Online reading:

web stats

29 Απρ 2010

Μια υποδομή ηλεκτρονικού εμπορίου για τον πολιτισμό; 812000 ευρώ!!!

Δημοσιευω αρθρο απο το koukios.wordpress.com

Συνεχίζοντας την έρευνα για την ΚτΠ και το Γ ΚΠΣ βρήκα και ένα άλλο ωραίο έργο : έχει κωδικό 84178 και είναι στο μέτρο 1.3 για την ψηφιακή ενίσχυση του πολιτισμού μας. Ο βαρύγδουπος τίτλος : “Υποδομή Ηλεκτρονικού Εμπορίου για την προώθηση πολιτιστικών προϊόντων και υπηρεσιών από ελληνικούς πολιτιστικούς φορείς στο διαδίκτυο”. Wow!!

Το έργο ανατέθηκε στις 12/02/2007 λοιπόν στην ένωση εταιρειών PRC GROUP THE MANAGEMENT HOUSE A.E. – QUALITY & RELIABILITY A.E έναντι του ποσού των 779.500 € πλέον ΦΠΑ.


Μπήκα και εγώ λοιπόν να δω τι ακριβώς φτιάχτηκε με αυτό το έργο. Στο site του οργανισμού προβολής ελληνικού πολιτισμού ΑΕ και βρήκα την εφαρμογή του ηλεκτρονικού μαγαζιού και είδα αυτό το μήνυμα :

Σύντομα κοντά σας... χμ αναμένω να δω τα 812000 ευρώ!

Άρα να υποθέσω ότι τα 812.000 ευρώ που πληρώθηκαν (σύμφωνα με τον πίνακα Ομαδοποιημένων Έργων) τελικά έγιναν κάτι που χρησιμοποιούμε σήμερα ή όχι; Ίσως ο Οργανισμός να μην έχει ενημερώσει ακόμη για τις δυνατότητες αυτού του συστήματος την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου. Περιμένω ευχαρίστως κάποια ενημέρωση πάντως.

Επίσης στην αναζήτησή μου έπεσα σε αυτό εδώ το διδακτορικό.. λέτε να έχει κάποια σχέση; Μπα σύμπτωση θα είναι! Βέβαια ολοκληρώθηκε τον Οκτώβριο του 2007!

Δεν υπάρχουν σχόλια: