Online reading:

web stats

10 Μαΐ 2008

FUZZYBRUSH



Τα Fuzzy Brushes είναι μια μοναδική 'όλα σε ένα' οδοντόβουρτσα που παράλληλα φρεσκάρει αποτελεσματικά την αναπνοή,σχεδιασμένο απο οδοντίατρους. Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι να τοποθετήσεις την μικρή τσίχλα οδοντόβουρτσα στο στόμα και να μασήσεις όπώς θα κάνατε με μια κοινή τσίχλα..Τα αποτελέσματα είναι εκπληκτικά! Καθώς μασάτε η φυσική δράση της τσίχλας- οδοντόβουρτσας καθαρίζει τα δόντια οπώς την οδηγείτε εσείς όπου θελετε στο στόμα σας με το εύκαμπτο πίσω μέρος της τσίχλας .Παράλληλα η εύχάριστη γεύση μέντας (coolmint) απελευθερώνεται σταδιακά απο την τσίχλα για να φρεσκάρει το στόμα σας αποτελεσματικά μια γεύση που θα διαρκέσει τουλαχιστον για 20 λεπτά... Εύκολα,γρήγορα,αποτελεσματικά και πάντα χωρίς να φαίνεται στην κοινή θέα.
Μετά απο την χρήση ενός Fuzzy Brush πολυ απλά το στόμα σας θα έχει μια φρεσκάδα,καθαρότητα χωρίς κόπο! Δέν χρειάζεται ούτε νερό ούτε οδοντόκρεμα έτσι δεν χρείαζεται να τρεχετε στον πλησιέστερο νιπτήρα και είναι απόλυτα ασφαλή στην χρήση(οχι κάτω των 6 ετών). Όταν τέλειώσετε απλα πετάτε την τσίχλα. Η τσίχλα είναι κατασκευασμένη απο ενα είδικό θερμοπλαστικό που είναι βιο-διασπάσιμο ετσι ωστε να μην βλάπτει το περιβάλλον.
Κάθε τσίχλα είναι συσκευασμένη στήν ειδική κάψουλα και είναι έτοιμη για χρήση έτσι λοιπόν ειναι πάντα εύκαιρες οπουδήποτε και άν είστε.
Τα fuzzy brushes πρόκειται να αντικαταστήσουν το καθημερινό μου βούρτσισμα?
Σίγουρα όχι. Δεν προσπαθούμε να πείσουμε τους ανθρώπους να σταματήσουν να βουρτσίζουν τα δόντια τους με μία κανονική οδοντόβουρτσα. Βλέπουμε τα Fuzzy Brushes απλά σαν ενα εξυπηρετικό κια αποτελεσματικό τρόπο να συμπληρώσουμε την καθημερινή στοματική υγιεινή.


Υπάρχουν διαφορετικές γεύσεις ή χρώματα? Μπορούμε να έχουμε εμείς μία διαφορετική γεύση?
Πρός το παρόν υπάρχουν τρείς γεύσεις - original (σε πράσινη κάψουλα) coolmint (σε μπλέ κάψουλα) και bubblegum (σε ρόζ καψούλα). Έχουμε σχέδια να κάνουμε αλλες γεύσεις όπως λεμόνι,φράουλα,πορτοκάλι και κεράσι.


Μπορώ να τα αγοράσω σε σουπερμάρκετ ή φαρμακεία?
Όχι προς το παρόν. Ήδη έχουμε εργοστάσια πού μπορούν να παράγουν Fuzzy Brushes σε διαφανή συσκευασία προίοντος άνα 7άδες «ένα την ημέρα»


Τα fuzzy brushes είναι ασφαλή στην χρήση?
Φυσικά. Οι περισσότεροι άνθρωποι αναρωτιούνται τι συμβαίνει αν κατα λάθος καταπιει κάποιος την βούρτσα. Σε ένα εξαιρετικά απίθανο περιστατικό της κατάποσης ενός Fuzzy Brush,έχουν σχεδιαστεί και αναπτυχθεί:
α: Να περάσουν φυσιολογικά στο πεπτικό σύστημα και
β:Να επιτρέψουν τον αέρα να περάσει αναμεσά τους, έτσι ώστε να μην μπορείτε να πνιγείτε. Στην πράξη τα Fuzzy Brush είναι λιγότερο επιβλαβή απο την τσίχλα ή μία καραμέλα.


Τι συστατικά περιέχουν τα fuzzy brushes?
Τα συστατικά μέσα στα Fuzzy Brushes είναι Ξυλιτόλη,γεύση οδοντόπαστας, νερό και litesse, κάνοντας τα κατάλληλα για χορτοφάγους.
Η Ξυλιτόλη χρησιμοποιείται σε χιλιάδες προιόντα (συμπεριλαμβάνεται και στίς κοινές τσίχλες) ανά τον κόσμο και έχει κάποιες πολύ ενδιαφέρουσες εύεργετικές ικανότητες υπέρ της στοματικής υγιεινής. Αντιπρωσωπεύει το 75% τών συστατικών που χρησιμοποιούνται στα Fuzzy Brush.
Για κάποια ενδιαφέροντα δεδομένα για την Ξυλιτόλη ρίξτε μια ματιά στο http://www.xylitolinfo.com


Απο τι αποτελείται το πλαστικό?
Η βούρτσα απο μόνη της είναι φαγώσιμης ταξινόμησης,μη τοξικό πλαστικό - περισσότερο πολύπλακα γνωστά ως θερμοπλαστικα πολυ-εθερ-εστερ ελαστομερές. Είναι βιο-διασπάσιμο ώστε να μην βλάπτεται το περιβάλλον..


Που κατασκευάζονται και γιατί?
Τα Fuzzy Brushes κατασκευάζονται σε ειδικά εργοστάσια στην Αγγλία .Περιορίζοντας την παραγωγή σε μία χώρα μας βοηθά να εξασφαλίσουμε τον έλεγχο στην ποιότητα,υγεία και ασφάλεια αντί να μείωνουμε το κόστος..

Τι έρευνα πανεπιστημιακού επιπέδου έχει γίνει για τα fuzzy brush?
Χωρίς να πάμε σε κοπιώδεις λεπτομέρεις; δυο έρευνες έχουν γίνει. Μια στην Ολλανδία (έκει το πριόν δημιουργήθηκε) και μια στην Καλιφόρνια, Αμερική. Η βούρτσα αναπτύχθηκε και δημιουργήθηκε απο εναν Ολλανδό οδοντίατρο. Και οι δύο έρευνες κατέληξαν στα εξής δεδομένα:
. Η βούρτσα ήταν όσο αποτελεσματική είναι μια κοινή οδοντόβουρτσα στην απομάκρυνση της πλάκας όταν χρησιμοποιείται για 10 - 20 λεπτά.
. Η βούρτσα είχε μια αξεπέραστη αντιφλεγμονώδη δράση έναντι της ουλίτιδας (ασθένεια των ούλων)
. Η ευκολία και η βολικότητα της βούρτσας θα είναι ερέθισμα στους ανθρώπους να την χρησιμοποιούν και ως επόμενο να βελτιώνουν την στοματική τους υγιεινή.
Επιπροσθέτως οι έρευνες έδειξαν οτι η βούρτσα θα ήταν άριστης φυσιολογικής βοήθειας στους σωματικά ανάπηρους.
Υπάρχουν σχέδια να γίνουν περαιτέρω τεστ στην Αγγλία αλλά ήδη ξέρουμε πώς η βούρτσα "δουλεύει" έτσι αυτό θα γίνει απλά σαν ενημέρωση.


Είναι τα Fuzzy Brushes ασφαλή για τα παιδιά μου?
Συνιστούμε ότι η βούρτσα δεν είναι κατάλληλη για παιδιά κάτω των 10 ετών. Ωστόσο (δεδομένου πόσο ασφαλή είναι η βούρτσα),αυτό είναι μόνο ένα προληπτικό μέτρο από μεριά μας. Μιλώντας γενικά είναι ένα θέμα κοινής λογικής και εύθυνης π.χ δεν θα δίνατε ποτέ την βούρτσα σε ένα μωρό.

Ποιές είναι οι ευθύνες σας σχετικά με την υγεία και ασφάλεια και τα εμπορικά στάνταρ?
Όλα τα συστατικά και το πλαστικό που χρησιμοποιείται στα Fuzzy Brushes είναι πιστοποιημένα σαν ασφαλή για χρήση απο την SGS Ltd και Inveresk Research -ειδήμονες στο είδος τους. Η Ξυλιτόλη, η γεύση οδοντόπαστας και η Litesse έχουν τα δικά τους πιστοποιητικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: