Online reading:

web stats

16 Μαρ 2007

Cyprus vs Greece 100-0

Εμπνευσμενη απο το ποστ του καλού μου ειπα να συγκρινω τα δυο τραγουδια και απο αποψη videoclip αλλα και απο μουσικη αποψη.

Gia sou Maria

Ενα τραγούδι με Ελληνικο στίχο,Ελληνα τραγουδιστη και η Μαρια Ελληνιδα.
Χμ μαλλον τα μπερδεψα.Ετσι θα ηθελα εγω να ειναι.
Παμε με αγγλικο στιχο,τραγουδιστης ο Σαρμπελ ενω η πρωταγονιστρια του videoclip ηρθε απο Ιταλια.
Οι ενστασεις μου.
1)Δεν ξερατε ποιον να στειλετε ψαξτε μεσα απο ιστοσελιδες ή στην τελική ρωτήστε μας.Πχ το musicwave ειναι γεματο ταλεντα και σε οτι αφορα στιχο,μουσικη,φωνες.Πρεπει οπωσδήποτε να στειλουμε καποιον απο γνωστη εταιρεια;Τοσο φιλοχρήματοι είσθε πια εκεί στην ΕΡΤ;Η τόσο ασχετους μας έχετε στην Ελλάδα;Ξαφνικα μας πασαρατε Δαντη,Ταμτα και Σαρμπελ.Γιαντα ορε κομπαροι;Δεν φτάνει μόνο αυτο.Οκ τους διαλέξατε.Γιατι να μην διαλεξετε αναμεσα σε τοσους ταλαντουχους δημιουργους που υπάρχουν στην Ελλάδα;Μου θυμιζετε το Survivor και την Ελληνική ομάδα που και καλα το ειχαν δει πατριωτικα και λεγανε συνεχεια "Για την Ελλαδα θα κερδισουμε" Ναι οκ μαγκες τοτε τα λεφτα ας πανε στην Ελλαδα ή στο ιδρυμα κατα του καρκινου ή στο χαμογελο του παιδιού και όχι στην τσεπη σας.Ασχετο με τον διαγωνισμο τραγουδιου αλλα το ειχα αχτι και το ειπα.
2)Το διαγωνισμό Θεσσαλονίκης γιατι στα κομματια τον κάνετε;Γιατι αυτη η υπεροχη φωνη δεν προτάθηκε καν να παει ;Επειδη δεν τον υποστηριζουν τα συμφεροντα και οι κλικες των δισκογραφικών;Μωρέ τι μας λες;
3)Γιατι σοι και καλα απο περσι ξεκινησατε μια καθοδικη πορεια προς τον πατο και αποκλεισμο της Ελλαδας μας;Η δεν ξερετε απο τωρα οτι θα φαμε τον Μπουλοβιτς;Το ξέρετε γιαυτο και το βιντεοκλιπ ειναι χαλια.

Ειστε για τα μπαζα ανθρωπάκια της ΕΡΤ και η αποτυχια θα ειναι δικια σας και οχι της Ελλαδας,αυτο ξερω.Τον λυπαμε τον Σαρμπελ ομως πειραζει;
Αν κραζανε περσι την Βισση σκεφτείτε τι εχει να τραβηξει ο κακομοιρος.Βασικα απο τοτε που βγηκε να μας εκπροσωπήσει εχει ενα τουπε,ενα υφακι,λες και την εχει σιγουρη την νικη.Κριμα που η προσγείωση θα ειναι απότομη.Τζαμπα το δισκακι που εβγαλε με bonus το "gia sou Maria".Τωρα γιατι εκανε μια τετοια βλακεια δεν ξερω.Γιατι καποιος να αγορασει το δισκακι για το τραγουδι αυτο και μονο,οταν ηδη κυκλοφορει στο διαδικτυο;Ε;Ε;Κουακ κουακ τα παπακια μια φορα πήγανε στην αγορα λαλαλλαλαλαλα κουακ κουακ κουακ κουακ..Φτου και βγαινω..!!

Δεν εχω ψηφίσει ποτε σκεφτομαι σοβαρα φετος να ψηφισω Κυπρο.Το γιατι θα το δειτε παρακάτω.

Θα ηθελα λοιπον να ακουσω και τα δικα σας σχολια.Μη τα κρατηστε για λογαριασμο σας.Θελω να σας "διαβάσω".

Και επειδη τα πολλα λογια ειναι φτώχια.

Δειτε τα βιντεακια τα οποια ηδη κυκλοφορούν στην Ευρώπη και στο διαδίκτυο και κάντε τις δικές σας συγκρίσεις αφου πρώτα κλείστε τον player.

Sarbel - Geia Sou Maria --- Οι ξενοι πως θα προφέρουν το geia άραγε;




Eurovision 2007 Evridiki - Comme ci Comme ca



Εγω ψηφίζω Κύπρο γιατί ολο το πακετο ειναι υπέροχο.

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Πιστεύω ότι το τραγούδι της Κύπρου είναι ΦΑ-ΝΤΑ-ΣΤΙ-ΚΟ !!
Το "δικό μας",geia sou Maria, είναι για τα μπάζα, για να μήν πω κάτι χειρότερο..
Ούτε εγώ έχω ψηφίσει ποτέ συνονόματη, φέτος όμως ψηφίζω Κύπρο!

Περιπετών είπε...

Γιατί μας ενδιαφέρει τόσο ποιός θα βγει σε έναν διαγωνισμού αγγλικού ποπ τραγουδιού όπου ξοδεύονται εκατοντάδες εκατομμύρια €;; Γι'αυτό ακριβώς ξοδεύονται τόσα χρήματα, διότι ασχολούμαστε...

Ανώνυμος είπε...

Sorry παιδιά αλλά εμένα δε μου άρεσε ούτε το ένα ούτε το άλλο. Της Κύπρου το βρήκα πολύ χλιαρό, καλά για το δικό μας, ότι και να πω λίγο θα'ναι. Άκου Yassou Maria. όνο από τον τίτλο καταλαβαίνεις τι μούφα είναι.

Adomiel είπε...

Μακάρι να πατώσει το τραγούδι και να αποκλειστούμε... αν και αυτό έλεγα και παλιά μπας και σταματήσουν να μας πρήζουν... αλλά δε νομίζω ότι υπάρχει ελπίδα τελικά... "είναι πολλά τα λεφτά Άρη"... και για όλα φταίνε οι Αντίκ... καλά δεν κοιμόντουσαν τον ύπνο του δικαίου εκεί στη Μεσογείων;

Καλημέρα...

dimitris είπε...

ομολογώ την αμαρτία μου ότι πρώτη φορά τα ακούω (και τα βλέπω)...κατά κάποιο τρόπο ίσως είναι ευτύχημα που μένω στο εξωτερικό και αποφεύγω διάφορες αηδίες που παίζονται στην τηλεόραση.

σαν τραγούδι μου άρεσε πιο πολύ της κύπρου, γιατί είναι στο στυλ μου. αλλά επίσης γιατί δίνει την αίσθηση ότι πρώτα επελέγη σαν τραγούδι, και μετά σαν στυλιστική άποψη. της ελλάδας από το sakis και μετά όλα τα τραγούδια είναι κατά παραγγελία κι έχουν μέσα τα ίδια στοιχεία πριν δημιουργηθούν: κάτι πιασάρικο σαν ρεφραίν, έναν ωραίο (sakis) ή μια ωραία (elena) που να μπορεί να χορέψει και να τραγουδήσει, κάτι που πρέπει να μπορεί να χορευτεί και να παιχτεί σε club, κάτι που να έχει κάποιου είδους ερωτισμό, και γενικά κάτι που να "μπορεί να κερδίσει". πέρυσι (δεν εγκρίνω και πάλι γι' άλλους λόγους) που είδαμε άλλη συνταγή, θεωρήθηκε εθνική αποτυχία ότι δεν ήταν στις πρώτες θέσεις η ελλάδα. δυστυχώς μόνο κατά σύμπτωση μπορεί να γραφεί σήμερα καλή μουσική κατά παραγγελία...

Ανώνυμος είπε...

Να σας θυμίσω ότι και ο Σαμπρέλ (!) και η Βίσυ είναι Κυπριακής καταγωγής. Αν ψάχνουμε τραγουδιστή από μία μικρή χώρα να μας εκπροσωπίσει γιατί δεν κοιτάμε προς Λουξεμβούργου ή Βατικανό !