Online reading:

web stats

22 Φεβ 2009

Για 2η φορά απόδραση αλα Hollywood

Αθήνα 20/8/2008

Συνελήφθη το βράδυ της Τετάρτης στη Θεσσαλονίκη ο καταζητούμενος μετά τη θεαματική απόδραση με ελικόπτερο από τις φυλακές Κορυδαλλού, τον Ιούνιο του 2006, Βασίλης Παλαιοκώστας, κατηγορούμενος ως εγκέφαλος της απαγωγής του προέδρου του Συνδέσμου Βιομηχανιών Βορείου Ελλάδος (ΣΒΒΕ) Γιώργου Μυλωνά.

Ο 44χρονος κατάδικος Βασίλης Παλαιοκώστας, έχει κατηγορηθεί μαζί με τον συλληφθέντα αδελφό του Νίκο για την απαγωγή του επιχειρηματία Αλέξανδρου Χαΐτογλου το 1995 στη Θεσσαλονίκη.

Ο Β.Παλαιοκώστας έχει πλούσιο ιστορικό, με ληστείες, αποδράσεις και συμπλοκές με αστυνομικούς, που ξεκινά από τα 20 του χρόνια, με σύλληψη για κλοπές το 1986.

Τελευταίο και πιο εντυπωσιακός «σταθμός» ήταν η απόδρασή του, τον Ιούνιο του 2006, από τις φυλακές Κορυδαλλού μαζί με τον Αλβανό κακοποιό Αλκέτ Ριζάι όταν ελικόπτερο προσγειώθηκε μέσα στο προαύλιο του σωφρονιστικού καταστήματος.

Στις φυλακές Κορυδαλλού -από όπου είχε αποδράσει ξανά- βρίσκονταν έπειτα από τη σύλληψή του το 1999 με 17 εντάλματα σύλληψης να εκκρεμούν σε βάρος του. Είχε καταδικαστεί σε κάθειρξη 25 ετών.

Σύμφωνα με το βούλευμα του Συμβουλίου Εφετών που εκδόθηκε πριν από λίγες εβδομάδες, οργανωτής της κινηματογραφικής απόδρασης με το ελικόπτερο ήταν ο επιχειρηματίας Βασίλης Στεφανάκος αλλά και ένα άτομο.Ο Αλκέτ Ριζάι και ο Β.Στεφανάκος έχουν συλληφθεί από αστυνομικούς της Ασφάλειας Αττικής.

---Κυριακή 22 Φεβρουαρίου 2009 μεσημερι προς απόγευμα


Απεδρασε ξανα ο Παλαιοκωστας απο τις φυλακες Κορυδαλου με ελικοπτερο,μαζι με τον Αλκέτ Ριζάι...

Ξέρετε λοιπόν ποιο θέμα θα ακούμε στα καναλια για την ερχομενη εβδομάδα...

Καλά Καρναβάλια!!!!!


Δεν υπάρχουν σχόλια: