Online reading:

web stats

27 Σεπ 2007

Με την μια-Knocked Up


Ενα θα πω.

Εκλαιγα...
...απο τα γελια κατι που ειχε να συμβει χρονια.
Σας την συνιστω και θα περασετε υπεροχα συν του οτι θα ξεχασετε οτι σας απασχολει.
Εκει που γελασετε περισσοτερο ειναι οι ατάκες απο την παρέα του Ben,ένας καταιγισμός από trivia για τους fan της pop κουλτούρας.
Ατακες που θα σας μεινουν αξεχαστες και εικονες που φερνουν κοντα στιγμες πραγματικότητας,οπως η γεννηση ενος μωρου και οι καταστασεις πριν και μετα την γέννηση του,οι προβληματισμοι αλλα συνάμα οι φοβιες,ανασφάλειες, οι ιδιαιτερότητες, θετικά και αρνητικά σημεία, τα πάντα αναλύονται πάνω σε καταστάσεις και συμπεριφορές του ανθρώπινου είδους.Η «αντρική καφρίλα» (δωστε σημασια σε αυτο το σημειο κοριτσια)είναι εκεί, η λατρεία για τον κόσμο των κόμικς, των video-games και της τηλεόρασης παρούσα και το χοντροκομμένο χιούμορ που διακρίνει τον «αμερικάνικο τρόπο», σερβίρεται σε σωστές δόσεις.
Τι μπορεί να προκαλέσει ένα μεθύσι και μια ερωτική συνεύρεση δίχως τις απαραίτητες προφυλάξεις;
Πολλά... Ακόμα και μια εγκυμοσύνη με την πρώτη. Αυτό ακριβώς συνεβει στην Alison Scott, μια ανερχόμενη δημοσιογράφος στο E! και ο Ben Stone, ένας άεργος( τεμπελης) νέος, που έπειτα από ένα βράδυ με πολύ ποτό και απρόσεκτο σεξ, καλούνται να αποφασίσουν για τη μοίρα ενός μωρού, αλλά και της ίδιας της ζωής τους.

Σας έπεισα;Η να πω και αλλα; ;ρρρρρρ

Βαζω **** (4) στα ***** (5)

Η κωμωδία του φετινού Χειμώνα :)

Το διαφημιστικό της ταινιας
Κομμενη σκηνη στην ταινια και αναρωτιεμαι γιατι την κοψανε :)

Δεν υπάρχουν σχόλια: