Online reading:

web stats

19 Ιαν 2012

Καφε φράουλες

Ο τιτλος ειναι πιο κομψος απο το "Σκατα με φράουλες" ε;

Τον ασήκωτο ειχαμε πάλι σημερα.
Χθες δεκαμιση, σημερα δέκα.
Τα πολλα παρτι βλεπεις.Γυριζουμε 2-3 το βραδι.
Είτε θα παιζει μουσική ο αντρας μου,ειτε λόγω δημοσιων σχέσεων και φιλιας με κάποια παιδια παμε στα δικα τους πάρτι.
Πολλα πάρτι καθημερινα εκτος Δευτερας Πεμπτης και Σαββάτου.Για τώρα .Βλεπω να γεμιζουν και καποιες απο αυτες τις μέρες.Πφφ!!Βεβαια δεν ειναι κακο μιας και χανεις θερμιδες χορευοντας , αλλαζει η διάθεση σου,βλέπεις και φιλους που λόγω της καθημερινης ρουρίνας δεν βλέπεις.

Βγήκαν κατι σκανδαλα με πολιτικους και δημοσια πρόσωπα,κυκλωματα μιζες,λαδωματα,πιτσιρικος.
Δεν ξερω τι γινετε γιατι δεν βλεπω τηλεοραση μονο τον Real Fm βαζω το πρωϊ ,αναμετάδωση απο Super Fm,αυτη τη στιγμη εχει Χατζηνικολάου ο οποιος ειναι φανερα εκνευρισμένος με οσα προφανως εμαθε.
Εγω θα πω Ε ΚΑΙ;Κρυφό καμάρι το ειχαμε;
Τα τελευταια 10 χρονια εχω την εντυπωση οτι εχουν γινει και θαφτεί πολλα.Ο ενας καλυπτει τον αλλο και τουμπαλις γιατι ο καθε ενας εχει "βρωμιές" για τον αλλο.Μετά θα βγουν στη δημοσιοτητα,θα κάνουμε τους εκπληκτους,θα το συζητάμε για καιρο ωσπου ....θα ξέχασουμε.Αυτοματη διαγραφή.
Εκλογές.
Πάλι ενα απο τα δυο γνωστα κομματα στην εξουσία,η οποία εξουσια θα χαλασει μερικους απο τους καινουργιους πολιτικούς ενω καποιοι απο τους παλιοτερους θα τριβουν τα χερακια τους που πριν απο το τελος της θητείας τους θα βγαλουν και παλι "καθαρό" χρήμα.Ή μηπως νομίζετε οτι το σκάνδαλο που βγηκε τωρα είναι τυχαίο;Χαχαχααχ ναι το νομιζατε;Χαχαχαχα με το που βγηκε ξεχασαν λίγο ολοι την Τροικα και το μνημονιο.Ρε παιδια ακομα να μαθετε;Οταν θέλουν να μας αποσυντονιζουν βγάζουν προς τα έξω , εκεινα που καλύπτουν "τις βρωμιές" που μπουκώνουν καθημερινα τον Ελληνα.
Ειχαμε πρωθυπουργο ανθρωπο που δεν ηξερε καλα καλα τα Ελληνικα που σπουδασε εκτος της Ελλάδας και το μονο που τον σύνδεε με την Ελλαδα ηταν ο πατέρας του,που υπηρξε πρωθυπουργος.Τωρα τι Πρωθυπουργο θα έχουμε;Ανθρωπο που ανοιξε τα συνορα και μπήκε καθε καρυδιας καρύδι,που διώχθηκε απο το κομμα του,που εμφανίστηκε απο το πουθενα και βγηκε προεδρος στο κομμα του επειδη δεν υπηρχε κατι καλύτερο;(Αυτο βεβαια σημαινει οτι κανενας σε εκεινο το κομμα δεν ηταν ικανος;).Μάλιστα.
Αν και ξέρω δυστυχως πιο κόμμα θα βγει, ο δικομματισμος το κερατο μου,εγω θα πάω να ψηφίσω ,ελπίζοντας ο Ελληνας να εχει βάλει λίγο μυαλό να μη ψηφίσει ρουσφετολογικα,να μη ψηφίσει τον Μανωλιο που εβαλε τα ρουχα του αλλιως.

Λεφτα και θέσεις στο Δημοσιο δεν υπάρχουν και δεν θα υπάρξουν για πολυ καιρο μεχρι να γεμίσουν τα ταμεία.Οπότε αυτος ο παλιος λόγος που υπηρχε και που ειχαν κάνει καραμέλα καποιοι πολιτικοι για τα ψηφαλάκια δεν ισχύει πιά.Οποιος τον επικαλεστεί θα ειναι ψευτης.

Τα ταμεία δεν θα γεμίσουν απο μόνα τους.
Εκοψαν χρήματα απο τους πολιτες,απο συνταξιούχους,πολυτεκνους,ατομα με ειδικες ανάγκες,απο εμένα την οικογένεια μου,από εσένα,χωρις να επηρεάσει μείωση στα ενοίκια-ρευματα-νερα-ρουχισμο-παπούτσια κλπ.
Απο τους πολιτικους γιαντα δεν εκοψαν κάτι;Επειδη αυτοι αποφασίζουν για τους νόμους στη Βουλή;Επειδή δεν συμφέρει κανένα τους;
Αυτές τις ημέρες κοβουν τις πίτες τους και κάνουν πλούσια πάρτι.Τωρα πια στέλνουν μηνυματα και δεν δημοσιευουν το μερος και την ωρα για να μη τους περιμένουν οι ντοματες και τα γιαουρτια!Ρε παιδια ρε παιδια τα γιαουρτια και οι ντοματες ειναι ακριβα προϊοντα πια,τοσα σκατα υπάρχουν στους δρόμους απο τσι αδεσποτους σκύλους και αφου δεν τα μαζευει κανεις ας τα πεταξουμε εκει που πρεπει.Τεεεσπααα!!
Στο θεμα μας.Πως θα γεμισουν αυτα τα καημενα τα ταμεια οταν αδειαζουν για να πληρωθούν οι πολιτικοί και οι γυρολόγοι τους;Ειναι δυνατον το ελλειμα παρόλες "τις ψαλιδιες" να παραμένει σταθερο και καποιες φορες και μείων;Πως γινετε αυτο;ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΑΣ;Στην αγορα δεν ειναι.Αρα κάποιος ή καποιοι τα μαζευ(ει)ουν.
Πως γινετε η Τρόϊκα με επιστολή της να επισημαίνει οτι δενβάζει αυτη τα μέτρα και οτι αδικα τους κατηγορουμε;

Πολλες αναπάντητες ερωτησεις και αναλύσεις στο μυαλουδακι μου!
Τι το ζαλίζω θα μου πεις.
Εκνευρίζομαι οταν ακούω πάλι για νεκρο αστεγο(στη Σητεία σήμερα),οταν ακουω για ανθρωπους με οικογενειες που αυτοκτονούν,οταν βλεπω αγαπημενα στέκια να κλεινουν ή να ειναι αδεια.
Χαμόγελα πολλά.
Στους πολιτικούς δεν αρέσουν γιατι τους βολευει να ειμαστε μίζεροι για να τους εχουμε ανάγκη.
Ενα να καταλαβουν.
Λεφτα έχουμε αναγκη και οχι τα λαμόγια με τις λαμογιες τους!

Χμ !!
Ιδεα!!!
Βζιιιινννν!
Αναψε το λαμπάκι πάνω στο κεφάλι μου!
Παλιότερα τους γεμιζαμε ρουσφέτια (οχι εμεις εμεις οι γονεις μας ,χωρις να πιάσουν τόπο μόνο αδεια ΘΑ) ,κουνελια, αρνια, λαδι,κρασακι, πορτοκαλια, ψαρια κλπ.

Μήπως τωρα,που εχουμε το πάνω χέρι και μας χρειάζονται.........να μας πληρωνουν;

Πόσο να κοστίζει ενας ψήφος;

Χμ Χμ Χμ για να δω!

Ειμαστε 6-7 , προσθεσε και κάτι δευτεροξαδελφα τριτοξαδελφα κλπ

Χχαχαχαχαχαχα δεν κακο ,καθόλου κακό.

Θες το ψηφο μου.
Πληρωσε ρε!
Τοσο καιρο σε πληρωνα εγω.

Και μετα ξύπνησα ;ρ


Ανασες πολλές.

Αισιοδοξία για ενα καλυτερο σημερα και ενα υποφερτο , χαρουμενο αυριο.

Μου φτάνει που η οικογενεια μου ειναι καλα.
Ολα τα αλλα φτιαχνουν...

Φιλούρες και χαμογελα :)

Δεν υπάρχουν σχόλια: