Online reading:

web stats

19 Σεπ 2008

Καλη αρχή


Χθες έκανα το πρωτο μάθημα και την πρωτη γνωριμία για την Αjr.

Εμπειρια μεγαλη για μένα,γιατι με το να ξεκινησω περσι τον Οκτωβρη δεν μου ειχε δωθει η ευκαιρια να αρχισω εγω τα πρωτα μαθηματα.
Πηγε αρκετα καλα για πρωτη μέρα και με μικρο εκνευρισμό από τον καλο μου.
Τα ηθελε ολα τελεια και δεν ειχε αδικο.Κοπιασε πολυ για να κανει το σχολειο ετσι οπως ηθελε να ειναι.Ολοι οι γονεις ειναι εντυπωσιασμενοι απο τον επαγγελματισμό του.

Αλλη μια χρονια ξεκινάει.
Ειναι και μια μυγα που με ενοχλει εδω και ωρα ενω προσπαθω να γραψω αυτες τις λιγες γραμμες σκέψεων.
Σε περιπου μιση ωρα θα μπω στην τάξη της Β μικρης για την πρωτη επαφη.Ειναι το περσινο μου τμημα με μερικες απωλειες μιας και αρκετα παιδια παρακολουθησαν την ταξη αυτη το καλοκαιρι οποτε και προχωρησαν στην Α μεγάλη.Η υλη γνωστη,ο τροπος διδασκαλιας γνωστός.

Θέλω να δω τι θα γινει με το Πολυτεχνειο και τα μαθηματα των τελευταιων εξαμήνων.Ενα ετος ακομα και τελειωσα.Τυπικα βεβαια,αφου με περιμενουν καποια μαθηματακια πίσω,τα οποια με δυσκολεψαν ή στα οποία δεν έδωσα την σημασία που επρεπε.Εχω καιρό.Ολα με την σειρα τους.Βγηκε και το προγραμμα του χειμερινού εξαμήνου αλλα αγνοώ ποτε ξεκινανε οι εγγραφές.Λογικα θα το βάλουν στην ιστοσελιδα του Πολυτεχνείου.Ειδομεν...

Οι προετοιμασιες για τον γαμο ακομα να αρχισουν.Δεν αγχώνομαι ιδιαίτερα.Παραξενο πράγμα.Ενω αλλες στην θέση μου θα τους απασχολουσε αυτο και μονο το θέμα,μη σου πω οτι θα ηταν ετοιμες απο περσι,εγω νιωθω τελειως χαλαρη.Πιστευω πως οταν ειναι να γινουν καποια πραγματα θα γινουν.

Ο καλος μου δε,τρέχει συνεχώς.Είτε αυτό ειναι φροντιστηριο,ειτε αυτο ειναι ποδηλατο,μην ξεχνατε οτι ειναι ενας απο τους τρεις που εφτιαξαν το προγραμμα "Ποδηλατώ με ασφάλεια" που υπάρχει στο Ποδηλατώντας,ειναι και το Αντιρατσιστικό φεστιβάλ,ειναι και η μερα χωρις αυτοκινητο, ειναι ο Συλλογος Αστρονομίας....ειναι....ειναι.....και παει λεγοντας.
Ευτυχως που σε οτι κάνει τις περισσοτερες φορες συμμετεχω και εγω οποτε και βλεπόμαστε..μα και να μην συμμετειχα,παλι θα υπηρχε χρόνος για μας.Παντα υπαρχει χρονος για μας.Το θέλουμε ...υπάρχει.Ειναι δικαιολογιες ολα εκεινα που λενε μερικοι οτι δεν υπαρχει χρονος για την οικογενεια κλπ.Ολα γινονται και ναι ειναι θεμα προτεραιοτητων.Δεν τειθεται καν θέμα προτεραιότητας σε οτι αφορα μια σχεση η μια οικογενεια.Ας βρεθει καποιος με επιχειρηματα να πει το αντιθετο.Για ολα υπαρχει τρόπος και χρόνος.

Εκλεισε ενος ετους το Δημητρακη μας.Ο ανηψούλης μου.
Φωτογραφίες απο το γεννεθλια-παρτυ ,θα βάλω μολις μπορέσω.Ισως μερικοι από εσας να εχετε δει αυτο το εξαιρετικο μουτρακι στο αλμπουμ που του εχω φτιάξει στο Facebook.Χμ παιζει να εχω βάλει και εδω βεβαια,αλλα ειπαμε,η μνημη με προδιδει μερικές φορες.

Συν της αλλης εχω παγωσει με τον κλιματισμό εδώ.
Βαριεμαι να τον κλεισω.

Φθινοπωριασε και γουσταρω τρελλα.
Κιτρινιζουν τα φύλλα..πεφτουν σταγονες βροχής..φυσαει...υπαρχει δροσια.
Υπεροχα χρωματα,μυρωδιές...

Δεν υπάρχουν σχόλια: