Online reading:

web stats

4 Ιουν 2011

Ξημέρωσε μια νέα μέρα

Καινουργιες σκέψεις,αναλύσεις αυτών και αναδιοργάνωση.
Η χθεσινη ημέρα ηταν απίστευτα όμορφη,εξαιρετική με πολλές δόσεις θετικής ενέργειας.
Δεν μου φαίνεται στην φωτό;
Δεν εισπράξαμε ούτε ενα ευρώ απο τα χρωστούμενα αλλά δεν βαριέσαι είμαστε καλα.
Ούτε φωνή ουτε ακρόαση απο το σπιτονοικοκύρη και κυρίως απο τη μάνα του.

Σχετική ηρεμία.
Σκεφτηκαμε κατι με το καλό μου και αποφασίσαμε οτι για το 3μηνο του καλοκαιριου χρειαζεται να ειμαστε προσγειωμένοι και οργανωμένοι και με την προοπτική οτι θα εχουμε λίγα μαθήματα αρα και λίγα λεφτα.
Αν και τα 8 μιση χιλιαρικα που μας χρωστούν (ναι ειναι πολλα τα λεφτα Αρη) θα μπορουσαν να μας εξασφαλίσουν ηρεμία και χαλαρωση, δεν μπορεις να στηρίζεσαι σε κατι που δεν εχεις στα χέρια σου.
Υπάρχει και το πατρικο που ειναι άδειο παρα τα Σαββατοκυριακα που ανεβαινουμε με τους γονεις.
Μιας και το τρίμηνο ειναι αβεβαιο απο αποψη δουλειας σκεφτομαστε να νοικιασουμε μια αποθηκη να βαλουμε ολα τα επιπλα μεσα κλπ, να παμε να μεινουμε στο πατρικο και γλιτωνουμε ετσι 500 ευρουδακια ,συνολο 1500 για τρεις μηνες ετσι;
Που αν δεν εχουμε μαθητες απο που θα τα βρούμε;
Αυτη την ερώτηση κάναμε στους σπιτονοικοκύρηδες.
Μα δεν καταλαβαινουν ή δεν θέλουν να καταλαβουν.
Εμ οταν παιρνεις λεφτα που δεν δηλώνονται πουθενα,οπως το κανουν με τους Συριους οσοι ειχαν αποθηκες λογικο ειναι να τους πειράζει.
500 ευρω ειναι για αλλους ενας μισθός μη τρελαθούμε.
Η πλακα ειναι πως μας ελεγε αυτη,"...ε να πατε να βρειτε κατι μικροτερο σε γκαρσονιερα με 300 ευρω... μπλαμπλαμπλα",χθες βρηκα 4αρι με θεα βουνα και θάλασσα 350 ευρω στο Κουμπε προς Σούδα.Α καλο ε;
Αλλά οπως προανάφερα,σκεφτηκαμε προσγειωμενα και ειπαμε να αφησουμε τα ενοικια για τωρα και ξεκιναμε το Σεπτεμβριο.Πως σας φαινεται σαν ιδεα;

Το πατρικο λοιπον ειναι μεγάλο.
Εχει μεγαλους κηπους,λατρευω τους κήπους, ειναι διπλα στην θάλασσα,το πρωϊ ειναι πανεμορφα εκει,με τους ηχουν των κελαηδισμάτων των πουλιών και το βραδυ ο ήχος του κύματος.Θα παίζω και με ανιψάκι μου.
Γνωρίζετε πόσο κουραστικος και πιεστικός ήταν ο χειμώνας .

Γενικά,πρεπει να προσαρμοζομαστε στις καταστασεις αν θελουμε να πορευόμαστε σωστά.
Ο χειμώνας που ερχεται θα ειναι πιο δυσκολος απο το φετινο.
Τα ακουτε στις τηλεορασεις.
Εγω εχω πάψει να βλεπω ειδήσεις,οτι μαθαινω ειναι χαρις το Twitter.
Ακολουθω (Follow) εφημεριδες,ειδησιογραφικά πρακτορεία εξωτερικού,σελίδες αστρονομίας και πολλα αλλα ετσι ωστε να εχω μια καλή αν οχι αριστη ενημέρωση.
Χθες πήγαμε μετα από καιρό,για χορο στο πάρτυ της σχολής μας.Συνειδητοποίησα,πόσο πολύ μου εχει λείψει ολο αυτό,αλλα και ποσα εχω ξεχάσει.Ευελπιστω να αλλαξει αυτο τους επόμενους μήνες.Ειμαι πολύ καλυτερα και πιο αισιόδοξη για οσα ειναι να έρθουν.Ολα γίνονται για κάποιο λόγο.Θα υπάρχει λόγος που γινετε αυτο με το σπίτι.όλοι το έλεγαν οτι πρεπει να φυγουμε.Ναι εχω κόλλημα με αυτο και συγνωμη αλλα μεχρι να φυγουμε θα σας πρήζω.
Ειχα παραμελήσει το μπλογκ μου όπως είχα παραμελήσει απλά πραγματα για τον εαυτον μου,μεγάλο λάθος.Κανει πολυ καλό στην ψυχολογια και ας ξέρεις πως σε διαβάζουν μαμα,γνωστοί και φίλοι.Δεν πειράζει αλλωστε δεν εχω κάτι να κρύψω.Κομμωτήριο ειχα να πάω απο περσι το καλοκαίρι οποτε το μαλλί μου ειχε αρχισει να διαμαρτύρεται.Ήθελε κόψιμο και λόγω κληρονομικότητας στις λευκές,ήθελε και ενα βάψιμο.Μιλάμε τρελή ανανέωση μονο και μονο που το είδα σημερα το πρωϊ στο καθρευτη μου εφτιαξε η ημέρα.
Να δω πως θ απείσω τον αντρα μου να αγοράσει ενα πατελόνι.Εκει φτάσαμε.Να τον ζορίζω και εκεινος να σκέφτεται τα ευρώ που κοστίζει λες και δεν δουλευει, λες και δεν το αξίζει, αν και αξίζει ολα τα καλα του κοσμου.
Για να δουμε μολις ξυπνησει τι διάθεση θα εχει.
Ωρα να μου να ξεκινησω να αναμαζευω το σπιτι γιατι εδω και μέρες δεν εχω καμια ορεξη και ποιο ςτο λεει εγω που ειμαι μανιακη με την καθαριότητα.
Τελοσπάντων,ειμαστε υγιείς αυτο μετράει και ολα τα αλλα ειναι φύκια για μεταξωτές κορδέλες.
Θα τα ξαναπούμε.
Μου κάνει καλό :)

2 σχόλια:

Unknown είπε...

Εύθχομαι να σας πάνε όλα όπως τα θέλετε. Οι καιροί είναι δύσκολοι και οι "καταστάσεις" μας έχουνε κάνει όλους να τα μετράμε όλα. Και να προσπαθούμε να κόβουμε απ' όπου μπορούμε. Χωρίς να θέλω να μπω σε προσωπικά σας, νομίζω πως η ιδέα του πατρικού είναι δελεαστική.
...Μούχει λείψει η Κρήτη κι εμένα, και δη Χανιά και το χωριό μου κάπου ψηλά στις Μαδάρες του ορεινού Αποκόρωνα.
Αλλά την εβδομάδα που μας έρχεται, λόγω και άλλων οικογενειακών υποχρεώσεων, βρήκα αφορμή να κατεβώ για λίγες μέρες. Κάτι σαν τονωτική ένεση για μένα.
Θέλω να σ ευχαριστήσω που κάθε φορά που επισκέφτομαι το blog σου, είναι σαν να ρουφώ ανάσες από Κρήτη μέσα μου.
Νάσαι καλά.
Κωστής

SilentSoul είπε...

Ευχαριστώ μέσα απο την καρδια μου για τις επισκέψεις σου εδώ.Με τιμά πραγματικά χωρις να ειναι κολακία.
Ειχα καιρό να αναφερθω σε προσωπικες υποθέσεις και πιστευα τωρα που εχω σταθερούς followers οτι τα προσωπικα δεδομένα και σκέψεις δεν εχουν θέση πια εδω.Αλλά ο σκοπός δημιουργία αυτής της σελίδας ήταν αυτός.Να μοιράζομαι τα βιώματα μου σκέψεις μου και επιλογές μου σωστές ή λάθος.
Στό θέμα μας τωρα ;)
Ολα εχουν δρομολογηθεί,ολα θα πανε καλα.Βρέθηκε και ο αποθηκευτικός χωρος ,να ναι καλα η μαμα που θέλει να μας ξεαγχώσει,ξεκιναμε αυριο μεθαυριο τις μεταφορες.
Πιστευω οτι θα ειναι ενα υπεροχο καλοκαιρι γεμάτο δημιουργικότητα και αισιοδοξία για το καλύτερο.
Με το καλο να κατέβεις Χανια και γιατι οχι να βρεθούμε αν και ομολογω πως ο ελευθερος χρονος ειναι περιορισμένος και λίγος :) θέληση να υπάρχει..
Αν παλι δεν βρεθούμε ευχομαι να περασεις υπεροχα και να δουμε εξαιρετικές φωτογραφιες στην δικια σου ιστοσελίδα
Φιλια πολλα :)