Online reading:

web stats

6 Ιουν 2011

Καλη εβδομαδα φιλαρακια μου

Ξυπνησα με βαρύ κεφάλι,μετα απο δυο εκδηλώσεις του συλλόγου αστρονομίας αλλα και απο το τηλεφωνημα της νύφης μου.Ήταν ήδη 9 .
"Σας βρήκαμε χωρο για να αποθηκευσετε τα πραγματα σας, εχουμε τα κλειδια για να πατε να το δείτε."Μέσα στην νύστα και την τσίμπλα μου,χαρηκα νυσταγμένα βεβαια και κανονισα να πάμε να το δούμε.
Μετά απο ενα πανεμορφο διήμερο,με τις συζητησεις και τους σχεδιασμούς,ολα τακτοποιήθηκαν.Μιλησαμε και στους γονείς οι οποίοι οχι μονο συμφωνησαν αλλα να σημερα το πρωϊ ειχαν βρει και χωρο αποθήκευσης.Ολα δρομολογούνται.Το δυσκολο ειναι το πακεταρισμα ολων αυτων που θα παμε σπίτι αλλα και των γυαλικών,που αν θυμάστε εχω αρκετα.
Δεν θα ασχοληθώ με επιπλα κλπ γιατι δεν κάνει ουτε να σύρω πόσο μάλλον να σηκώσω κάποιο από δαυτα.Ενα νεφρο εχω μη το ταλαιπωρώ και αυτό.Θέλω να πιστευω ότι απο βδομάδα θα εχουμε μεταφερθει στο πατρικο και θα εχουν τακτοποιηθεί ωραια και καλα τα επιπλα μας.
Σήμερα ξεκινούν και επισημα οι εγγραφές μιας και ξεκινάμε την αλλη εβδομαδα στις 20 του μηνός.Για να δουμε πόσοι θα γραφτούν.Σήμερα μπαινει και το επίδομα πολυτεκνίας σε λογαρισμούς οποτε ευελπιστω να δουμε και κανένα ευρουδακι απο τα χρωστούμενα.Οκ θέλω να αισιοδοξώ παράλογο;
Μηνας μπαινει μήνας βγαινει ,υπάρχει και το ενοικιο του σχολείου σχεδον 6 κατοστάρικα.Εχει δρομολογηθεί και αυτο απο Σεπτεμβριο.
Αλλαγές στα οικονομικα;προσαρμογή και απο μας,οχι σαν καποιους αλλους που ζουν δικο τους κόσμο και τις μεγαλομανίες.
Θετική ενεργεια,ανασες πολλες και ας ειναι δύσκολο.Από μας εξαρτάται να το θυμάστε αυτό.
Εχουμε τη δυναμη αρκεί να της δώσουμε την προσοχη και ώθηση που χρειάζεται.

Σας φιλώ,πολλα να γινουν σήμερα ;***

Δεν υπάρχουν σχόλια: