Online reading:

web stats

8 Νοε 2007

Stardust και αλλα..

Παει και η σημερινη μερα.

Κανενα μαθημα δεν τελειωσε στην ωρα του επειδη ερχοντουσαν συνεχως γονεις για βαθμούς.
Οκ εγω δεν ειχα τοσο μεγαλο προβλημα οσο ο Χρηστος ο οποιος ειναι και ο ιδιοκτητης του φροντιστηρίου.
Μονο μια ταξη μου πηγε λιγουλακι πισω επειδη συμπεριφεροντουσαν λες και τους ειχε τσιμπησει μυγα τσε τσε,οποτε και εγω φωναζα συνεχεια "ησυχια" και "ησυχια".Ουτε φωτοτυπιες δεν προλαβα να παω να βγαλω και ηρθε μια κοπελιτσα" κυρια με εβρεξε η ταδε.." γρρρρρ παω σαν μαινομενος ταυρος " Μ .... δεν ειπαμε οχι νερο στην ταξη;Δεν φτανει που ερχεσαι αδιαβαστη συνεχεια...."και ημουν ετοιμη να τιμωρησω με εργασια την ενοχη μαθητρια,αλλα με προλαβε ο Χρηστος, ο οποιος καταφερε και την εβαλε στην θεση της.
Οκ σκεφτομαι οτι ειναι παιδια και πως δεν κανει να τους φωναζουμε,δεν μαρεσει και εμενα κιολας,αλλα οκ με βρισκουν καλη και προσπαθούν να με εκμεταλευτουν.Τους κακομαθαινω βοηθώντας τους,σε πολλες περιπτώσεις,κακως βεβαια,αλλα βλεπω οτι ζορίζονται,τι να κανω;
Ιχ την ευαισθησια μου μεσα.Αδυναμια μου μεγαλη τα παιδια.Πρεπει να το κοντρολάρω αυτο και να αρχισω να γινομαι λιγουλακι πιο αυστηρη.
Step by step,right?Time will tell...
Κατα τα αλλα ολα καλα.Το βραδυ μετα απο εδω,θα παμε σπιτακι για χαλαρωση και κινεζικο.Μιαμμμμμ!!!Στην σκεψη σουρωνουν τα σαλια.Τρελαινομαι για κινεζικο και ιδιαιτερα για κοτοπουλο καρρυ και ριζι ατμου.Μιαααμμμμ μιαμμμ!!Ηρθαν και "οι Ρωσσοι" οποτε καταλαβαινετε.Αλμυρες και γλυκιες καταστασεις.

Χθες πηγαμε στην "Αστεροσκονη" (Stardust).

Ε Ξ Α Ι Ρ Ε Τ Ι Κ Ο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Να πατε να την δειτε.
Εκπληκτικος ο Ντε Νιρο ο οποιος εδωσε ρεστα με τον ρολο εκπληξη,ενω η Μισέλ Πφάιφερ,η οποια οσο μεγαλώνει ομορφαινει περισσοτερο,ηταν απεριγραπτη.
Ισως η καλυτερη ταινια που ειδα φετος,καλυτερη ακομη και απο τα Χαρυ Ποτερ,καλυτερη και απο τον Αρχοντα των Δαχτυλιδιών.
Μμμμμμ!!!Ερχονται εικονες στο μυαλο μου απο την ταινια και συναρπαζομαι ακομα και με την σκεψη της.Τα λογια ειναι περιττα.
ΝΑ ΠΑΤΕ ΝΑ ΤΗΝ ΔΕΙΤΕ!

3 σχόλια:

The Torch είπε...

Λίγο δυσνόητα τα παιδιά. Χαράς το κουράγιο σου. Όσο για την Φάιφερ, λέω ακριβώς την ίδια ατάκα χρόνια τώρα. Κάποτε δεν μου άρεσε καθόλου. Τώρα έχει γίνει ...άρα (βάλε μπροστά ότι σου αρέσει)

Ανώνυμος είπε...

δυσνόητα αλλά καταπληκτικά
και μεις δυσνόητα ήμασταν για τους τότε δασκάλους μας
Ευγενία σε δημοτικό είσαι; εκεί μεταξύ 4η και 6η είναι πολύ ωραία ηλικία, μαθαίνεις από τα παιδιά

ευχαριστούμε για τους ταξιδευτές
πολύ ωραία μουσική

SilentSoul είπε...

@the torch συμφωνω μαζι σου.Οσο μεγαλώνει αυτη η γυναικα γινετε πιο γοητευτική.
@Cityfly σε αγγλικα ειμαι και τα παιδια ειναι δημοτικου γυμνασιου :)

Φιλακια σε ολους