Online reading:

web stats

1 Νοε 2007

Καθε μερα και καλυτερα

Καλο μηνα να εχουμε με υγεια.

Η μητερα μου αυτες τις μερες ειναι σπιτι με αναρρωτική,για να ξεκουραστει λιγο και σωματικα αλλα προπαντων ψυχολογικά.Η πιεση που της ασκείται στην δουλεια συνεχίζετε μεχρι και σημερα,κανοντας την να φλερταρει πολυ εντονα με την προοπτική να βγει στην συνταξη και να τους αφησει ολους να "κουρευονται".
Συζητώντας μαζι της,προσπαθω να καταλαβω αν ειναι αποφαση που θελει να παρει ετσι βιαστικά επειδη υπαρχει αυτη η δυσαρέσκιά με το περιβαλλον εργασιας της.
Η αληθεια ειναι πως εδω στο σπιτι ηρεμει,ξεκουραζετε,ακομα και οταν καταπιανετε με δουλειες,ενω εκει βλεποντας το υπεροπτικο βλεμμα πολλων συναδελφων και την αισθηση οτι υπαρχει δεν υπαρχει εκει το ιδιο ειναι,την ταλαιπωρει και ερχετε στο σπιτι κομματια.
Δεν υπαρχει μερα στιγμη δευτερολεπτο που να μην την απασχολει η δουλεια της.Θελει πολυ να μεινει.Δεν της το επιτρεπει ακομα ο Νομαρχης.Τα εχουμε ξαναπει αυτα.
Εισεπραξε πολλα ΘΑ και αναμονη μεχρι να την δεχτει γνωστος πολιτικος των Χανιων,αλλα και παλι ....τιποτα.
Βλεπεις τα συμφεροντα καποιων ειναι πιο δυνατα απο την αληθεια.
Το τι εχω ακουσει δεν λεγετε.Απο τοτε που προσπαθουν να αποσπασουν την μητερα μου στο μεταφορων,ασχετο με το αντικειμενο στο οποιο εργαστηκε τριαντα και χρόνια,υπαρχει ενα μπαχαλο και πολυ ρουσφετι.Ο ενας προσπαθει να καπελωσει τον αλλο απλα για να φανει πιο ισχυρος.Θα γουσταρα να γινει καθαρση εκει μεσα.Πολλα θα βγουν στην φορα.Σιγα μην γινει ομως.
Ειπαμε...συμφεροντα.
Παντως ας αποφασισει εκεινη οτι θελει και εγω θα ειμαι παντα διπλα της.

Το πως ειναι η καθημερινοτητα μου πανω κατω τα γνωριζετε.
Σχολη τα πρωϊνα και μετα της μιαμιση πηγαινω με τον καλο μου για δουλεια.
Μεχρι τωρα η συνεργασια μας ειναι αψογη.
Μαθαινω ακομα και θα μαθαινω για καιρο.
Δεν ειναι ευκολο να διδαξεις σε παιδια αλλα οσο περνουν οι μερες δενομαι μαζι τους,μαθαινω τα ονοματα τους,τις συμπεριφορές τους,παιζω μαζι τους και προσπαθω να κανω το μαθημα παιχνιδι.Υπαρχουν βεβαια και τα παιδια που ειναι ανήσυχα,αλλα σιγα σιγα θα τα καταφερω να τους παρω τον αερα.Το πρωτο βημα εγινε χθες και νιωθω πολυ καλυτερα απο την προηγουμενη εβδομαδα.Με στηριζει και εκεινος.Ειναι εντεκα χρονια δασκαλος,και λατρευει την δουλεια του.

Μετα την δουλεια, την Τριτη ειχαμε λατιν μαθημα.Η λεξη χωμα ειναι λιγη για να περιγραψει πως ειμασταν μετα.Ευτυχως φαγαμε μια καυτερη ροξανοκρεπα μετα και ηρθαμε και στανιαραμε.Ενω χθες Τεταρτη,πηγαμε πρωτα στις Νυμφες για μια φρουτοσαλατα και καπουτσινο και μετα στο Gravity οπου ξεκινησαν πάλι τα λατιν sessions.Συνδιαζουν μαθημα και χορο.Γιναμε σουρουδι απο τον ιδρωτα μιας και δεν σταματησαμε να χορευουμε.Ατακα της βραδιας,"Τι πρωτοτυπο!" απο εναν τυπο που βλεπουμε στα μαθηματα χορου και αυτο το ειπε γιατι οποτε πηγαιναμε να χορεψουμε,χορευαμε μαζι και οχι με αλλους.Στον δευτερο χορο,καθως πηγαινα προς το μερος του Χρηστου ερχετε ο τυπος και με αρπαζει να χορεψουμε,ενω τον Χρηστο τον πηρε μια απο τις δασκαλες χορου.
Ειχε πολυ πλακα η ολη φαση.Λες και βαρεθηκαν να μας βλεπουν τοσο τσαχπινογαργαλιαρικους και αυτοκόλλητους.Αυτοκολλητακιιι μουυυ να το θυμάσαιιι..το καρδιοχτυπάκιι μουυ..για παντα θα σαιιι...οοοουυοοοπππαα!!...Χαχαχαχα.
Με χορεψε επισης και ο Κωστας ενα φιλαρακι μας και expert πια στους λατιν.Εξαιρετικος.Και εγω δεν τα πηγα και ασχημα.Αρχιζω να συνηθίζω.

Σημερα εχει relax μετα την δουλεια.Το δικαιούμαστε ετσι;

Αν προλαβω θα μπλογκαρω και απο την δουλεια.
Σας φιλω και παω για διαβασμα.

Smmmooouuuaaaachhhhhh!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: