Online reading:

web stats

28 Αυγ 2008

Καθε χρόνο τα ιδια

Οπως περσι ετσι και φετος ξαναρχισαν οι χαζομαρες περι Αρη γνωστή και ως "φαρσα του Αρη"

Τα ειχα γραψει και περσι http://eygenia.blogspot.com/2007/08/blog-post_06.html αλλα φαινεται κανείς δεν δινει σημασια γιατι μάλλον δεν θέλει να πιστεψει σε real facts ή δεν βολευει (;).
Εδω και μέρες παιρνουν τηλεφωνο τον Χρίστο και τον ρωτουν για το "φαινόμενο" αυτό επειδη...το ειπαν στην δημοσια ελληνικη τηλεοραση.Ναι οπως το διαβάζετε.Αυτη την γελοια ειδηση την εδειξε η τηλεοραση και μαλιστα με ιδιαιτερο ζηλο.

Τόσοι συλλογοι,τοσοι καθηγητες υπάρχουν γιατι δεν ρωτησαν πριν κανουν την βλακεια να ειδησιοποιησουν κατι τετοιο;Μόνο γι ανα γεμιζουν τα δελτια ειδησεων και τα προγραμματα τους τους θυμούνται;
Παμε καλα;
Δεν νομιζω..
Θελω να πιστευω οτι αυτο το συστημα, του διαβαζω κατι και δημοσιοποιω χωρις να κανω ερευνα, να σταματησει επιτελους.
Εν τω μεταξυ, ακομα και όσοι ηξεραν πως ειναι φαρσα,αρχισαν να τηλεφωνουν μηπως και επειδη το εδειξε η τηλεοραση, ισχυε.
Εκει δηλαδη που ηταν αστείο,καταντησε να ειναι δραματικο.Φρίκη.
Μα τοση κοροϊδια βρε παιδια;Και καλα το ταδε ιδιωτικό καναλι και ο ταδε που πουλαει φυκια για μεταξωτες κορδελες,με πολιτισμους απο αλλους πλανητες που ηρ8αν στην Γη μας,ή το αλλο αστειο οτι η Γη ειναι κουφια και στο κεντρο της κατοικουν καποια οντα και μπλαμπλαμπλα,η σοβαρη κατ'εμε ΕΡΤ ΝΕΤ και τα συναφη επιτρεπετε να συμμεριζεται τετοιες καταστασεις;Νισαφι πια!Απαραδεχτο γεγονος!

Εχω στειλει και στελνω δεκαδες mails καθε Αυγουστο ,σε τηλεοπτικο αλλα και εντυπο τυπο, τοπικα αλλα και σε εντυπα Αθηνας κλπ για την ιστορια που καποιοι "εξυπνακηδες" βρηκαν να εκμεταλευτούν δημιουργώντας ταξίδια για να δουν από κοντα αυτο το μουφα φαινόμενο, με αποτελεσμα να το δημοσιευουν,δες city press, και μετα να βλεπω την φαρσα δημοσιευμενη σαν εκλπηκτικο πρωτογνωρο γεγονος.Τωρα τα τραβας τα μαλλια σου και πας για εξτενσιονς;

Τι να πω...

Και ιδού η ιστοσελιδα της Nasa που ανανεωνετε συνεχώς με δεδομενα απο τον Αρη.. http://humbabe.arc.nasa.gov/

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Κι εγώ έχω βαρεθεί να παίρνω συνεχώς το ίδιο μέιλ.
Να περάσεις έναν τέλειο χειμώνα!