Online reading:

web stats

24 Απρ 2008

Κίνητρο απόδοσης

Σημερα ακουσα αυτη την φραση για πρωτη φορα.

Ετυχε να πάει ο πατερας μου στην Νομαρχία Χανίων οπου τυχαια του δωθηκε ενα χαρτι που αναφερει την περιοδο στην οποια η μητερα μου ειναι με αναρρωτικές και οτι θα της κοψουν το κινητρο αποδοσης.Εγινε στις 6 του μηνός και ελαβε γνωση σημερα.

Σαφως και θα γίνει ενσταση,γιατι οταν ενας ανθρωπος ειναι σε αναρρωτική,δεν μπορεις να του αφαιρεις το δικαιωμα του αυτο και να αμφισβητεις την αποφαση της Υγειονομικης επιτροπης από οπου περασε επανειλημμένος η μητερα μου.

Ξερετε γιατι τα κανουν αυτα ε;
Επειδη οντως η μητερα μου παροτι εχει προβλημα δουλευει με την Ενωση Καταναλωτων Χανιων.Επειδη κανει ελεγχους σε καταστηματα λογω Πασχα,δουλεια που πρεπει να κανουν στην Διευθυνση Εμπορίου,επειδη ΔΟΥΛΕΥΕΙ ενω οι αλλοι στα γραφεια καθονται και τα ξίνουν.Μπορει να πειτε οτι τα εχω παρει λογω της καταστασης στο σπιτι,εκνευρισμος φωνες κλπ,αλλα ειναι Α ΠΑ ΡΑ ΔΕ ΚΤΟΙ.

Αντι να επικροτουν την προσπαθεια της για παταξη παρανομων στην Αγορα,επειδη προσπαθει να φτιαξει μια καλυτερα αγορα στην πολη των Χανιων,την "πυροβολουν"
Κοβοντας της αναδρομικα αυτο το "κινητρο αποδοσης" που κυριολεκτικ ατο δικαιουται ετσι;Εδω το παιρνουν αυτοι που καθονται η μαμα μου δεν το δικαιουται.

Της κανουν κακο.
Την πολεμουν ακομα.
Δεν καταλαβαινω το γιατι.
Τους εχει αφησει ησυχους και δεν ασχολειται με τα παρατραγουδα τους και τις ιντριγκες τους,δεν ασχολειται με την βρωμια που υπαρχει στους κολπους της Διευθυνσης Εμπορειου Χανιων.Τι θελουν;

Υπαρχουν υπαλληλοι που απλα δηλωνουν παρων και πανε για καφε ή για το ξενοδοχειο τους (αληθεια πως εφτιαξαν το ξενοδοχειο;),υπαρχουν υπαλληλοι φαντασματα,ποτε δεν εχει γινει περικοπη αυτου του επιδοματος και να που εφαρμοζεται στην μητερα μου,ενω αυτο το επιδομα το παιρνουν ολοι οι υπάλληλοι,αν και πρεπει να το παιρνουν μονο οι Νομαρχιακοι.

Δεν ξερω τι να πω.Εκει που ειχαμε ηρεμησει,να παλι που τα κανανε ανω κατω.Εκει που η μητερα μου ειχε μειωσει καποια φαρμακα,γινοταν καλυτερα,βρηκε κατι που της αρεσε,αυτοι οι απαραδεκτοι ανθρωποι την φερνουν στο σημειο απο οπου ξεκινησαν ολα.
Αν παθει κατι η μητερα μου θα ενδιαφερθουν οπως ενδιαφερονται τωρα;

Χαχαχαχα ειναι γελιοι!

Προσπαθουν να αποδυναμωσουν ενα ατομο που προσπαθει για την κοινωνια των Χανιων,ενα ατομο που ασχολειται με το καλυτερο για τον Χανιωτη Καταναλωτη.

33 χρονια υπηρεσιας και την μεταχειριζονται ετσι!!!

Ειναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ!!!!!

Πως να βοηθήσω;
Δεν εχω ιδεα.Δεν την βοηθαει και κανεις λογω μεγαλοβδομαδας.

Της ειπαν να "γλύψει" ,οπως ακριβως το λέω,για να την αφησουν ησυχη.

Βγάλετε τα συμπερασματα σας.

Απελπιζομαι και απογοητευομαι..

Σε τι κοσμο θα φερω το παιδι μου;

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

kalimera
me mperdepses afou exei anarotiki i mitera soy parallila pos ergazete?
eine ipallilos tis dief.emporiou kai parallila dra me tin enosi katanaloton..?

mperdeftika..
nektarios xania

Χανιά είπε...

Συγχαρητήρια για το blog σας. Έχει άκρως ενδιαφέρουσες τοποθετήσεις και πολύ καλό υλικό.
H συντακτική ομάδα του blog www.chaniablog.blogspot.com

SilentSoul είπε...

Νεκταριε ευλογες οι απορίες σου.Εχει αναρρωτική γιατι το κλιμα στο γραφείο της ειναι απλα ενας ψυχολογικος πολεμος.Αποτελεσμα αυτου του πολέμου ειναι νευρα τεντωμένα,εντονες αρρυθμίες,μελαγχολία και πολλα αλλα.
Οταν βρίσκεται εκτος αυτου του κλίματος απλά "πετάει" γιατι δεν εχει κανενα απο εκεινους τους δηθεν στο γραφείο της, δεν εχει κανεναν που να πιστευει οτι προσπαθει να του φαει την θέση του διευθυντή.Γιατι δεν εχει κανεναν να την στέλνει σε αλλον τομεα απο αυτον στον οποιο εργαζεται ολα αυτα τα χρονια.

Ναι μπορει να ειναι υπαλληλος της διευθυνσης εμπορίου και ταυτοχρονα προεδρος καταναλωτων Χανίων.Δεν την εμποδιζει κανεις.Ισα ισα που κανει αυτο που ξέρει καλυτερα και οχι απλα να καθετε σε μια καρεκλα μιας και ειχαν σταματησει να την στελνουν σε ελεγχους επειδη ηταν αυστηρη.
Το πιστευεις η οχι , της αρεσει να εργαζεται σε αυτον τον τομεα,κατι που της στερουν στο γραφείο της,εδω και καιρο.Δεν ξερω αν σε καλυψα,αλλα θα ζητησω και απο εκεινη να σου απαντησει μολις βρει τον χρόνο.

SilentSoul είπε...

Χανια:Σε ευχαριστώ πολύ.