Online reading:

web stats

23 Οκτ 2009

Βραδυ Παρασκευής

Καταρχας...


Χρονια πολλαααα μανούυυυυυυυυυυυλααααα!!

Εχει τα γενέθλια της σήμερα και ξέρω πως διαβάζει που και που το μπλογκ μου.όποτε έχει χρόνο.

Αυτή την ώρα βρισκόμαστε στην δουλειά.
Εκείνος σε μέσα αίθουσα.Τον είδα λίγο στο διάλειμμα.Το δευτερο τμήμα μου ήρθε σχεδόν αδιάβαστο.Μην φανταστείτε πολλά παιδια.Ο ιδανικός αριθός για ενα σωστο μάθημα.Να μου διαβαζαν κιολας καλα θα ηταν.Να μην χρειαζεται να τα λεω και να τα ξαναλέω.Στην αρχή βρίσκονται όποτε καλό τους κάνει η επανάληψη.Right?
Αγχωνόμαστε με τις πληρωμές.
Από την αρχή της εβδομάδας δώσαμε χαρτάκια υπενθύμισης.Δεν ίδρωσε κανενός
"η τσέπη" μέχρι τώρα.Αντε να δούμε από Δευτέρα.Ωστόσο,το ταμείο μείον.Για να κάνεις τα κουμαντα σου πρεπει να έχεις,αν δεν εχεις όμως;

Ωχ ου με μισώ όταν γκρινιάζω.Έχουμε την υγειά μας,πολύ βασικό.

Ήδη χλαπάκιασα μία σουπεντουπερ Λάκτα.
Μέρες περιόδου έκτακτα μέτρα γλύκανσης.
Τα νευρα μου σε καλή κατάσταση.Να σκεφτείτε ότι με έπιασε κρίση καλλωπισμού.
Εκανα αποτρίχωση,πιλινγκ,μασκα, εβαψα μαλλι,καθαρισα φρύδι που παραλίγο να γίνει σαν της συγχωρεμένης Frida Kahlo,εβαλα κρεμουλα.
Ξανανιωσα.Ειχα καιρο να το κανω αυτο.Να βάλω τέρμα το ραδιόφωνο και να αφοσιωθώ σε μένα.Το αστείο ήταν ,που όταν έβαλα την μασκα η οποια οταν στεγνώσει απλά την τραβάς και την ξεκολλάς,εφτασε ο Χρήστος.Με έχει ξαναδει έτσι και ξέρει ότι κάθε γκριμάτσα ειναι απαγορευτική.Τι έκανε λοιπόν;Προσπαθησε να με κάνει να γελάσω.Είναι απαίσια η αισθηση της ξερής μάσκας στο προσωπο οταν προσπαθεις να γελάσεις.Σαν να σου τραβάει καποιος το δερμα.Αχ αχ..πλακα ειχε ομως.Δεν προφτασα να αποτελειώσω το καλλώπισμα μεχρι να ερθει.Δεν πειραζει.Μετα με "δουλευε" όλη την ώρα.

Την ωρα που γράφω έχουν τελειώσει τα μαθήματα.Πρέπει να σηκωθώ να αναμαζέψω.Βαριέμαι αλλα αν δεν το κάνω θα τα βρω την Δευτέρα.Στο πάρτι της σχολής δεν μας βλέπω να πηγαίνουμε.Αυτό μας έλειπε τωρα.(Παλι γκρινιάζω)
Εκείνος εχει μάθημα αυριο και θα έρθει μονος του.Αλλωστε Σαββατο ειναι.Φευγει 7μισι το πρωι και γυρνάει 7μισι το απογευμα.Ελπιζω να μου ερθει η έμπνευση να του μαγειρεψω κατι νοστιμο αυριο.

Αυτα τα νεα της Neverland.Αν μπορέσω θα επανέλθω αύριο.

Χρωστάω φωτογραφίες να μοιραστώ μαζί σας από το συνέδριο αστρονομιας που είχαμε πάει καθώς και για την επίσημη πια ανακοίνωση για το ποιος ανάλαβε το επόμενο αν και σας είπα σε κάποια ανάρτηση.Υπάρχουν και νεότερα πάνω σε αυτό. Επίσης θα ήθελα να μοιραστώ και αλλές φωτογραφίες από την εκδρομη στο Ηράκλειο την περασμένη Κυριακή.
Κάποια στιγμη θα γίνουν όλα αυτα,από το σχολείο από οπου σας γράφω και τώρα.Πιο χαλαρή για τα ΚΒ που καταναλώνω.

Αυτιάααα λοιπόν!!!

Να στε καλα και να περνάτε ακόμα καλύτερα!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: