Online reading:

web stats

4 Απρ 2011

Η Orquesta Buena Vista Social Club στην Ελλάδα

3 live show

Αθήνα--->Θέατρο Λυκαβηττού: Ιουλίου 04, 2011

Θεσσαλονίκη---->Μονή Λαζαριστών: Ιουλίου 06, 2011

Ηράκλειο---->ΚΗΠΟΘΕΑΤΡΟ ΝΙΚΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΑΚΗΣ Ιουλίου 08, 2011


Το θρυλικό συγκρότημα έφερε στο προσκήνιο η διάσημη ταινία του Wim Wenders και η προσωπική ενασχόληση του κιθαρίστα Ry Cooder ο οποίος ταξίδεψε το 1996 στην Κούβα και βρήκε ορισμένους από τους κορυφαίους παλιούς μουσικούς της Αβάνας.

Η ηχογράφηση του Buena Vista Social Club στα Egrem Studios έκανε παταγώδη επιτυχία και τότε προέκυψε η απόλυτη μαγεία, η καταπληκτική ατμόσφαιρα κουβανέζικης μουσικής που μας συνεπήρε όλους.

Οι Buena Vista Social Club μεγάλωναν διαρκώς σε δημοσιότητα με την μουσική τους και την ποιότητα των συμμετεχόντων. Ένα ‘κατόρθωμα’ της κουβανέζικης μουσικής το οποίο προέβαλε παγκοσμίως την Κούβα, τους μουσικούς της και την αυθεντική πολιτιστική κληρονομιά που την περιβάλλει.

Η μεγάλη διεθνής αναγνώριση του γκρουπ αποτυπώθηκε στο άλμπουμ ‘Rhythms Del Mundo’, με την συνεργασία των Coldplay, U2, Arctic Monkeys, Kaiser Chiefs, Sting, Jack Jonson, Franz Ferdinand, Maroon 5, Dido & Faithless το οποίο γνώρισε τεράστια επιτυχία σε ολόκληρο τον κόσμο, επιβεβαιώνοντας ακόμα μία φορά το μέγεθος, την ποιότητα και το εύρος των καλλιτεχνών των Buena Vista Social Club.

Η 14μελής μπάντα, αποτελούμενη από τους Guajiro Mirabal, Barbarito Torres, Jesús "Aguaje" Ramos, και Manuel Galbán (αρχικά μέλη του σχήματος της Buena Vista Social Club) και μερικούς από τους πιο ταλαντούχους νέους Κουβανέζους μουσικούς, όπως ο Carlos Calunga και ο Rolando Luna, έxει στο ενεργητικό της τεράστια μουσική παράδοση από κουβανέζικα όργανα, αναπαράγοντας με τον καλύτερο τρόπο τους latin ρυθμούς (Son Montunos, Danzon, Cha Cha Cha, Boleros, Cuban Jazz) και την ατμόσφαιρα της Κούβας!


Τιμή εισιτηρίου Αθήνας:
30e (γενικής εισόδου, ορθίων)
35e (καθήμενοι σε μη αριθμημένη περιοχή)
40e (VIP - περιορισμένες αριθμημένες θέσεις καθήμενων σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο στο κέντρο του Θεάτρου)

Τιμή εισιτηρίου Θεσσαλονίκης: 30e γενικής εισόδου

Τιμή εισιτηρίου Ηρακλείου, Κρήτης: 30e γενικής εισόδου

Σημεία Προπώλησης: TicketHouse | Public


Δεν υπάρχουν σχόλια: