Online reading:

web stats

12 Οκτ 2009

Δεν θα αλλάξω ποτέ..

Ειμαι στο γραφείο της μητέρας μου.
Στεναχωρημένη και συνάμα τσατισμένη.

Ήθελα απλα να κανω την εμφανιση μου,να σερφαρω,να πάω απο το πατρικό να πάρω κάποια πράγματα που ειχε ετοιμάσει εκεινη,και να γυρισω σπιτι να αποτελειώσω το μαγειρεμα το οποιο ειχα ξεκινήσει απο νωρίς το πρωϊ.Τιποτα σπουδαίο,μια φαβα σε συνδυασμό με κοτοπουλο σελινατο που ειχε μεινει απο το Σάββατο.
Αν δεν ήταν να βγάλω τα εισιτήρια για τις 28, δεν ειχα σκοπο να κατέβω στην πόλη.
Ο Χρήστος ήταν ήδη φορτωμένος με άλλες δουλειές γιαυτό δεν του φόρτωσα και τα εισιτήρια.Είναι ωραία μέρα για βόλτα ,επίσης.
Πήγα λοιπόν,στο τουριστικό γραφείο γραφείο να κάνω την κράτηση.
Η υπεύθυνη των κρατησεων, μου επισήμανε ότι δεν γίνεται να υπάρξει αλλαγή στα εισιτήρια και αν ειμαι σιγουρη για την κρατηση.Μιας και ειχα συνεννοηθεί με τον αντρα μου και ειχα εκτυπωσει ουσιαστικά απο την ιστοσελίδα της Aegean, την όλη διαδρομή,πήρα ξανα εκείνον αλλα δεν τον σήκωνε.Παροτι ειχαμε μιλήσει, ηθελα επιβεβαιωση,παντα το κανω αυτο, οσο σπαστικό και αν ακούγετε.
Για να μην μακρυγορώ,εκανα την κρατηση και πηγα στο γραφείο.
Δυστύχως,θα φύγω εκτός προγραμματισμού μιας και η Πρόεδρος,εχει εκπομπή στο ραδιοφωνο,με αποτέλεσμα να μείνω στο γραφείο μήπως και ερθει κανενας καταναλωτης που θέλει βοήθεια.Εδω κολλαει η τσατίλα που αναφέρθηκα στην αρχή.
Εν τω μεταξύ,το τηλέφωνο συνέχεια χτυπάει.Πλλές καταγγελίες,κυρίως για τράπεζες και ηλεκτρικά είδη.
Οσο για την αλλη συναισθηματική κατάσταση,θα σας πω τι εγινε.
Ο καλός μου, μετά από μια ώρα που του είχα τηλεφωνήσει,είδε την κλήση και μου τηλεφωνήσε.Τον ενημερωσα για την κράτηση.Δεν του αρεσε που ειχα κλεισει επιστροφη στις εξι και εικοσι το πρωι απο Αθηνα.Μου έδειξε την δυσφορία του και μετα είπε ενα "δεν πειράζει".
Ένιωσα ότι τον απογοήτευσα.
Είχαμε μιλήσει για πρωτες πρωινές πτησεις και τώρα ορίστε..
Ξέρω,ανοησίες.
Τσατίστηκα.
Με μένα κυρίως.
Θα μου περάσει και θα τσατιστώ για την αντίδραση μου αργότερα...όπως πάντα άλλωστε.
Ευτυχώς,με γνωρίζει σε αυτόν τον τομέα και δεν μου δίνει σημασία.Αφήνει να μου περάσει.Θέλω τον χρόνο να αναλογιστώ καταστάσεις και αντιδράσεις.Μακάρι να το έκανα πολλά ζευγάρια αυτό.
Κακώς που γίνονται όοολα αυτά αλλά αυτή είμαι και από ότι φαίνεται δεν πρόκειται να αλλάξω.
Ειμαι Control freak και αφου αρέσω στον άντρα μου δεν με αφορουν οι άλλοι!

Δεν υπάρχουν σχόλια: