Online reading:

web stats

26 Δεκ 2007

Και οι μερες κυλούν..

Δευτερη μερα των Χριστουγεννων σημερα και τα πραγματα ειναι καλυτερα απο χθες.
Καμια ενταση καμια λογομαχια.Ολα ησυχα και χαλαρα.
Ξυπνησα το πρωι και ειχα εκεινον στο μυαλο μου.Με πηρε τηλεφωνο χθες απο το μαγαζι που ειχαν παει για να παρακολουθησουν την παρασταση του Ζαχαρατου μαζι με την οικογενεια της αδελφης του και φιλους.Μου εβαλε να ακουσω live τον Ζαχαρατο να τραγουδάει το "New York" του Frank Sinatra.
Ηταν τελειο!Ναι οκ με πηραν τα ζουμια συγκινηθηκα η καψερη.Να τετοια μου κανει και ... απαπα το σκεφτομαι και βουρκώνω.
Λιγες μερες μεινανε μεχρι να επιστρεψει Χανια και ανυπομονώ.
Μαλλον θα ειναι τα τελευταια Χριστουγεννα που κανω μακρυα του.Το νιωθω,αλλωστε το ειπε και εκεινος.Σημερα θα πηγαινε μαζι με τον κολλητο του τον Σταθη στην συναντηση των Bookcrossers στην Αθηνα.



Ειναι υπεροχα διπλα στο τζακι,σε νανουριζει η ζεστη που βγαζει.Χριστουγεννα και τζακι ειναι σουπερ συνδιασμος.Δεν ερχομαι συχνα και αυτες τις μερες τις ευχαριστιεμαι.





Ειναι ησυχα,βλεπεις βουνο και θαλασσα.Εχει γατες και σκυλους αλλα και κηπο.Λατρευω τους κηπους.Ανθισμενοι,με λουλουδια και λαχανικα,με θαμνακια και δεντρα.Εχω περασει απιστευτες στιγμες εδω.Κοιταζα την θαλασσα και εγραφα στιχους και διαφορα κειμενα.Καθομουν εξω και απλα εκλεινα τα ματια και αφουγκραζομουν τους διαφορους ηχους,μακρυα απο τον θορυβο της πολης.


Εδω περασα αρκετα χρονια με πολλες στιγμες.Απο το 1991 μεχρι το 2002.Εχουν αλλαξει πολλα απο τοτε.Ακομα και το ιδιο το Ακρωτηρι.Ηδη τα Κουνουπιδιανα εχουν αναπτυχθει παρα ολύ.Μοιαζει σαν μια μικρή πολη.Εχει τα παντα και διευκολινει αρκετους στα ψωνια,οποτε δεν κατεβαινουν στην πόλη για τις αγορες τους.Προσφατα ανοιξαν και δυο μεγαλα supermarket.Αντε να ανοιξουν και κανα κλαμπακι για διασκεδαση,κατι που λειπει, και να δεις κοσμοσυροή.
Το μονο μειον για τον Σταυρό ειναι η ελλειψη δρομολογίων τον χειμώνα σε αντιθεση με τα Κουνουπιδιανα οπου λογω φοιτητών εχει συχνα λεοφωρεία.
Κατα τα αλλα ειναι εξαιρετικα εδω.Μην ξεχνατε οτι εδω γυριστηκε και ο γνωστος "Ζορμπάς" με τον συγχωρεμένο Αντονι Κουιν.Ωραια χρωματα και τοποθεσιες που πια δεν χρησιμοποιουν στις ταινιες και στις σειρες.Τεσπα..



Ο εκπληκτικός ανιψιος μου :)
Αδυναμιες ειναι αυτες.

Παω να δω καμια ταινια και να συνεχισω την χαλάρωση (σαπισμα).

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

anamniseis...kai kati kainourio to think of

ΦANTAΣΙόΠΛΗΚΤΟΣ... είπε...

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΛΗ ΜΟΥ...ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΛΟΨΥΧΑ ΥΓΕΙΑ...ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ "ΤΑΞΙΔΙΑ"...ΤΑ ΣΕΒΗ ΜΟΥ...