Online reading:

web stats

9 Απρ 2008

Μια αναρτηση που την αφιερωνω σε μένα...για μενα.

Δεν ειχα δυναμη να γραψω για αυτο που με απασχολει απο προχθες Κυριακή.

Νιωθω τωρα πως αν γραψω θα ανακουφιστω εσωτερικα ,κατι που προσπαθω και μοναχη μου να κανω χωρις αποτέλεσμα.Ο καλος μου ειναι διπλα μου και με στηρίζει.
Οχι οχι ολα καλα με τον Χριστο.Συνεχιζουμε να ειμαστε ευτυχισμενοι,συνεχιζουμε να κανουμε σχεδια για το μελλον,να με προστατευει και να με προσεχει.

Με προβληματίζουν καποιες καταστασεις που δημιουργηθηκαν απο λαθος κατανοήση και εγιναν παρεξηγησεις.
Δεν ξερω πως να διορθωθουν και με στεναχωρει ολη η κατασταση.
Ειχα να κλαψω να σκεφτειτε χρονια,ετσι σε σημειο να πριστουν τα ματια μου.Δεν ειχα λογο ποτε μεχρι προσφατα.
Οσοι με διαβαζετε θα το ξερετε,τα γραφω ολα εδω,παροτι μερικους τους ενοχλει.
Μου αρεσει να ειμαι λεπτομερής και σε οποιον αρεσει.Αυτη την φορα ομως ειναι παρα πολυ προσωπικο μου θέμα.Αφορα εμενα και μονο εμενα οποτε no details.Θυμαστε πως ημουν πριν καποια χρονια στις αρχες αυτού του blog;Κάπως ετσι ειμαι απο την Δευτερα.
Βεβαια το οτι εκλαψα σιγουρα μεταφραστηκε αλλιως και οχι οτι πληγωθηκα εκεινη την στιγμη.Μεχρι και το οτι έχασα μερικά κιλα μεταφραστηκε αλλιως.
Δεν πειράζει όμως,ειπαμε, εγινε παρεξηγηση.Δεν τους ρίχνω φταίξιμο.Πολλες φορες αλλα λέω άλλα ακουνε οι γύρω μου,το εχω ξαναπάθει χωρις παρεξηγησεις βεβαια.Έλλειψη καθαρότητας λόγου.

Και πλακα πλακα οσο γραφω αυτες τις γραμμες,σκεφτομαι να μην ασχοληθώ αλλο με αυτη την υποθεση.
Με "ποναει" και με κανει να νιωθω δυστυχισμενη.Δεν μου αξιζει.Ουτε στον καλο μου αξιζει να με βλέπει μελαγχολική την στιγμή που κάνει τα πάντα για μένα.
Δικια μου ειναι η ζωη,και θέλω να ζησω οπως ζουσα πριν εκεινο το βραδυ.
Χωρις αγχος,αγωνια,και σφιξιμο στο στομάχι, να κανω οτι με ευχαριστεί και όπως θέλω εγώ..
Από την Δευτερα το μυαλο μου ειναι βαρύ.
Δεν μπορω να συγκεντρωθώ,δεν εχω ορεξη να κανω οσα με ευχαριστούν δεν εχω ορεξη να χαμογελάσω.Μονο οταν εκεινος ειναι στον χώρο τα καταφέρνει και ο ανιψιός μου.Τους κοιταζω και χαμογελώ.Με ηρεμούν.

Ευχαριστώ πολύ τον Παναγιώτη (από τους Parthian Shot-δες myspace) για το υπεροχο κομματι που μου εστειλε αποκλειστικα,για να το ακουσω μολις το συνέθεσε.
Ηχος βιολιου και κιθαρας με συνδυασμούς χαλαρωτικους.Ανυπομονώ για την ολοκλήρωση του κομματιου,γιατι ακουσα μονο το intro που ήταν καταπληκτικό.

Συγνώμη για το μπέρδεμα που σας προκάλεσα.
Σε αυτή την ανάρτηση δεν θα δεχτώ σχόλια.
Ελπίζω να με κατανοήστε.


Με αγάπη
Ευγενία