Online reading:

web stats

23 Ιουν 2008

Συμβάντα εν συντομία..


Παρά λίγο να περάσει μήνας και να μην έχω γράψει τίποτα.

Πολλες φορες μπηκα στον πειρασμό.
Η απεξάρτηση απο τα blogs έχει πετύχει.

Ποια απεξάρτηση;
Και ομως,οταν θελεις να μπεις στο διαδυκτιο για να γραψεις και να διαβασεις blog,οταν σε πιανουν τα διαολια σου για πραγματα που γραφουν καποιοι,επειδη αυτη ειναι η αποψη τους και ο τροπος τους να κανουν τους αναγνωστες τους να τους διαβάζουν,οταν σε πιανουν τα διαολια σου επειδη συνειδητοποιείς ότι οι καλοι bloggers εχουν κλεισει τις σελιδες τους και η μπλογκοσφαιρα εχει γεμισει δημοσιογραφους,φανερους και δημοσιογραφους που ανυπομονουν να τους ανακαλύψει καποιος απο τον τροπο γραφης τους.Ποιος κανει εναν blogger καλο;
Μα φυσικα ο καλος και κατανοητος λογος χωρις πολιτικες σκοπιμότητες και προσδοκίες.Καλος blogger ειναι εκεινος που τα χωνει και εκφραζετε με οση αληθεια υπαρχει στην ψυχη του ,οσο σκληρη και να ειναι.
Ασε που με κανανε να νιωθω ασχημα,αλλα οκ περασε,επειδη με βαλανε σε διαδικασια να αναρωτιέμαι για το αν κανω σωστα και βγαζω κομματια της ζωης μου εδω,ενω σε πολλες περιπτωσεις το παραμυθιασμα δεν εχει ορια.
Ολο αυτο ναι,το θεωρω εξαρτηση.Ειναι χαζομαρα να αγχωνετε και να τσατιζετε καποιος για κατι που αφορα αλλους.

Ενιγουει,να σας πω και ενα αστείο.
Ειπε στην μητερα μου,καποιο "υψηλο καπελο" ,οτι τον εβριζε μεσω του blog της.
Frankly,αν καποιος ειπε κατι επιθετικο ημουν εγω.Οποτε ο εν λογω κυριος ειχε λανθασμενες πληροφοριες απο τον "φιλο" του.
Να ξεκαθαρισω κατι γιατι μερικοι μαλλον δεν εχουν καταλαβει.
Οτι γραφω εδω,ειναι με δικια μου ευθυνη και μονο.Το τι περιγραφω,το πως το περιγραφω ειναι γιατι ετσι θελω και δεν εχω σκοπο να αφησω κανενα να με λογοκρίνει.
Ας κρινει ο καθενας την δικια του ζωη και οσα εχει κανει μεχρι τωρα ή οσα εχει να κανει στο μελλον,με ειλικρινια , σοβαρότητα και έντιμα,και ας αφησει τα καραγιοζιλικια και τις κατινιες για να ανεβει ενα step παραπανω,γιατι καποια στιγμή αυτο το step φθίρετε όπως και εμεις οι ιδιοι και σε αυτο ο χρονος ειναι αμείλικτος.Δεν συγχωρεί τα ασυγχώρητα.

Το τριήμερο του Αγ.Πνευματος περασαμε ενα καταπληκτικό τριήμερο στην Παλαιοχωρα.Ειμασταν εγω και ο καλος μου και τρεις οικογένειες,η μι αμελλοντικοί κουμπάροι μας.
Εκανα επιτελους και το πρώτο μπανάκι.Η θαλασσα ηταν απελπιστικά κρύα αλλά με τοσο ζέστη τι να κανεις,απλά σφιγγεις τα δόντια μετρας μεχρι το δεκα και κανεις την βουτια σου.
Φωτογραφιες δεν θα δείτε απλά γιατι φωτογραφιζαμε τις οικογένειες.Μας αρεσαν τα πιτσιρικακια τους και μας εκαναν να ονειρευομαστε την δικια μας οικογενεια και οσα θα γινουν μολις αποκτησουμε παιδι.Ασε,ανατριχιαστικες καταστασεις τωρα που το σκεφτομαι.Σιγα σιγα. Ολα στην ωρα τους.

Για την ωρα παιδεύομαι με κατι project του Πολυτεχνείου.Ευτυχως ομως που τα πηρα γιατι με αυτες τις ζέστες ποιος καθεται να αγχωνεται με τα διαβάσματα και τα γραψίματα.Ενω με την εργασία εισαι κυριλέ.Ευελπιστόντας παντα βεβαια,να εχεις μπει στο μυαλό του καθηγητη,και πως εκεινος θα ήθελε να την κάνεις.Θα δειξει.
Δεν θα δουλεψω το καλοκαιρι παρα μόνο ο Χρήστος.Ε οκ δεν εχει το καλοκαιρι τον αριθμό των μαθητών που εχουμε το Χειμώνα,οποτε ενας δασκαλος ειναι αρκετος.Το προγραμμα σαφως ειναι παρα πολυ κουραστικό και μας βλεπω στην θαλασσα μονο Σαββατοκυριακα και αν.Τουλαχιστον θα διαβάσω οσα βιβλία στιβάζονται στο κομοδίνο διπλα στο κρεββατι μας και βεβαια μαθηματα της σχολής για τον Σεπτεμβρη αλλιως βρασε όρυζα.

Πηγαμε επισης και στο Αστεροσκοπείο του Σκινακα.
Την μερα που ανοιξε,8 Ιουνη.Παρα πολυ κοσμος κανοντας με να αναρωτήθω αν πραγματικα ξερουν τι κανουν,η απλα πήγαν εκει για εκδρομή.Υποψιαζομαι πως για να φανε το τρομερο κρυο που επικρατούσε εκει,συμβαινει η πρωτη εκδοχή.Καποια στιμη θα αναφερθω σε αυτο.
Φωτογραφίες που τραβηξα απο το καταπλικτικό ομολογουμένως μερος θα βρείτε στην διευθυνση www.sfak.gr στην επιλογή Galleries που θ αδείτε πανω στην μπάρα.
Μια ενδεικτική σας βάζω εδώ.


*Το λουλουδι της φωτογραφίας είναι από την βεράντα μου ;)

Δεν υπάρχουν σχόλια: