Online reading:

web stats

24 Οκτ 2006

Flashback..

Βραδυ Δευτερας περιπου 22:30.

Η παρεα μαζευεται σιγα σιγα στο Ababa ενα μαγαζακι πολυ ομορφο και στο οποιο με καθε ποτο σου φερνουν και ενα tapas.Για οσους δεν ξερουν Ισπανικα ababa σημαινει παπαρουνα και tapas σημαινει μεζεδακια.
Γερος μεζες θα ελεγα υπερβολικα καυτερος για μενα δε χωρις να με εμποδισει να τσιμπισω βεβαια.
Καποια στιγμη υπο τους ηχους τζαζ μουσικης και οχι μονο, ξεκινησε συζητηση για το πως μεγαλωσαμε εμεις ως παιδια και πως μεγαλωνουν τα σημερινα,πως ηταν η τηλεοραση τοτε και πως ειναι τωρα.
Καμια σχεση ετσι;
Τοτε μεγαλωναμε με κινουμενα σχεδια και καρτουνς ,με κουκλοθεατρο που δεν βασανιζαν το μυαλουδακι μας.

Ποιος δεν θυμαται την Καντυ Καντυ,
τον Φρουφρου,την τενεκεδουπολη,την φρουτοπια,τον Νιλς Χολγκεσον,τα Duck tales,disney,the smurfs (αυτα παιζουν ακομα),το μικρο μου πονυ,

Sport BillyΑστυνομος Σαινης (προβλημα,προβλημα πες μου πως το λυνεις)

Ο γυρος του Κοσμου σε 80 μερες,Flinstones,το κουτι με τα παραμυθια(Ή μήπως είμαστε τρελλοί τραγουδιστάδες, φα δίεση ο φίογκος και ο Ρούχλας είναι λα.......),

Καπου καπως καποτε(δεν ειμαι σιγουρη για αυτον τον τιτλο,οποτε οποιος θυμαται καλυτερα ας με διορθωσει),

Thundercats(Thunder Thunder Thunder Catsss Hooooo).

Χωρια The Dukes(ιιιιιχααααα),

Bill Cosby,

Αυτος αυτη και τα μυστηρια,Το πλοιο της αγαπης

Ο ιπποτης της ασφαλτου (εναν αντρα σαν αυτονε ηθελα τοτεσες),


mission-impossible,χαβαη 5-0 (ταταταταταααατατατατατατα),τον Κότζακ (Σαββαλας),οικογένεια Ουολτονς (καληνύχτα Τζων-Τζων...),το μικρο σπιτι στο λιβαδι κλπ.
Αναμνησεις ε;Να περιμενεις να παει η ταδε ωρα, να εχεις διαβασει τα μαθηματα σου και να προσμενεις την αγαπημενη σου σειρα.Να μην βγαινεις να παιξεις,(τοτε βγαιναμε και παιζαμε μηλα,ποδοσφαιρο ,σκινακι,λαστιχο,στις αλανες-τωρα αλανες γιοκ)για να δεις τηλεοραση.
Το χειροτερο ειναι πως δεν κανουν τιποτα για την παιδικη ζωνη στην τηλεοραση.Κατι γιαπωνεζικες μαλακιες παρατηρω πως βαζουν,μεσα στην βια και στο αιμα.Ευτυχως που καποιες εφημεριδες και περιοδικα βαζουν καμια φορα κανενα κλασσικο κινουμενο σχεδιο η μεσω torrent ψαχνω για οσα προαναφερα πανω και τα μαζευω για τα παιδια μου,οποτε με το καλο κανω.

Δεν υπάρχουν σχόλια: