Online reading:

web stats

25 Ιαν 2010

Τίτλοι τέλους για Scorpions

Όταν μπει κάποιος στην ιστοσελίδα των Scorpions έρχεται αντιμέτωπος με ένα μήνυμα τους, το οποίο λέει τα εξής:
«Ήταν ευχαρίστηση μας, σκοπός ζωής ,το πάθος μας, και είμαστε τυχεροί που φτιάξαμε αρκετή μουσική για εσάς, είτε αυτό γινόταν μέσα στα στούντιο δημιουργώντας καινούργια τραγούδια είτε σε ζωντανές μας εμφανίσεις.

Όταν τους περασμένους μήνες δουλεύαμε πάνω στην νέα μας δουλειά, μπορούσαμε κυριολεκτικά να νοιώσουμε πόσο δυναμική και δημιουργική ήταν αυτή η δουλειά-πόσο διασκεδάσαμε κατά την διάρκεια αυτής.
Αλλά ήταν και κάτι ακόμα: Θέλουμε να τελειώσουμε την εκπληκτική καριέρα των Scorpions. Είμαστε εξαιρετικά ευγνώμονες για το γεγονός ότι έχουμε το ίδιο πάθος για μουσική που πάντα είχαμε από την αρχή.
Αυτός είναι ο λόγος που τώρα, ειδικά τώρα, συμφωνήσαμε ότι φτάσαμε στο τέλος της διαδρομής
Τελειώνουμε την καριέρα μας με ένα άλμπουμ, που πιστεύουμε ότι είναι από τα καλύτερα που έχουμε ηχογραφήσει και με μία περιοδεία η οποία θα αρχίσει από την πατρίδα μας την Γερμανία και θα συνεχίσει και σε άλλες περιοχές τα επόμενα χρόνια.

Θέλουμε εσείς οι οπαδοί μας να είστε οι πρώτοι που θα το μάθετε.
Σας ευχαριστούμε για την ατελείωτη συμπαράσταση σας όλα αυτά τα χρόνια.
Ανεβάσαμε τα πρώτα κομμάτια του άλμπουμ μας για εσάς.

Και τώρα.. ας ξεκινήσει το πάρτυ και ας ετοιμαστούμε για το «Sting in the tail”.
Θα σας δούμε στην παγκόσμια περιοδεία μας

Δικοί σας
Scorpions»

Το Μάρτιο θα κυκλοφορήσει το τελευταίο άλμπουμ τους,Sting in the tail (Ελληνικά σημαίνει :Κεντρί στην ουρά) βάζοντας ένα τέλος μετά από πορεία 45 χρόνων.
.
Οι Scorpions δημιουργήθηκαν από τον Rudolph Schenker, έναν κιθαρίστα από το Ανόβερο της Γερμανίας που είχε δει στην τηλεόραση τους Beatles το 1964 και ήθελε να γίνει σαν κι αυτούς. Έτσι το 1965 ο Rudolph σχημάτισε ένα συγκρότημα με τους Wolfgang Dziony (drums), Achim Kircoff (bass) και Karl Heinz Vollmer (guitar).
Οι στίχοι τους ήταν στην αρχή στα γερμανικά, και μέχρι τις αρχές της δεκαετίας του ’70 έπαιζαν συνεχώς στη Γερμανία, όπου υπήρχαν πολλές αμερικάνικες βάσεις. Μπροστά σε ένα ακροατήριο εξολοκλήρου αμερικανικό, έπαιζαν διασκευές κομματιών της εποχής, οι οποίες όσο περνούσαν τα χρόνια παρουσίαζαν μια μετάβαση από την ποπ μουσική της δεκαετίας προς πιο σκληρές, ροκ συνθέσεις.
Αργότερα το 1971, μπήκε στην παρέα ο Klaus Meine .

http://www.the-scorpions.com/english/

2 σχόλια:

Baltazar είπε...

Ίσως πιο εύστοχη απόδοση του "Sting in the tail" να είναι "Κεντρί" στην ουρά (όπως έχουν οι σκορπιοί, Scorpions), και όχι τσίμπημα.

SilentSoul είπε...

Εχεις δίκιο καρδουλα μου..το διόρθωσα..:)σμουατςςς!!