Online reading:

web stats

1 Δεκ 2007

Επιτελους Σαββατοκυριακο!!!

Δεν πηγα στην συναντηση του Σαββατου σημερα.
Προτιμησα να μεινω σπιτι με την μαμά και τον ανιψιό μου μιας και οι γονείς του είχαν πάει με τον μπαμπά μου στις ελιες.Εποχη μαζεματος βλεπεις.
Πηρα τηλεφωνο τον καλο μου,δουλευε με το λαπτοπακι του ξαπλωμενος στο κρεββατι.
Αποφασισαμε να παμε σουπερμαρκετ να παρουμε καποια πραγματα.
Με γυρισε σπιτι μου και θα ξαναβρεθουμε το απογευμα για rueda μαθημα χορου.Ενας απο τους λόγους που ανυπομονούμε να φτασει Σάββατο ειναι αυτος ο συγκεκριμενος χορος. Καποια στιγμη θα κρατω την βιντεοκαμερα και θα τραβήξω αποσπασματα.Χμ ισως το κανω σημερα με την ψηφιακή.Πλακα πλακα δεν ειναι κακη ιδεα.
Τελικα χθες ηταν η τελευταια αστρονομική εκπομπη που κάναμε.Μας ανακοίνωσε η γλυκύτατη παρουσιαστρια πως απο την προηγουμενη Παρασκευη δεν ειναι καλα,ειναι εγκυος με δυσκολη εγκυμοσύνη,οποτε και αυτη θα ηταν και η τελευταια της εκπομπη αλλα και η δικια μας.
Αυριο στην συναντηση μελων αλλα και φιλων του συλλογου θα ζητησω να τεθει θεμα δικιας μας εκπομπης μιας ωρας.Παραυτα ολοι συμφωνησαν πως χθες ηταν η καλυτερη μας εκπομπη.Αφθόρμητοι,χωρις αγχος,σχετικα χωρις σαρδαμ,ολα κυλησαν ομορφα.Ο σκηνοθετης του "Μας αφορα.."αναφερε στα παιδια οτι ειμασταν οι πιο οργανωμενοι απο τους καλεσμενους αυτης της τηλεοπτικής χρονιάς,πραγμα που μας εκανε πιο αισιοδοξουν και μελλοντική συνεργασια με το καναλι.
Αποσπασματα της χθεσινης εκπομπης μας αλλα και των προηγουμενων θα υπαρξουν απο εβδομαδα μιας και ζητησαμε απο το καναλι να μας τις γραψει.

Το κρυωμα υποχωρει αργα αλλα σταθερα.Αναπνεω καλυτερα,ο λαιμος επαψε να με τσιτώνει λες και ειχα καρφιτσες,αλλα εμφανιστηκε ο ερπης στην μυτη μεσα.Θα παραπονιομουν οπως ειχα κανει και στο παρελθον,μα καλυτερα που ειναι στην μυτη και σε σημειο που δεν φαινεται, παρα στα χειλη και να ειναι κοκκινο και να πριζετε χωρια την φαγουρα και να νιωθω ασχημα.Ο ζορες ηταν η Τεταρτη που πρεπει να ειχα υψηλο πυρετο και ναναι καλα ο Χριστος που ηταν διπλα μου και με φροντιζε.
Πινω φρεσκο χυμο πορτοκαλι,πριν επινα αναβραζον βιταμινη C,συνεχιζω την αντιβιωση μεχρι να τελειωσει το κουτακι.

Α καλο μηνα κιολας.
Πρωτη του Δεκεμβρη σημερα και σε εικοσιτρεις μερες ειναι η γιορτη μου αλλα και παραμονη Χριστουγεννων.Απο Δευτερα θα αρχισουμε στο φροντιστήριο διαφορες χριστουγεννιατικες δραστηριοτητες και σιγα σιγα θα στολισουμε ολες τις αιθουσες με πραγματακια και στολιδια που θα φτιαξουν τα ιδια τα παιδια.Ανυπομονώ.Ηδη εκλεισα εναν μηνα ως δασκαλα αγγλικων διπλα στον καλο μου.Εχω πολλα να μαθω ακομα.Ειναι στιγμες που χανω τον ελεγχο και κανουν οτι θελουν.Ηταν που αρρωστησα κιολας,οποτε ξεροντας οτι δεν μπορουσα να φωναζω το εκμεταλευοταν.Οπως και να εχει ειναι παιδια,και νιωθω καλα που ειμαι η δασκαλα τους.Αν αρχισω να μιλαω για αυτα δεν σταματαω ευκολα.Καθε ενα ειναι ξεχωριστό.Ασε που λενε τις απιστευτες ατακές που σε αφηνουν αναυδο.Τις προαλλες,για να σας δωσω ενα μικρο παραδειγμα,εξω απο το σχολειο ηταν 2 3 παιδια και πετουσαν δυναμιτακια.Ξερετε αυτα τα μικρουλια που μολις σκασουν παει η καρδια σου στην κωλοτσεπη.Παρκαρει λοιπον ο Χριστος το αμαξι ανοιγει το παραθυρο και τους κανει παρατηρηση.
-Γιατι Κωστα πετας δυναμιτακια;
-Γιατι ειμαι κωλοπαιδο κυριε
-....
Αντε τωρα να απαντησεις μετα,και μιλαμε για παιδια δημοτικου,τα οποια λενε τα απιστευτα.Χθες εκανε μαθημα στην Τριτη μεγαλη με τον απιστευτο Σπυρο,και ερχοταν στο computer room οπου βρισκομουν για να μου λεει τα ανεκδοτα και τα τραγουδακια σχετικα με τσι Ζωνιανους,που του ελεγαν τα κοπελια.Επρεπε να εισασταν εκει να δειτε το χαμογελο του.Τεραστιο.

Η μαμα μου εχει μπει δυναμικα στον χωρο του blog.Χθες αν δεν κανω λαθος εβαλε δυο αναρτησεις παρακαλω.Γραφει αρκετα καλα και μεταξυ αλλων,περναει ευχαριστα την ωρα της μαθαινοντας να χειριζεται το διαδυκτιο.Οσοι την εχετε ανακαλύψει θα ξερετε για τον τροπο γραφης της,αν και ξαναλεω,πως δεν εχει δειξει ακομα τιποτα.Ειναι στην αρχη.Κανει τα πρωτα της βηματα.Δεν θα μου φανει παραξενο αν με ξεπερασει και σε επισκεπτες.Μεχρι αυτη την στιγμη εχει περασει τους τριακοσιους.Καλο ε;
Και αλλες μαμαδες πηγαν να ξεκινησουν ενα blog μα τα παιδια τους τους απέτρεψαν και κατα την γνωμη μου κακώς.Μονο καλο θα τους εκανε και τιποτα παραπανω.Δεν θελω να πιστευω πως σκεφτηκαν εγωιστικα αποτρεποντας τους γονεις τους.
Τεσπα η ωρα περασε και θέλω να κανω και αλλες δουλίτσες πριν πεσει το φως της ημερας.

Σας ευχομαι ενα πανεμορφο Σαββατοκυριακο και να το περασετε οσο πιο χουχουλιαρικα και γλυκα με τα ατομα που αγαπατε και σας αγαπουν.

Φιλακια και αγκαλιες

Α παραλιγο να το ξεχασω.
Τωρα που θα ξεκινήσετε να στέλνετε κάρτες/δωρα σε αγαπημένα προσωπα σε ολόκληρο τον κόσμο,προτιμήστε τις κάρτες/δωρα της Unicef ή των Γιατρών χωρις Συνορα.
Γιατι να το κάνετε;
Γιατι οχι;Θα δωσετε που θα δωσετε χρηματα ας τα δωσετε για να πανε σε καλο σκοπό.Τι λέτε;

Δεν υπάρχουν σχόλια: