βαρεθηκαν;)

Ενα καλο που εγινε σημερα ηταν μια προταση απο την γραμματεια ΜΠΔ αλλα και αλλων τμηματων της Σχολής,να δηλωσουμε οσα μαθηματα επιτρεπονται αναλογως εξαμηνου συν οσα χαθηκαν το προηγουμενο εαρινο εξαμηνο.

Πολυ χαρηκα.Ετσι αυριο θα παω να κανω συμπληρωματικη δηλωση για δυο μαθηματα που ηθελα ακομα.Βεβαια,ακουγετε και κατι το οποιο θελω να πιστευω πως δεν ισχυει.Οτι αν δεν καταφερουν και αυτη την Τριτη να κλεισουν την σχολή (τι ζορες και αυτος) μετα τις γιορτες θα προσπαθησουν να την κλεισουν ξανα.Περιθωρια δεν υπαρχουν.Μια βδομαδα καταληψης σημαινει το τελος εξαμηνου.

Ειμαστε εν αναμονη της αποφασης της Συγκλήτου ,η οποια θα συνεδριάσει την Παρασκευή για την εξεταστικη καθώς και για παραταση εξαμηνου.Ευχομαι να εχουμε θετικες εξελιξεις.

Οσο για το Σαββατοκυριακο που περασε εχω να πω πως ηταν εξαιρετικο.
Το Σαββατο μετα τον χορο πηγαμε με φιλους για καφε στο SeeU στο Κουμ Καπί και μετα πηγαμε σπιτι για να ξεκουραστουμε.Ηταν και για τους δυο μας κουραστικη ημερα οποτε αποζητούσαμε ηρεμια και χαλαρωση.
Εγω ειχα διαβασμα και δουλειες στο σπιτι,ο καλος μου μαθημα το πρωι στο φροντιστήριο του,στις 2 η κλασσικη συναντηση στον Ασωτο,στις 5 ποδηλατικη πορεια με καταληξη στο στρατόπεδο Μαρκοπουλου (θα σας εχω φωτογραφιες παρακατω),στις 7 ειχαμε χορο.Μπηκαμε σπιτι κοντα 9 και το βραδυ.
Ειχαμε καιρο να μεινουμε μονοι μας οποτε προτιμήσαμε το ωραιο ζεστο σπιταακιιι.
Ανοιξαμε την τηλεοραση,επαιζε μια καλη ταινια στο Σταρ,φτιαξαμε πιτσα (η οποια εγινε τέλεια παρα τις αρχικες μουρμουρες του Χρίστου ότι δεν θα γίνει καλή.Δεν τον αδικώ, πρωτη φορα επιχειρουσαμε να φτιαξουμε πιτσα,αλλα εγω ημουν αισιοδοξη ;ρ) και ξαπλαααραμε.
Μολις φαγαμε,αρχισαμε να γλαρωνουμε ετσι οπως ειμασταν αραχτοι και light στον καναπε κατω απο το πάπλωμα και ....zzzzzzzzzzz.
Ουτε το τελος της ταινιας δεν προλαβα να δω.Ανοιξα τα ματια μου..ηταν κοντα 2 το ξημερωμα.Οποτε και μεταφερθηκαμε στο κρεββατι.Εκει να δεις υπνους!!
Εγω ειχα τυλιχθεί με το παπλωμα που χρησιμοποιησαμε στον καναπε και ο Χρίστος με το παπλωμα του κρεββατιου και αυτο γιατι παντα τον ξεσκεπαζω.Τωρα πως ο καημενος βρεθηκε να μην εχει κανενα και εγω να εχω χωθει και στα δυο,εννννννν τσέλω!(προσωπακι γεματο απορια)
Συνομοσια των καλικατζαρων θα ειναι.Εγω θυμαμαι πως παντα κοιταζα να ειναι σκεπασμενος.Γρρρρρ!!!Τεεεσπααα!!!

Ξημερωνοντας Κυριακή,ειμασταν και οι δυο ξεκουραστοι και χαρουμενοι που μετα απο καιρο ξυπνουσαμε μαζι διπλα διπλα.Α εδω δεν θα μπω σε λεπτομεριες.Φαντασια εχετε και ας οργιασει,αν και δεν νομιζω να οργιασει οσο οργιασε η δικια μας ;ρ χιχι
Ε αφου ειχε αργησει και η Κατερινα (της ειχαμε πει να ερθει κατα της 9 για να παμε στην εκδρομουλα) εκμεταλευτηκαμε τον χρόνο.Εεεεεειιι εσυ.Ναι εσυ που διαβαζεις αυτες τις γραμμες.Τι βλεμμα ειναι αυτο;Τι θε;Λεπτομεριες;Πριτςςςςςςς!!

Και που λεςςςςς ;ρ και εκει που ζουζουνιαζαμε ,ντριιιιιιιιινννννννννν( α οι δεν saved by the bell πανω στην ωρα ηρθε που θα της τηλεφωνουσαμε).

Συνηθως οποτε ερχεται η Κατερινα,ολο και κατι της ετοιμαζει ο Χριστος οπως πχ να βαλει το σορτσακι στο κεφαλι και να παει να της ανοιξει.Αυτη την φορα τυλιχτηκε με το σεντονι Χεχε.
Το πρωινο της Κυριακης εχει καταντησει ιεροτελεστια.Ερχεται η Κατερινα,εμεις οι σαπίλες χουζουριαζουμε (οταν εχω μεινει το βραδυ εκει),μας ετοιμαζει πρωινο που αποτελειται απο αλειμμένες φετες με μελι-μαρμελαδα-nutela και βουτυρο καθως και γαλλικο καφεδακι με κρουασαν για μενα (ειδες;το αναφερα ;ρ).
Καθως τρωμε αυτο το πλουσιο και θεσπεσιο πρωινο,συζηταμε για την διαδρομη που θα ακολουθησουμε για να φτασουμε στον προορισμο που εχουμε προαποφασισει,προσπαθωντας να βρουμε περιοχες που δεν εχουμε εξερευνησει.

Αυτα γινανε το διημερο που μας περασε.Η Δευτερα ηταν μια συνηθησμενη μερα,γεματη μαθηματα και διαβασμα,η χθεσινη μερα ηταν ιδιαιτερη.Ο καλος μου ,προτεινε να παμε σινεμα στην ταινια "The Last King Of Scotland" και μετα για λατιν party που το κανει το "Εν χορώ" στην Πολιτεια.
Η ταινια με σοκαρε αρκετα αλλα ειναι απο τις καλυτερες που ειδα φετος.Σωστή η απόφαση να παρει το Οσκαρ Α ανδρικού ρόλου και Χρυση Σφαιρα ο Φόρεστ Γουίτακερ,του το χρωστουσαν αλλωστε.Υπεροχη ερμηνεια.
Πριν παμε για χορο,περασαμε απο το Ιταλικο εστιατοριο Tartufo για μακαροναδα.Ετσι για να στανιαρουμε.Τοσο χορο θα ριχναμε να μην παρουμε λιγη ενεργεια;(και καλα)
Στην Πολιτεια του δωσαμε και καταλαβε.Γινομαστε ολοενα και καλυτεροι.Μαθαινουμε και αλλες κινησεις,τις δοκιμαζουμε και vaaamosssss ενα δυο τρια...πεντε εξι επτα για salsa.Ενα δυο τσατσατσα για chacha.Ενα δυο τρια μυτη (στο "μυτη" κουναμε κωλαρακι)για banchata.Ενα δυο για mereque.

Σημερα εχει συναντηση της ομαδας αστρονομιας και μετα latin party που κανει η σχολη χορού μας "Εκφραση" στο Gravity.Το Σαββατοκυριακο θα παιξει σεμιναριο Salsa με δυο διακεκριμενους χορευτες στην σχολή μας και το βραδυ της Κυριακης θα ολοκληρωθει αυτο το σεμιναριο με παρτυ στην Νυχτεριδα.

Και εδω τελειωνει το update για οσα εγιναν και για οσα προκειται να γινουν.Οποτε αν εξαφανιστω θα ξερετε που θα βρισκομαι ;ρ.Πληρη αναφορα χοχο.

Αντε ωρα μου να ξεκινησω διαβασμα αφου βαλω μερος των φωτογραφιων.

Φιλια :)

Δεν υπάρχουν σχόλια: