Online reading:

web stats

24 Σεπ 2008

Πως τα καταφερα παλι;



Δεν ξερω μα μερικες φορες απορώ με μένα.

Καταφερα να κρυωσω παροτι φοράω εδω και δυο μερες ψιλη μαλλινη μπλουζιτσα με φανελακι απο μεσα και μαλλον φταιει που μετα το μαθημα λατιν ημουν ιδρωμενη και δεν εβαλα σακακι.
Με την υγρασια που ειχε δεν ηθελε και πολυ.Ειμαι ευαισθητη γενικα,και νατα.
Η μυτη μου σουρωνει,νιωθω τα κοκκαλακια μου να με ενοχλούν ενω ο λαιμος σαν να εχω καταπιει ψαροκοκκαλα.
Ευτυχως που δεν εχω μάθημα, αλλα ηθελα να πάω να ξεκινησω oriental.Χλωμο το κοβω για σημερα.Την αλλη Τεταρτη πάλι.
Μου το ζητησε ο καλος μου χθες βλεποντας το προγραμμα της σχολής.Δεν θα του χαλαγα χατηρι.Ειναι ωραιοι οι ανατολιτικοι χοροι.Τα περσινα χορευτικα ηταν πολυ ομορφα αλλα εγω κοιλιτσα (κοιλαρα) δεν θα βγαλω εξω,για να εξηγούμαστε.Θα βάλω απο τις αλλες στολές.Τις μακριές κολλητες.
Δικια μου ομως επιθυμια απο περσι ειναι το τανγκο.Το ειχαμε ξεκινησει αλλα ειμασταν πολλα ζευγαρια οπου καθε φορα εκνευριζομασταν για μερικούς.Δεν ηταν αυτο το τανγκο που ειχαμε κατα νου.Σαν τα συγκρουόμενα αυτοκινητακια.Να προσπαθει ο καϊμενος να με προστατευσει απο τον καθε εναν που απλωνονταν χωρις να ακολουθει τους κανονες.
Χθες στο μάθημα ηταν ακεφος.Ηξερα το γιατι αλλα συνεχως τον επριζα να μου το πει.Να ξεσπασει.Δεν γουσταρω να τον βλεπω ετσι.Γινομαι ενα και.... καταλαβαινετε....
Τι τον χαλασε;
Η συμπεριφορα και υποκρισια καποιων ανθρωπων, που δεν εχουν τα κοτσια να μιλησουν καθαρα και βρισκεσαι να νιωθεις προδομενος αν και το υποψιαζοσουν.
Παντα του λέω να εχουμε την υγεια μας και τις οικογενειες μας,ενω ολα τα αλλα φτιαχνουν.Προσπαθω να τον ανεβάσω.Μερικες φορες τα καταφερνω,αλλες παλι οχι..θελει τον χρόνο του..

Ενιγουεϊ το κρυωμα μου χαλαει και την διαθεση.Χμ μηπως αν επινα ενα ποτηρακι τσικουδια να εστρωνε ο λαιμος;Λες;
Εν τω μεταξύ παρακαλεσα τον Χρήστο να γραφει στο δικο του μπλογκ,αλλα δεν τον επεισα.Οχι πως εγω εχω χρονο,μπα δεν εχω,απλα που και που γραφω και το κατιτις μου.
Σαφως και εκεινου η υλη ειναι διαφορετική απο την δικια μου και κατα εμενα καλυτερη,αλλα τον καταλαβαινω και ας ειμαι η πρωτη που θα του πει καληνυχτα το βραδυ μιας και πεφτω ξερη για υπνο μολις πάει 12 αντε 1.

Οι προετοιμασιες για τον γαμο ειναι οπως τις ξερετε.Τιποτα ακομα.Η αναισθησια μου συνεχίζεται..

Πάω να πιω κανα αντισταμινικό μπς και μου περασει

Θα τα ξαναπούμε..

4 σχόλια:

mafaldaQ είπε...

Περαστικά κορίτσι και εύχομαι να μη σε ταλαιπωρήσει πολύ! Και εγώ κατακαλόκαιρο την άρπαξα!

Και η ζωή είναι πολύ μικρή για να χαλιόμαστε για λάθος ή ανόητα πράγματα! Keep up smiling!

Baltazar είπε...

Εγώ πήγα στο πρώτο μάθημα οριεντάλ (για την ακρίβεια πήγα αρκετά αργοπορημένη ώστε να χάσω το μισό) και νομίζω θα μπορέσεις εύκολα να αναπληρώσεις το μάθημα αν έρθεις στα επόμενα. Όμως το αμέσως επόμενο είναι τη Δευτέρα που μας έρχεται και όχι την Τετάρτη, ή στις 6 ή στις 7 δεν είμαι σίγουρη, δες το μην το χάσεις είναι κρίμα.

Ξεκινώ κι εγώ tango απόψε άντε να δούμε πώς θα είναι!

Φιλάκια πολλά.

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΑΠ ΤΑ ΣΕΡΡΑΣ

http://prokapress.blogspot.com

SilentSoul είπε...

@mafalda σε ευχαριστω πολυ.Ηδη ειμαι καλυτερα..χθες ταλαιπωρηθηκα λιγο με τον πυρετο αλλα δεν τον αφησα να με παρει απο κατω...δεν θα γινει το δικο του :)
Φιλια
@baltazar μου,τωρα μολις ειδα το μηνυμα σου.Χθες στην σχολη που μου ειπες πςσ εστειλες,δεν ειχα προλαβει να μπω στον υπολογιστη.Η Δευτερη ειναι μερα μα8ηματος γι αμενα,μεχρι της 8μισι.Η Τεταρτη με βολευε επειδη εχουμε ρεπο ολοι οι δασκαλοι εκεινη την μερα.8α το πω την Νιτσα μπας και μπορει να το αλλαξει.
Χθες που σας ειδε ο Χρηστος στο Τανγκο,του αρεσε.Θελει να ξαναρχισουμε μαθηματα.Τωρα αυτα που κανετε τα εχουμε κανει οποτε..δεν χασαμε τιποτα απο τα χθεσινα..:)Το τανγκο ειναι τελειο :)

@Ανωνυμε τα χαιρετισματα μου στην δευτερη πατριδα μου.Ο μπαμπας μου ειναι απο εκει και συγκεκριμενα απο την Πενταπολη Σερρων.