Online reading:

web stats

13 Αυγ 2007

Καλες διακοπες

Δεκαεπτα ωρες εχουν μεινει για να ξεκινησουν οι διακοπες μας.
Ανυπομονώ!

Μετα απο ενα πολυ γεματο Σαββατοκυριακο με εκδηλωσεις του Συλλογου Φιλων Αστρονομιας Κρητης εφτασε επιτελους η περιοδος οπου εγω και ο καλος μου θα ξεφυγουμε απο δουλειες και διαβασματα για να αφοσιωθουμε στους εαυτους μας και σε μας.

Απο οτι μαθαινουμε η Σαντορίνη ειναι γεματη κοσμο αλλα ευτυχως προνοησαμε και το μερος που θα μεινουμε ειναι μακρυα απο την βαβουρα.
Επισης ακουσαμε οτι για να δεις το ηλιοβασιλεμα το πληρωνεις ακριβα.
Πχ ενα μιλκσεικ κοστιζει 10 ευρα.(!)
Και ομως ναι ναι ειναι αληθεια.
Καποιος ισως πει "αυτο δεν ηθελες;αυτο θα πληρωσεις",αλλα θα τον ταπώσω (ω ναι !) λέγοντας του οτι το Ελαφονησι ,απο εκει ειναι οι φωτογραφιες που θα δειτε παρακατω,εχει σαφως το καλυτερο ηλιοβασιλεμα και το μονο που πληρωνεις ειναι 2μισι ευρω για ενα φροτσινο,ενα ευρω για φραπεδακι και 7 ευρω για 2 ξαπλωστρες με ομπρελα για ολοκληρη μερα,ειναι πεντακαθαρα,και αμα γουσταρεις βολταρακι κανεις το γυρω του νησιου απο το μονοπατι που εχουν φτιαξει ή πας μεχρι τον φαρο.Ειναι εξαιρετικα και το κοστος μικρο.
Μην πω δε και για το Κεδροδασος.Μαγευτικο,εξαιρετικο και το μονο που χρειαζεσαι ειναι μαγιουδακι και σεβασμο στην φυση γυρω σου (οσο υπαρχει ακομα αν δεν την καταστρεψουν αξεστοι και απολιτιστοι).
Γιατι παμε τοτε;Μα ειναι απλη η απαντηση.
Αυτο το μερος μας ηρθε σε αυτο παμε.Thats all.
Οπου και να παω μαζι του ειναι παραδεισος.
Υπαρχει...

Θα τα ξαναπουμε παλι οταν επιστρεψω με πολλες φωτογραφιες,στιγμες και χαμογελα.

Φιλακια πολλα

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Στη Σαντορίνη είναι τώρα και η αδερφή μου με τον καλό της και από το λίγο που μιλήσαμε μου είπε πως όλα εκεί είναι υπέροχα!
Να περάσετε καλά και περιμένουμε εντυπώσεις. Κυρίως να ξεκουραστείτε και να απολαύσετε ο ένας τον άλλον.
Φιλάκια πολλάαααα!!