Online reading:

web stats

8 Φεβ 2010

Γιατί το ΚΤΕΛ δεν μπαινει στις Βρύσες;


Εδώ και καιρό το υπεραστικό λεωφορείο του ΚΤΕΛ δεν μπαίνει μέσα στις Βρύσες Αποκορώνου και αφήνουν τους επιβάτες πάνω στην Εθνική Οδό έξω από το χωριό,βάζοντας σε κίνδυνο αρκετό κόσμο,από μικρά παιδιά που γυρνούν από το σχολείο τους μέχρι και ηλικιωμένους που γυρνούν από τα Χανιά με τα ψώνια τους.
Η επίσημη δικαιολογία είναι ότι δεν μπαίνει το λεωφορείο λόγω τον πεζοδρομιών που έφτιαξε ο Δήμος,οπού δίπλα τους και από τις δύο πλευρές παρκάρουν αυτοκίνητα με αποτέλεσμα να μην μπορεί να περάσει κανένα λεωφορείο από εκεί,μιας και δεν κάνουν καμία ενέργεια από τον Δήμο για το αντίθετο.Βέβαια αυτή η δικαιολογία κάνει τον Δήμαρχο έξω φρενών.

Υπάρχει και η άλλη εκδοχή όμως.

Είναι γνωστή η αντιπαλότητα των ΚΤΕΛ Δυτικής Ανατολικής Κρήτης,είναι γνωστός ο ανταγωνισμός που υπάρχει μεταξύ τους.
Ένας λόγος που δεν θα παραδεχτούν ποτέ είναι ότι δεν θέλουν να μπαίνουν από Βρύσες μήπως τους προσπεράσει το άλλο λεωφορείο έτσι ώστε να μαζέψει πρώτο τον κόσμο από την Εθνική και έτσι να χάνουν να έσοδα από τα εισιτήρια.


Ατύχημα με δυστυχώς νεκρό έναν 22 νεαρό έγινε πρόσφατα στις 5 Φεβρουαρίου,στην Εθνική οδό Χανίων - Ρεθύμνου και στο ύψος του κέντρου 'ΚΟΝΤΑΡΟΣ" όπου 20χρονος νεαρός προσπάθησε να διασχίσει κάθετα τον δρόμο με αποτέλεσμα ένα Ι.Χ.αυτοκίνητο πού οδηγούσε ηλικιωμένος να τον κτυπήσει με δύναμη.
Οι φήμες για το περιστατικό αυτό οργιάζουν και σίγουρα ο μόνος που δεν έφταιγε δεν ήταν ο νεαρός.


Εύχομαι να βρεθεί λύση γρήγορα στο μεγάλο αυτό πρόβλημα γιατί θα θρηνήσουμε και άλλους ανθρώπους!

Η φωτογραφία είναι από την ιστοσελίδα του υπεραστικού κτελ

1 σχόλιο:

Unknown είπε...

Hello, nice blog!
See my site: www.freetomar.com/
Bye!