Online reading:

web stats

9 Νοε 2009

Ενα υπεροχο Σαββατοκυριακο περασε,εγινε παρελθον.
Πήρα πίσω το λαπτοπακι μου,που για κάποιον λόγο "εσκασε το λογισμικο",οποτε και το ειχα δωσει στον καλο μου να μου το φτιαξει.Ζοριστηκε μα επιτελους το εχω στα χερια μου.
Νιωθω το λαιμό μου κάπως.Θα ταραξω τις μαλωτήρες με μελι,μη σου και και τα ρακομελα.
Το τελευταιο ξινίζει το στομα μου.Δεν γουσταρω να πινω αλκοολ εδω και χρόνια.Κανενα κρασακι και ντισαρονο με στιμμένο λεμόνι.Αλλες εποχες τότε.Οχι πως με πήραν τα χρόνια μικρη ειμαι ακόμα,ετσι νιωθω.
Βρισκομαι στην δουλεια της μητέρας μου,σε μια προσπαθεια να κανω βολτα πρωινή μέσα στην πόλη. Μια υπόθεση που είχα αναλάβει για εταιρία με απάτες και πιστωτικές είχε καλό αποτέλεσμα.Επιστραφησαν τα χρήματα στους καταναλωτές.

Ενας χαμός στην πόλη.Να περνάνε τα αυτοκίνητα ετσιθελικα απο διαβάσεις με το κυρ Γρηγορη να φωτίζει,και τον πεζό να προσπαθεί να περάσει ειτε με καροτσακι μωρου και το μωρο σαφώς μεσα,ειτε κανα ηλικιωμένο ζευγάρι που θέλει να περασει απεναντι σαν τους ανθρωπους αφου ο πρασινος γρηγορης το επιτρέπει.Δεν υπάρχει κυκλοφοριακή παιδεία,τελεια και παυλα.Τις προάλλες,πηγα να ψωνίσω με την νύφη μου σε ενα σουπερμαρκετ.Εβρεχε παρα πολύ.Εκεινη την στιγμη που πήγα να πάρω καρότσακι,να κατσει και ο Δημητρακης μεσα(ο ανιψιος) αλλα
και για να είμαστε χαλαροι με τα ψωνια μας.Να σου μια κλούβα απο εταιρία ασφάλειας να παρκάρει μπροστα από την εισοδο του καταστήματος,να βγαινει ενας τύπος με θήκη για χρημάτα και να μπαινει μέσα τρεχάτος,αδιαφορόντας για τους πελάτες που βρεχοταν στην προσπαθεια τους να βρουν χωρο για να περασουν το καροτσι και να μπουν ή να βγουν από το κασταστημα.Μια απο αυτούς και εγώ,η οποια ειχα γινει πάπια.Τι απο τα πλάγια προσπαθησα να μπω,τι απο γωνια,τι να τους φωναζω να πανε μπροστα,ΤΙΠΟΤΑ.Σορι για την εκφραση στα μπαλακια τους,μας γραφανε.Ερχομενος απο το μαγαζι ο τυπος με την θήκη,μπηκε στο αμαξι,αρχισαν να κουβεντιαζουν,εγω να φωναζω "αναισθητοι,πηγαινετε επιτελους μπροστα,δεν ντρεπεστε" ηρθε ενας κυριος και τους φωναξε να πανε πιο μπροστα,η νυφη μου να ερχεται με τον μπεμπη στην αγκαλια σκεπασμενο για να μην βραχεί,ενω εγω ακομα να πολεμω να μπω κατω απο το υποστεγο και κατα συνεπεια μεσα στο μαγαζι.Αρχισαν και αλλοι ν α φωναζουν αλλα...στα α******α τους (σορρυ και παλι).Εφυγαν όταν ηθελαν εκείνοι.Τόση ασεβια!!!πήρα φωτογραφία με το κινητο,για να τους καταγγείλω.Αν ποτε καταφέρω να μάθω πως θα την μεταφέρω στον υπολογιστη θα τους δείτε τους απαραδεχτους τύπους.Τελοσπαντων,συγχίστηκα πάλι.
Υπεροχη μέρα η σημερίνη.Ενω στην υπολοιπη Ελλαδα εβρεχε και δημιουργούσε καταστροφές,εδω υπήρχε συννεφια με αρκετες δόσεις ηλιου.Χανιά και πάλι Χανια φίλε μου.
Θέλω να ασχοληθώ και με το νέο μπλογκ να βάλω φωτογραφίες των γλυκων που εφτιαξα τις περασμένες δυο εβδομάδες και τις συνταγές τους βέβαια,αποφάσισα να κάνω ενα γλυκο την εβδομάδα,ομως δεν εχω χρονο τωρα.Θα πάω να κοιταξω βιτρινες και να γυρισω σπίτι.Να λιαστώ !!!
Χμ !! τωρα που το ξανασκεφτομαι θα βάλω την συνταγη της σοκολατοτουρτας (εκπληκτική) και αργοτερα,ισως και απο την δουλεια να βάλω την φωτο της.Ναι ,ετσι θα το κάνω.

Άλλη μια σκεψη για μπλογκ ειναι,να ανεβάζω φωτογραφίες απο κακοτεχνείες,θέματα με απατες (αν και υπάρχει και η ιστοσελίδα της ΕΠΚΧΑΝ για αυτο) και γενικα ότι θα ηθελα να διορθώσω στην πόλη μου που ειναι τόσο ομορφη και κάποιοι ηθελημενα γιατι ειναι εαυτουληδες την καταστρεφουν.Ήδη έχει γίνει πρόταση από γνωστό τηλεοπτικό προσωπο της ειδησιογραφίας 9οχι απο τον ιδιο αλλα από συνεργάτες του) να αναλάβω να τους ενημερωνω και επισημα για αυτό.


Σας αφηνω ζουζουνακια,να περασετε υπεροχα σημερα,ειναι και γιορτή του Αγ.Νεκταρίου, πολλα σε όσους γιορτάζουν.

Σμουτσακια στα μουτρακια σας τα ομορφα!