Online reading:

web stats

11 Οκτ 2012

Οκτωβρης-Αγαπημενος μήνας


Καλημερα καλημερα
Εχω βρει τη καλυτερη θέση στο σπιτι,για να βλεπω εξω το δρομο σαν εκεινα τα Drop in Σνακ-καφε μαγαζακια με τα σκαμπουδακια με τις μεγαλες τζαμαριες.Λατρευω το φως και τις μεγαλες τζαμαριες.Προχθες που εβρεχε ηταν καταπληκτικα.


Αγαπημενος μήνας ο Οκτωβρης γιατι παντα φερνει αλλαγές.Σχεδια της ζωής.

Ειναι και τα πρώτα γενέθλια μου στις 20 για τα οποια και ανυπομονω και οχι, γιατι δεν ξερω τι θα κάνω πως θα το κανω και οσο το σπιτι δεν εχει κουρτινες και πινακες και και και δεν μπορω να αποφασισω.Οι κουρτινες μου θέλουν μαζεμα μιας και ειναι μεγαλυτερες σε σχεση με τα παράθυρα.Ασε που νοιωθω οτι οι ντουλαπες ειναι λίγες σε αυτο το σπίτι.Θα δειξει μιαμιση βδομαδα εχω ακομα θα δω μεχρι τοτε.
 
Κανοντας μετα απο καιρό μια διαδυκτιακη βολτα σε blogs που ειχα στη λιστα αλλά και σε καινουργια για μενα,ειδα οτι το blogging εχει μπει για τα καλα στις ζωες πολλων ανθρωπων και με  κέρδη από αυτό.
Οταν πρωτοξεκινησα,το 2006 ειμασταν ελαχιστοι  και τωρα γινετε χαμος.

Μεγαλη κινητικότητα εχουν τα Beauty Blogs οπου make up artists  ,δοκιμαζουν καλλυντικά που τους στελνουν εταιρίες ή που αγοραζουν μόνες τους και διαφορα άλλα πραγματακια που εχουν να κανουν με την ομορφια,γραφουν σχολια στο blog τους αλλα και δημιουργουν βιντεακια στο youtube.

Μια απο αυτες τις κοπέλες ειναι και η Αρτεμης.
Δεν ξερω βεβαια πολλα για αυτη τη κοπελα ,εδω και 2-3 βδομαδες τη διαβαζω και τη βλέπωστα βιντεακια.Με εχει κερδισει με τη απλοτητα της,την αμεσοτητα της και γενικα αναμεσα σε οσες εχω παρατηρησει "δεν το εχει καβαλήσει".
Δεν ειναι όλες "δηθεν" για να μη παρεξηγηθώ,απλά η Αρτεμης με έχει εντυπωσιάσει.
Απο προχθες διαβάζω άλλη μια την Madeofstars η οποια εχει και ενα διαγωνισμο για καλλυντικά ,το βρηκα ενδιαφερον και πηρα μερος,καλη μου επιτυχια ;ρ.
Γενικα,ψαχνοντας βρηκα πολλες ενδιαφερον ιστοσελίδες για τις οποιες μολις τις μελετησω θα σας γραψω .

Σκεφτομαι να φτιαξω και αλλη μια σελίδα για να κάνω και εγω reviews-κριτικές εντυπωσεις για διαφορα.Από ταινιες μεχρι για απορρυπαντικά που εχω δοκιμάσει. Ηδη εχω στο μυαλό μου κάποια θεματακια μια ςκαι προσφατα μετακομησα και προσφατα δοκιματα νεα προιόντα καθαρισμού.

Zumba® δεν εχω ξεκινησει ακόμα.
Νομιζω δεν εχω βρει ακομα τον εαυτον μου.
Σιγουρα εχει να κανει με ολο το θέμα αλλαγης σπιτιού το οποιο ακομα δεν ειναι οπως πρεπει,σκεψεις για μελλοντικες δημιουργικες κινησεις.
Χρειαζεται να ηρεμησω και να ξαναβάλω τις προτεραιότητες μου στη σειρα γιατι εχουν γινει μπάχαλο.
Κλείνοντας μήνα απο τοτε που εκανα τη αλλαγη στα μαλλια,επρεπε να βάψω ρίζα και ενω παλιοτερα θα ελεγα "..οφου ποσο βαριεμαι τα κομμωτηρια.." το πηρα αποφαση πηρα το τηλεφωνο και εκλεισα ραντεβου.Κατι ειναι και αυτο.Μια αρχη.
Ειμαι και στις μερες μου ,οποτε καταλαβαινεις.Σοκολατες γλυκα αλμυρα.Σαφως και εχω τυψεις τοσο πριν οσο και μετά αλλά κρίση ειναι θα περασει.Εσωτερικη κρίση.
Ο ουρανος γαλαζιος και μμμμ μυρωδια απο κεφτεδακια τηγανητα και δεν ειναι ουτε 10 το πρωι!Ποιος τηγανιζει τετοια ωρα;
Βλέποντας τον καλο μου να φτιαχνει τη σιντοθήκη,λέω να σταματησω να καθομαι και να σηκωθω να κανω καμια δουλιτσα και εγω γιατί οι δουλειες δεν θα γινουν απο μονες τους.Εχω να διορθωσω και κατι τετραδια τα οποια πρεπει να δωσω σημερα στα παιδια.

 Σας φιλώ !

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Μολις τωρα ανακαλυψα το blog σου κ ομολογω οτι ειμαι εδω καμια ωρα :p
Γραφεις πολυ ομορφα..
Και σ'ευχαριστω απο καρδιας για τα καλα σου λογια,τα εκτιμω οσο δεν φανταζεσαι.

Συνεχισε να γραφεις! (Και καμια συνταγουλα αλλα κ reviews που σκεφτεσαι)

Με αγαπη,
Αρτεμη..