Online reading:

web stats

9 Σεπ 2010

Θα γινω γιαούρτι


..από το πολύ πήξιμο.

Πολύ δουλειά στο γραφείο,μάχη με 2-3 Τράπεζες που δεν συμμορφώνονται με τους όρους του νέου Νόμου για τα υπερχρεωμένα νοικοκυριά.
Μάχη και για κέντρο ξένων γλωσσών που προσπαθεί με αθέμιτο ανταγωνισμό να κερδίσει καταναλωτές προσφέροντας φύκια για μεταξωτές κορδέλες.

Πάω αργά το μεσημέρι στο σπίτι, δυσανασχετεί ο άντρας μου βέβαια γιατί αναλώνομαι πολύ στο γραφείο και εκνευρίζομαι και ενώ προσπαθώ να μη τα φέρνω στο σπίτι δυστυχώς το κάνω.

Γιαυτό καθυστερώ να σου γράφω αγαπημένο μου μπλογκ.
Προσπαθησα χθες και προχθες να σου γράψω μα ... βαριόμουν,ανάλυα στο μυαλο μου διαφορα

Το απόγευμα πάμε στο σχολείο.Αργούν να έρθουν και για τις εγγραφές.


Οι περισσότεροι θα έρθουν απο Δευτέρα άλλα ξέρεις,η αναμονή σε πιέζει λίγο όπως σε πιέζουν και αλλα πολλα θέματα καθημερινότητας.

Οπως αυτη την στιγμή πιέζομαι γιατί εχει κόσμο που πρέπει να εξυπηρετηθεί,κοσμο αγανακτισμένο με τις Τράπεζες και την συμπεριφορα υπαλλήλων της.όταν τους ζητούσαν να γινουν πελατες τους είχαν το πιο ωραιο προσωπείο τους και τώρα;Τώρα τους πρήζουν τα συκώτια,τους αγχωνουν λες και δεν έχουν άλλα προβλήματα.

Τελειωσε το 5λεπτο διάλειμμα απλα για να σε ενημερωσω για το τι κάνω και για να πιω την πορτοκαλαδα μου που περιμενει εδω και ωρες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: