Online reading:

web stats

16 Μαρ 2007

Τζουμ τριαλαριλαλομ

Οι εν μου σαλεψε απλα ειπα να χαζομαρουλεψω λιγουλακι.
Χτες η μερα ηταν ολιγον κουραστικη μιας και ειχα ξεσυνηθίσει τα μεγαλα ωραρια και το 9:00-20:00.
Ευτυχως χθες αυτο το ωραριο το εκανα μειον 2 ωρες.Γυρισα σπιτι με ενα κεφαλι καζανι,εκανα στα γρηγορα ενα ντουζακι και στρωθηκα να κανω ασκησεις Αγγλικων.
Ο δασκαλος δεν μας ζορισε και πολυ,ηταν και αυτος χωμα,,αλλα μας εβαλε μπολικη δουλεια για το Σαββατοκυριακο.
Μολις τελειωσαμε το μαθημα,πηγε στην κουζινα και αρχισε να μαγειρευει,ενω εγω με τον Νικο χαλαρωναμε στον μεγαλο καναπε του.
Επειτα ηρθε και μετα απο συμφωνια βαλαμε να δουμε την νεα ταινια του Chakie Chan,αυτη που εχει στο σινεμα αυτες τις μερες.
Να πατε!Μια εξαιρετικη κωμωδια.Μια απο τις καλυτερες του Τσακυ θα έλεγα.Θα γελατε και θα κλαιτε ταυτοχρονα χεχεεχε.

Χαίρομαι να βλεπω τους καθηγητες μου στην σχολή αισιοδοξους για το εξάμηνο.
Ετσι φανηκαν δηλαδη.Καλα κανουν γιατι αν δεν ειναι αυτοι αισιόδοξοι ποιοι θα ειναι.
Γινανε αναλυτικες αναφορες στα κεφαλαια τα οποια θα διδαχτουμε καθως και επισης ποτε θεωρειτε οτι το μαθημα τους ειναι ολοκληρωμενο και εχει διδαχθει.Περσι στο εαρινο εξαμηνο κοψανε μαθηματα που ηθελαν μια και δυο ωρες μονο για να θεωρηθουν πως ειναι διδαγμένα.Αλλα,δυστυχως η Πρυτανικη Αρχη δεν συμφωνησε,οποτε βρεθηκαμε να δινουμε μονο 3 απο τα 7 μαθηματα και τα υπολοιπα να αναγκαζομαστε να τα ξαναδιδαχτουμε αυτο το εξαμηνο.Ηντα να κανομε,αυτα εχει η φοιτητικη ζωη.

Εμενα παλι,τα τελευταια νεα αρχισαν να με φοβιζουν.
Οι ενωτικοι μαζι με την ΠΚΣ ξεκινησαν χθες να μαζευουν υπογραφες για νεα συνελευση την Τρίτη.Εμαθα σημερα το πρωι οτι τα καταφεραν.Την Δευτέρα θα ξέρω λογικά τι θα γίνει.
Η διαίσθηση μου,οσο αισιοδοξη και αν (θελω να) ειμαι,μου λεει πως αν αυτη την φορα τα καταφεραμε να ανοιξουμε την σχολη,την Τρίτη αυτο το σκηνικο δεν θα επαναληφθεί.Ειναι πιο συσπειρωμένοι και πιο θυμωμενοι απο καθε αλλη φορα.Την Τριτη θα γινει χαμος κλασσικα :).Ευχομαι ομως να μην πεσει παλι ξυλο και να μην φερουν ασχετους.
Εγω για καλο και για κακο αλλα και τυπικα πηγα και γραφτηκα στο νεο εξαμηνο.
Αν κλεισει η σχολη,αποχαιρεταμε το εξαμηνο for good kai παμε κατευθειαν για εξεταστικη Σεπτεμβρη εφοσον και αν η σχολη ειναι ανοιχτη που θελω να πιστευω οτι θα ειναι.Τι τραβαμε και εμεις οι χορευτριες!Αχ!

2 σχόλια:

Adomiel είπε...

Αχ βρε να' ξερες σε τι αγωνία μ' έχεις βάλει...! Σοβαρά τώρα ε;

SilentSoul είπε...

Αχ Αχ ;ρ
Σε επομενο ποστ θα γραψω για τις αγαπημενες ταινιες.Δεν τοξεχασα απλα ειναι πολλες και δνε ξερω ποιες να διαλεξω :)
Φιλια