Online reading:

web stats

2 Ιουλ 2010

"Δεν είστε εθελοντές"

Με αυτή την εκφραση, με ύφος τσαμπουκά, προσπαθησε να μας πείσει το ΙΚΑ για την επίσκεψη που κάνανε στα γραφεία της Ενωσης Προστασίας Καταναλωτών Ν.Χανίων πριν μία ώρα.

"Είδαμε την ταμπέλα σας και είπαμε να έρθουμε να δούμε τους εργαζόμενους σας".
Αυτό ήταν το άλλοθι τους για την επίσκεψή τους.

Δυστυχώς λόγω άλλων υποχρεώσεων δεν βρισκόμουν εκεί αλλα και ευτυχώς γιατι θα τους τα έλεγα ενα χεράκι.

Μετά την επισκεψη της Επιθεώρησης Εργασίας ήρθε αυτή η επίσκεψη να μας θυμίσει πόσο μας απεχθάνονται κάποιοι στην ίδια μας την πόλη,επειδή ενοχλούμε με την δράση μας.

Δεν νομίζω ότι υπάρχει νομοθεσία που απαγορευει σε κάποιον να βοηθάει αφιλοκερδώς σε καποιον μη κυβερνητικό οργανισμό.Ειναι ανεπίτρεπτο αυτή κυρία με το υφάκι "τωρα σας τσάκωσα" .Δηλαδή οι εθελοντές πρεπει να δηλώνονται σε επιθεωρηση εργασιας και ΙΚΑ;Από ποτε;
Απαίτησαν απο τις εθελόντριες να παρουσιαστούν στα γραφεία του ΙΚΑ.Γιατί;

Η Ενωση Προστασίας Καταναλωτών Ν.Χανίων ειναι ενας πιστοποιημένος καταναλωτικος φορέας με Α.Μ 35 από την Γενική Γραμματεία Καταναλωτή λειτουργεί από τις συνδρομές των μελών της 25 ε + 5 η εγγραφη για τα νέα μέλη- οταν αλλες ενώσεις παίρνουν 50 και 60 ε) χωρίς να πάρει μία δραχμή ούτε και ο νομικός μας σύμβουλος.
Ολες οι συνδρομές πάνε στα λειτουργικά έξοδα της Ενωσης,χαρτικο υλικο,τηλεφωνο, ρεύμα ,ενοίκιο,κοινόχρηστα.Η Πρόεδρος πολλές φορές βάζει και δικά της χρήματα μιας και οι συνδρομές δεν επαρκούν.

Εχουμε τηλεφωνήματα από ολόκληρη την Ελλάδα και ποτέ δεν αρνηθήκαμε να βοηθήσουμε,όσο μπορούμε και ας ήταν εκτός Χανίων και Κρήτης.

Ειναι εξωφρενικό ν α πολεμάνε μια ένωση επειδή κάνει την δουλειά της και μόνο την δουλειά της.




Πωπω εχω απιστευτα νεύρα.

Τόσα μαγαζια και ξενοδοχεία ειναι γεματα με αδηλωτο προσωπικό και ξαφνικα "ειδαν την ταμπέλα " και ανέβηκαν.

Αυτοί "οι κάφροι" δεν καταλαβαίνουν ότι αυτό καλό θα μας κανει παρα κακό;

Οσο και να μας πολεμούν εμεις θα είμαστε εκει παρόν,εγω κανω δουλεια και στο σπιτι να φανταστείτε ωστε οι καταναλωτές να έχουν γρήγορες απαντησεις για όσα τους απασχολόύν κυριώς με τις τράπεζες.Δηλαδη δεν καταλαβα το υφάκι.

Διαλύονται όλα σε αυτή την χώρα;

Πάει το φιλότιμο;

Τα χασαμε όλα;

Δεν υπάρχουν σχόλια: