Online reading:

web stats

30 Αυγ 2007

Ελληνοφρένεια

Γυρνοντας το μεσημερι σπιτι κουρασμενη,νυσταγμενη, ζαλισμενη μιας και ξυπνησα πρωι πρωι για να παω να δωσω στο Πολυτεχνειο,εκατσα λιγο στο σαλονι και εβαλα Σκαι.

Ειχε την εκπομπη Ελληνοφρένεια που τα λεει χυμα,και οπως ειναι τα πραγματα,υπενθυμίζοντας σε καποιους τις γκαφες και τα ωραια Ελληνικα τους (εδω γελανε).

Δειτε το παρακατω βιντεακι που βρηκα στο youtube για οσους ακουνε για αυτη την εκπομπη πρωτη φορα.
Πως ηταν οι ΑΜΑΝ στα καλυτερα τους;
Αυτοι ειναι καλυτεροι,μιας και οι πρωταγωνιστες ειναι οι ιδιοι οι πολιτικοι.

Enjoy :)



Η ατακα του Πολυδωρα "..τσουρουφλιστηκε το δασος.." ειναι all the money.Μαλλον μπερδευτηκε και αντι να πει τσουρουφλιστηκε το κωλαρακι μας μιλησε για δασος..ΕΛΕΟΣ

*Το blog των παιδιων που επιμελουνται αυτη την εκπομπη ειναι http://ellinofreneia.blogspot.com/

3 σχόλια:

Shades είπε...

Ένα μπράβο για το blog σου!!!
Πολύ καλό το βιντεάκι θα το δανειστώ και θα το ανεβάσω κι εγώ σε κάποιο από τα blog μου.
Καλώς σε βρήκα.. θα σε διαβάζω.

Ανδρέας Κ είπε...

Ο Λεάνης, που είναι επιμελείται την εκπομπή και εί ναι προφανώς πίσω από αυτά τα videos, έχει εκπληλτικό χιούμορ. Έχει μεγάλη ιστορία στα τηλεοπτικά - ραδιοφωνικά δρώμενα της Θεσσαλονίκης εδώ και πολλά χρόνια. Μερικά χρόνια πριν έκανε ραδιόφωνο στην Θεσσαλονίκη μαζί με τον Τσιτσόπουλο. Δίδυμο φωτιά! 2 ώρες ακρόασης ασταμάτητου γέλιου μέχρι δακρύων... περπατούσες στην Τσιμισκή το πρωι, και έβλεπες οδηγούς και επιβάτες να σκάνε από τα γέλια! Μετα το ραδιόφωνο, κάνανε απ ότι θυμάμαι μια εκπομπή στην ΕΤ3 ("Λέξεις που αρχίζουν από Μ" ή κάπως έτσι τέλος πάντων) και μετά χωρίσανε. Ο Λεάνης την έκανε για Αθήνα και ο Τσιτσόπουλος συνεχίζει ως μουσικός παραγωγός και εκδότης περιοδικού cool - soul στην πόλη...
α! νομίζω ότι ήταν και σκηνοθέτης στο θρυλικό Comfuzio που παιζόταν για αρκετά χρόνια σε ΕΡΤ3 και STAR... (Βακάρος, Κανάκης, Καλιβάτσης, Παραράς)

SilentSoul είπε...

@Shades σε ευχαριστω πολύ για την τιμή που μου κάνεις.Να σαι καλα :)

@Ανδρεα πολυ ωραια και ενημερωτικα οσα μου εγραψες.Σε ευχαριστω πολυ πολυ :)