Online reading:

web stats

9 Φεβ 2009

Προσκλήσεις παρακαλώ;


Αυτη την πρόταση θα την ειπα παρα πολλες φορες χθες.
Ας τα παρω ομως απο την αρχη.
Ημουν ανησυχη απο το πρωϊ.
Πως θα γινει το απογευμα να ειμαι και σε δυο μέρη,χωρις να παραξηγηθει η μια πλευρα ομως,μιας και η αλλη ηξερε το διλλημα μου και απλα με αφησε να επιλεξω μονη μου.
Ωραία πραγματα ......και ακομα πιο ωραια ειναι οταν ο αντρας σου ειναι διπλα σου ακομα σε μηδαμινης αξίας ζητήματα.Ενα απο τα πολλα πραγματα που μου αρεσουν σε εκεινον.
Η λύση βρέθηκε.Δεν θυμάμαι αν το σκεφτηκα εγω ή το προτεινε ο καλός μου για να με βγάλει από το αγχος που είχα.
Θα πηγαινα μεχρι να ξεκινήσει η εκδήλωση ετσι ωστε να βοηθησω με τις προσκλησεις και την λαχειοφορο αγορά.Εβλεπα εδω και μέρες οτι ετρεχαν τρία ατομα σε ολη την Ενωση.Μια αξιαγαπητη κυρία οι οποια ειχε οργωσει όλη την πόλη για να μαζέψει δωρα της λαχειοφόρου,η μητέρα μου σαφώς,η οποία εκτός τα της δουλείας και πιστεψτε με γινετε χαμός με τις καταγγελειες καταναλωτών,ειχε και το "βάρος" της οργάνωσης μιας και το υπολοιπο διοικητικό αλλά και οι εθελόντες ειχαν εξαφανιστεί,μα και ο Χρήστος ο οποίος βοηθησε στις προσκλησεις και την λαχειοφόρο (την οργανωση και την εκτυπωση αλλα και το φακέλωμα τον χιλίων τριακοσίων φακέλων).
όλα ηταν έτοιμα από νωρίς το πρωϊ.Πηγα στο πατρικό,εφτιαξα της μαμας το μαλλί,γυρισα σπιτι και μαγειρεψα μια εκπληκτική παστιτσάδα με κοτόπουλο,καθαρισα το σπιτι,επλινα ρουχα και γενικώς ημουν σε μια απιστευτη εγρήγορση.Τωρα απομενει μια στιβα ρούχα να σιδερωθουν και να ταχτοποιηθόυν αλλα απο αυριο γιατι σήμερα εχω να κάνω αλλα.

Από σημερα κιολας,ξεκιναω διατροφη γιατι αυτα τα δυο κιλα δεν μου πανε ασχετα με το τι λένε οι αλλοι.Εφαγα λιγο απο το κεικ που μας εδωσαν στην χθεσινη εκδήλωση και τωρα πίνω το διπλό εσπρεσακι μου.Εχω να διορθωσω και κατι καθηστερημένα τεστ απο απόντες μαθητές.
Στο θέμα μας ομως.Ερχεται ο Χρήστος τρωμε και μετα εβαλε μια ταινια από το Izak (φορητος δίσκος) για ν αχαλαρωσουμε.Εχω την εντυπωση οτι αυτού του ειδους οι ταινίες δεν μαρεσουν με την καμία.Ουτε πως λέγεται δεν θυμάμαι,μαλλον δεν θέλω να θυμάμαι.Ειχε να κάνει με εναν Αμερικανοαφρικάνο και 13ις λεσβίες.Επαιζε και η Μόνικα.Ποια Μονικα;Τς τς τς!Η Μπελούτσι φυσικα.Σε ολο το εργο εβλεπες γνωστους ηθοποιους.Μα η Μονικα ..οπως και να το κανουμε ειναι η Μόνικαχαχαχαχα.Εχω πλακα.
Τα λέω εγω που πιστευω πως η Μονικα δεν ειναι ηθοποιός.Απαραδεχτη..
Ενιγουέις,μετα την απαραδεχτη αυτη ταινια κατε εμε παντα,ειχε φτάσει κιολας πεντε το απογευμα.Που ωρα για ξεκουραση και κλεισιμο βλεφάρων..Πηγα φορτσατη για λουσιμο μαλλιων,ωσπου χτυπησε το κινητο μου.Ηταν η νυφη μου που ηθελε να ξερει τι ωρα να περασει να με παρει γιατι θα ξεκινουσαν απο το σπιτι σε λιγα λεπτα.Η αληθεια ειναι οτι τα πηρα λιγο.Οχι με την βιασυνη τους,αλλα με μενα που θα επρεπε να ειμαι ετοιμη και οχι να λουζομαι σχετικα τελευταια στιγμη.Οποτε αρχισε το στρες να με κυριευει.Εβαλα τον Αλφα για να ακουμε τον αγωνα της Λαρισας με την ΑΕΚ,ο Χρήστος ειναι Λαρισα,ενω εγω πηγα στην αλλη τηλεοραση αγκαλια με το πιστολακι μπας και ηρεμουσα λίγο.
Εννοειτε πως δεν ηρεμησα,μα μου εκανε καλο γιατι κουβεντιαζα με τον εαυτον μου γι οσα με πειραξαν στην συγκεκριμενη περιπτωση (λέτε να ειναι τα πρωτα συμπτωμπτωματα πριν το τρελλοκομείο;).Εκείνος σιωπηλός και συνάμα παρατηρητικός απλα ενιωθέ την ενταση .
Μου εκανε μια αγκαλια.Την ειχα τοσο αναγκη αλλα το βλαμμενο το μυαλό μου δεν με αφηνε να την απολαύσω.Εκει κολλημενο στην βραδινή εκδήλωση.
Κοβω μερικες απο τις σαλτσες της ιστορίας γιατι μακρυγορώ και αλλωστε δεν ειναι αναγκη να μαθαινετε ολα οσα εχω στο βαρεμενο εγκεφαλο μου.
Ηρθαν τα παιδια με πηραν και πηγαμε στο μαγαζι.Ηταν αρκετα νωρις αρα αρκετος χρόνος για οργάνωση και τελευταιες εντολές μεχρι να ερθουν τα δωρα της λαχειοφόρου , οπότε και θα έφευγα για να πάω στην γενική συνελευση του Συλλογου Αστρονομίας.Ετσι νομιζα......
Κοψαμε τις δικές μας προσκλησεις (τυπικα μιας και εγω οχι απλα δεν θα προλαβαινα να τσιμπολογησω κατι ουτε να παω τουαλετα δεν θα ειχα χρονο,ενω ο Χρήστος θα ηταν στην συνελευση)και κοιτούσα τα αποκόμματα για την κλήρωση.Κατι δεν μου πηγαινε καλα.Εμεις θα κρατουσαμε το μικρο κομματι και το μεγαλο θα το επαιρναν απο τον καθενα οι σερβιτοροι για να σερβιρουν το μενου.Χμ....Πως θα γνωριζαν ομως οι προσκεκλημενοι οτι ειναι οι νικητες αφού δεν θα ειχαν το αποκομμα;Οεο;
Αναλαμπή....!!Επρεπε να γραφουν τα επιθετα πανω στα αποκομματα που θα κρατουσαμε εμεις ετσι ωστε με την επιλογη του κλήρου να ξέραμε και να φωναζαμε απλα,το επιθετο του.Ατς!
Στο καπακι ομως ηρθαν και οι πρωτοι καλεσμένοι.Τσεκαρε ο αδελφος μου τις προσκλησεις και ενω πηγε να τους αφησει να περασουν,ριχνω ενα σαλτο και τους ρωτάω το επιθετο τους για να γραφτει πανω στα καρτελακια που κρατουσαμε.Με κοιταξαν με ενα βλεμμα γεματο απορία,μα η εξηγηση ηρθε αμεσα για να εισπραξω ενα χαμογελο.Η κληρωση αφορούσε μια χρυση λίρα προσφορα της Τράπεζας Χανίων.
Για να μην αναλυω πάλι,πιστευω οτι εκανα πολυ δουλεια χθες και ηταν κατι που το γνωριζα.Η μητερα μου ξερει ποσο οργανωτική μπορω να γίνω και εκει στηριζοταν.Δεν ηταν δυνατο να την απογοητευσω.
Εν τω μεταξύ,η εκφραση ολα για καποιο λόγο γινονται, κολλαει αψογα για οσα θα διηγηθώ.
Στην αντιπερα οχθη,εννοώντας την συνελευση,τα πραγματα δεν ηταν οπως τα ειχαμε υπολογίσει.Ελαχιστη η παρουσια των μελών,δεν υπηρχε ο προβλεπόμενος κοσμος συμφωνα με το καταστατικο,με αποτέλεσμα να μην πραγματοποιηθεί.
Εδωσαν παρών 11 ατομα απο τα οποια τα πεντε ηταν απο την Σητεία.
Αρα αν αφηνα την εκδηλωση γι ανα δωσω παρών και εγω,πιθανον θα γινοταν μπερδεμα με αρκετα πραγματα και αυτο θα ειχε αντικτυπο σε εκείνη.Δεν θα το ηθελα.Ημουν εκει για εκείνη και τις προσπαθειες της για μια καλυτερη αγορά,μια αγορά χωρις εκμετάλευση του καταναλωτη.
Οταν ηρθε απο το κεντρο ο Χρηστος,ενω χαμογελουσε τα ματια του εδειχναν το αντιθετο και τα παραπανω ηταν η αιτία.Ηταν τοσο προετοιμασμενος.Με φακελους,cd δεδομενων για τα μελη ολα αυτα,με προτασεις για το ετος αστρονομιας που ειναι φετος για οσους δεν το γνωριζουν.Θα χρειαστεί να ξαναγινει αυτη η συνελευση.Πότε;Noone knows yet.

Ετσι περασε και η Κυριακή.
Ευχομαι η επομενη να εχει εκδρομή,δασος,ανακαλύψεις.Μου εχει λειψει...και ας ξυπνούσαμε οκτώ το πρωϊ.
Ημουν πολυ μπλαμπλατζού;
Ας ημουν.Γιαυτο βρίσκεστε εδώ,απο τους παλιους λέω,επειδη ειμαι πολυ λεπτομερεις.Ε;

Τωρα οι αλλοι που θα αρχισετε να κρίνετε,αλλαξτε μπλογκ.Τοσο απλα.Μην μπειτε καν στον κοπο να στείλετε ανεγκεφαλα μειλς.Δεν σας υποχρεωνει κανεις να διαβάζετε για την ζωή μου.Υπαρχει κατι καλύτερο.Να ασχοληθείτε με την δικια σας :)

Σμουτσακια σε οσους αρεσει αυτο που ειμαι..για τους αλλους χμ ..περαστικα σας:ρ

I'm back!Με δίψα για γνώση και ενημέρωση...

Δεν υπάρχουν σχόλια: