Online reading:

web stats

11 Ιαν 2010

Όταν τελειώνει μια χρονιά,οι περισσότεροι κάνουν τον απολογισμό τους.
Και εγώ έκανα κάποτε.
Ίσως επειδή με κρατούσαν κομμάτια του παρελθόντος.
Δεν είναι κακό να κάνει κάποιος τον απολογισμό του, να μετρήσει λάθος επιλογές σε σχέση με τις σωστές, απλά θεωρώ ότι χρειάζεται να κοιτάμε μπροστά και τα λάθη μας να γίνονται μαθήματα για το παρόν και το μέλλον που ακολουθεί.
Κάποια στιγμή σκέφτηκα να σταματήσω να γράφω.
Ασχολήθηκα με θέμα που δεν έπρεπε με αποτέλεσμα ένας άδικος πόλεμος από ανώνυμους αλλά..είπαμε..από τα λάθη μαθαίνουμε.
Όποιος ανακατεύεται με τα πίτουρα τον τρώνε και οι κότες.Τί σοφά λόγια!
Ποτέ ξανά γιατί δεν έχω την δύναμη και το κουράγιο άλλωστε δεν είμαι δημοσιογράφος για να βγάζω το φίδι από την τρύπα.
Έβαλα comment moderation,που σημαίνει ότι τα σχόλια θα περνάνε από έλεγχο πριν δημοσιευτούν συν την παράμετρο που λέει ότι όποιος θέλει να αφήσει σχόλιο θα χρειαστεί να αφήσει όνομα (άργησα αλλά βρήκα την ησυχία μου-σταμάτησαν οι απειλές).

Η μετακόμιση τελείωσε μα όχι οι καταγγελίες,με πρόσφατη αυτή για ένα παιδικό γνωστό εβαπορέ γάλα.Μια μαμά ανοίγοντας το κουτί παρατήρησε ότι το γάλα είχε γίνει γιαούρτι,ήταν πηκτό και μύριζε.Την περιμένω αύριο μεθαύριο με το κουτί για να πάει το υλικό για ανάλυση.

Μικρή νίκη για το 1,50 υπέρ τρίτων στις τράπεζες ιδιαίτερα στην Εμπορική.
Πηγαίνοντας εθελόντρια του γραφείου να πληρώσει το ενοίκιο δεν της ζήτησαν το 1,50 ευρώ και όταν εκείνη ρώτησε γιατί δεν το παίρνουν, ο υπάλληλος απλά της είπε ότι δεν χρειάζονταν.
Χμ!!! Λες να εισακούστηκαν οι φωνές μας;Μακάρι διότι έπαιρναν τα χρήματα παράνομα.Το ερώτημα είναι το εξής:Τόσο καιρό για να μην πω χρόνια,που τα εισέπρατταν παράνομα;Μήπως να τα επιστρέψουν;Η τώρα γενικά οι τράπεζες τα βρίσκουν ζόρικα με την νέα Κυβέρνηση.Χμ!Λες;
Πάντως συνεχίζουν να βάζουν εισπρακτικές εταιρείες να απειλούν και να στεναχωρούν καταναλωτές,συνεχίζουν να αυξάνουν τα επιτόκια,συνεχίζουν να αυξάνουν πιστωτικά όρια ενώ γνωρίζουν πόσο δυσκολεύεται ο καταναλωτής να πληρώσει τους πιστωτικούς λογαριασμούς τους.
Ανυπομονώ για την ψήφιση του νέου νόμου περί κατασχέσεων (να σταματησουν επιτελους) μιας και πολλές τράπεζες βιάστηκαν να προχωρήσουν σε κατασχέσεις όταν έμαθαν για την καθυστέρηση αυτών λόγω νέας ρύθμισης,εκεί έχουν φτάσει.
Έπειτα περιμένουμε για τον νόμο περί δανείων,άλλη μια ανάσα για τους καταναλωτές.

Πολύ σας ζάλισα με τα της Ένωσης,μα ζω καθημερινά την αγωνία τους και προσπαθώ όσο μπορώ να τους απαλλάξω από το βάρος.
Τεσπά ..σας αφήνω για την ώρα γιατί το μάθημα ξεκινάει σε λίγα λεπτά.

Είμαι σιγουρη ότι θα τα ξαναπούμε..

Δεν υπάρχουν σχόλια: