Online reading:

web stats

25 Απρ 2009

Κερδίστε Προσκλήσεις!!

Στείλτε e-mail με το ονοματεπώνυμό σας στο freetickets@in.gr και κερδίστε διπλές προσκλήσεις για τη συναυλία της Τρίτης 28 Aπριλίου.
Οι τυχεροί θα ειδοποιηθούν με e-mail.



Ένα από τα σχήματα της νέας σόουλ σκηνής που ξεχωρίζει – δίνοντας μάλιστα μέσα σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα μερικά classics της club και dance δισκογραφίας.

Οι Sweet Vandals είναι από τη Μαδρίτη και έχουν ερευνήσει με πάθος όλη τη σόουλ και φανκ φιλολογία του παρελθόντος, με αποτέλεσμα να βρίσκουν κάθε στοιχείο του παλιού, αυθεντικού groove και να το αναδεικνύουν στα κομμάτια τους.
Ήδη από το πρώτο τους, φερώνυμο LP του 2007, οι Sweet Vandals έφτιαξαν έναν γλυκό αναλογικό ήχο, με παλιά hi-fi μικρόφωνα και ενισχυτές και όργανο Hammond, κατά τα πρότυπα του φανκ των sixties. Η εκπληκτική φωνή της Mayka Edjo γίνεται πραγματικό όνειρο για κάθε φίλο της σόουλ και του φανκ – και δένει υπέροχα με τον ήχο των ντραμς, του μπάσου και, φυσικά, του Hammond.
Ό,τι ακούγεται στον δίσκο, οι Sweet Vandals επιδιώκουν να το αναπαράγουν ακριβώς το ίδιο στη σκηνή, κρατώντας ζωντανό το αυθεντικό feeling της μουσικής. Έχοντας ως σημείο εκκίνησης την κλασική σόουλ του James Brown, το γκρουπ αυτό έχει ήδη κατακτήσει τις καρδιές του κόσμου και τις πίστες των ευρωπαϊκών κλαμπ…
Mayka Edjo: φωνητικά
Santiago Martin: μπάσο
Jose Herranz: κιθάρα
Javier Gomez: ντραμς
Santiago Vallejo: όργανο


www.myspace.com/thesweetvandals


Τηλέφωνο κρατήσεων: 210 9213310Half Note Jazz ClubΤριβωνιανού 17, Μετς, ΜΕΤΣ, ΑΘΗΝΑ, 210 9213310
από 24 Απριλίου 2009 έως 30 Απριλίου 2009

Δεν υπάρχουν σχόλια: