Online reading:

web stats

30 Μαρ 2008

Η επιστροφη..

Οι μέρες παιρνουν η μια μετα την αλλη διχως να μπορω να τις σταματήσω.Διχως να μπορώ να κάνω κατι για αυτό.Ειναι ολες γεματες,καθε ωρα καθε λεπτο καθε δευτερολεπτο.
Αντι να ειμαι εδω και να γραφω αυτες τις γραμμες,η θέση μου θα ήταν μπροστα από το pro-engineer για να φτιαχνω ενα εξαρτημα το οποιο μου εφαγε χθες τρεις ωρες χωρις αποτελεσμα και αυτο ειναι μόνο η αρχη για την σημερινη μερα απο την οποια νιωθω ότι μου κλεψανε μια ωρα λόγω της αλλαγης της.
Ο καλος μου δεν με πηρε στην ποδηλατοβόλτα στις Βρυσσες γιατι θα ειχε υγρασια και με αφησε να κανω τις δουλειες που εχω για το πολυτεχνειο αλλα και για το συνεδριο Bookcrossing.
Εχω αγχωθει και για τα δυο.Πιο πολυ το δευτερο.Ειναι σε ενα μηνα και ειναι τοσα πολλα πραγματα που πρεπει να γινουν.Εχω αναλαβει το κομματι των χορηγών.Παρατηρησα οτι οι περισσοτεροι μεγαλοι εκδοτικοι οικοι (για να μην τους βαλω όλους στο ιδιο τσουβάλι) ειναι δυσκολοι με τις χορηγιες.Δεν ζητησαμε δα και δυσκολα πραγματα.Τα αυτονοητα.Καποια οργανωτικα και κυριως.....βιβλία,ενα προϊον που έχουν εν αφθονία.Εστειλα σε 34 εκδοτικους οικους email ζητώντας χορηγιες.
Απαντησαν οι 4ις.Παλι καλα θα μου πειτε.Εγω ομως σας ερωτω αυτο.
Πότε έγινε στα Χανια γιορτή βιβλίου,ενα φεστιβάλ κατι;
Πάνε χρονια θα σας απαντησω.Αντι να το δουν σαν ευκαιρία,ακομα και προωθησης κάποιων βιβλίων , ηταν αγγαρια για αυτούς.Οι 30 δεν μπηκαν καν σε διαδικασια να απαντησουν εστω και αρνητικά.
Ειχαν την ευκαιρια για τζαμπα προωθηση,δεν κερδιζουμε δραχμη από ολο το συνέδριο,ισα που θα βαλουμε και χρηματα από την τσεπη μας,παραυτα τιποτα.Ουτε ενα βιβλιαρακι τοσοδα τσεπης ρε αδελφε.
Ενα συνεδριο για τους λατρεις του βιβλίου,τους εραστες αυτης της τεχνης,γιατι τεχνη το θεωρω να γραφεις ενα βιβλίο,που 1-4 Μαϊου θα αφησουν ελευθερα παρα πολλα βιβλία στην πόλη των Χανιων για όλους εκείνους που αδυνατουν να αγορασουν βιβλία,για ολους εκεινους που τους αρεσει να διαβαζουν και να ταξιδευουν μεσα απο αυτα.
Με εχουν απογοητευσει οι εκδοτικοι.Δινουν χρηματα στα καναλια για την προωθηση συγγραματων ενώ εμεις που δεν ζηταμε μία,πληρης αδιαφορία.Τεσπα..εκεινοι εχασαν.Αρκετα αναφέρθηκα σε αυτο.
Ειναι σχεδον ολα ετοιμα.
Απο αυριο στελνουμε για εκτυπωση την αφισα που δυστυχώς δεν μπορω να σας την δειξω γιατι δεν την εχω σε αυτο το λαπτοπ,κανονιστηκαν ολα οσα αφορουν τους συγγραφεις που αποδεχτηκαν το καλεσμα μας,κατι λεπτομεριες εμειναν που ευελπιστω μεχρι το τελος της εβδομαδας να φυγουν και αυτες από την μεση.
Εχω αλλο ενα ετος σχολής και κατι μου λεει πως θα μου βγει η πιστη,αν δεν ειμαι εγγυος τότε.
Εχουμε εκκρεμότητα την ημερομηνια του γάμου,δεν εχουμε βρει ποτε θα μπορεσουμε να ασχοληθούμε και με αυτό.Παραμενει σαν σκεψη ο Σεπτεμβρης αλλα θα δειξει.Σεμινάρια συνεδρια,σχολη,δουλεια,χομπυ μας κρατανε γερά και θα χρειαστεί να συμπιεσουμε καποια.Ενιγουεϊ...
Εχω χασει τεσσερα κιλα απο την ιωση που περασα πριν δυο βδομαδες και προσεχω σχετικα τι τρωω.Το βλεπω στα ρουχα μου,στο προσωπο μου,το βλεπουν και οι γυρω μου.Λέω να το συνεχισω μεχρι να χασω αλλα τρια και μετα συντήρηση.
Εχω και νεα για την ταλαιπωρια με το ψυγείο που σας εχω αναφέρει παλιοτερα.Ηρθε παλι χθες ο μαστορας για να αλλαξει ξαναμανα παλι την πλακετα.Μονο που οταν ηρθε δεν ασχοληθηκε καν με την πλακετα.Εβγαλε κατι καλωδια,μετρησε κατι και "τελικά δεν ηταν θέμα πλακετας εξ αρχής,βρηκαμε τι εφταιγε.Καντε υπομονη μεχρι την Τριτη που θα ερθει το ανταλλακτικο και ολα θα φτιαξουν".Ταδε εφη Ο μαστρορας στον Χρίστο και εφυγε.
Ας τα παρω από την αρχή.
Από τον οκτώβρη 2007 το ψυγείο πάπαλα.Εγινε καταψυχτης ολοκληρος.Μηνα παρα μηνα ερχοταν Ο μαστορας,την μια εφταιγε η πλακετα ,την αλλη κατι αλλο ,οποτε περιμεναμε,περιμεναμε και ξαναμανα περιμεναμε συνεχως ανταλλακτικα.Φτάσαμε στον Μαρτη του 2008 μετά από εξι μήνες καταλαβε μετα απο συνενοηση με άλλους μαστοραντζες, οτι εφταιγε κατι αλλο.
Εγω θελω να αλλαξει ψυγείο γιατι κατι μου λεει πως και να το φτιαξει τωρα παλι προβλημα θα έχει.Το ψυγείο αυτο κλεινει 2 χρονια και εχει ακομα λιγους μηνες πριν τελειωσει η εγγυηση.
Μετα θα πληρώνουμε την μαλακια του καθενος ασχετου που δεν ξερει και απλα πειραματίζεται.Σορρυ μωρακι μου,αλλα ηθελα να το γραψω και εδω.Ειμαστε διχως ψυγειο τοσο καιρό,αληθεια δεν μπορώ και το ξέρεις, στα εχω πει.
Νιωθω να μας κοροϊδευουν και δεν το επιτρεπω.Παραειμαστε μαλακοί με καποιους.
Ο Απριλης θα περασει σαν αστραπη δεδομενου οτι θα εχουμε δυο εβδομαδες (off διακοπες Πασχα) στην δουλεια αλλα και συνάμα στην σχολή, μετα συνέδριο του Palso φτάνοντας στο συνέδριο του Μαϊου.Μια χαρά ε;

Γράφω από τον Σταυρό,πίνοντας γαλλικο καφεδακι μετα συνοδίας κουλουρακίων.
Μη νομίζετε 2 έφαγα και φούσκωσα.Μολις τελειωσω από εδω και οσα εχω να κανω online,θα ξεκινησω παλι τον σχεδιασμο καθλως και την εργασια στην χρηματοοικονομικη αναλυση.Μαστερ θα γίνω στο τέλος χοχοχο εδω γελανε :ρ
Νιώθω τόσο κουρασμένη από χθές αλλα το Σαββατοκυριακο ειναι οι μοναδικες μερες που μπορώ να ασχοληθώ με αυτές τις εργασίες γιατι αν τα αφησω για αυριο θα αγχωθώ και θα ξενυχτάω μεχρι αργα για να τα αποτελειωσω.
Όλη η ενταση θα φυγει το βραδυ με την Ρουέδα.Μπορεί να χάσαμε αρκετες ωρες salsa για τον μήνα Μαρτιο αλλά ρουέδα δεν χάσαμε ουτε μία.Μας πωρώνει απίστευτα όση κούραση και να έχουμε.Ετσι με τρέλλα και κορδελα.Χμ πως μου ηρθε αυτό τώρα.Καποια στιγμη πρεπει να ανανεωσω και την λιστα με τα βιβλία που εχω καταφερει να τελειωσω.Αυτη την εποχη διαβάζω το Σιλανς Σιβουπλε της Βλαχάκης μιας και θα ειναι μία από της συγγραφεις που θα ειναι στο πανελ τον Μάϊο και μετα εχει σειρα η Σωτη Τριανταφύλλου (θα ειναι και εκείνη εκει) και το νεο της βιβλίο.Για να μην ειμαστε και αδιάβαστοι στο συνέδριο.

Τις προαλλες πηγα να πληρωσω τον λογαριασμο της μαμας στην vodafone και να της παρω το κινητο που της δινουν με επιδότηση.Δεν μου το δινανε.Να φερετε εξουσιοδοτηση ή να ερθει η ιδια.Μα και την αλλη φορα εγω ηρθα και της το πηρα,να οριστε η ταυτοτητα μου,της ειπα ευγενικά.Οχι δεν γινετε μπλαμπλαμπλα με ενα υφακι σε σημειο να μου ερθει να την σφαλιαρισω...
Αναψε κοκκινο το λαμπακι μου,της ριχνω ενα δολοφονικο βλεμμα (μεταξυ μας χεστηκε η φοραδα στο αλωνι),της πεταξα ενα "περαστικά σας" και γυρισα να φυγω,νιωθωντας την κοροϊδια της υπαλληλου ,ακουγοντας τα μουρμουριτα της πισω μου.Απαραδεχτη η συμπεριφορα της.Λες και θα μου εδινε το δικο της κινητο.Τα ιδια εκανε και σε εναν κυριο πριν απο μενα.Πφ!

Τελειώνω αυτό το μακρύ παραλήρημα σκέψεων ευελπιστώντας να γράφω πιο συχνά.

Να μαστε καλα στην υγεια μας,γιατι αυτο το κ****κρυωμα δεν λέει να φύγει,να χαμογελάμε,να ειμαστε ευτυχισμενοι,να μας αγαπουν και να αγαπαμε...γιατι κοιταξτε γυρω σας... χανόμαστε... χανουμε την πραγματικη ουσια των πραγματων αφήνοντας τον καθε ασχετο να μας καθοδηγει γιατι ετσι βολευει καποιους αλλους.
Ναι μιλαω για ολα αυτα που συμβαίνουν στα καναλια.
Ευτυχως δεν προλαβαινω παρα μονο κανα Λαζοπουλο να δω , καμια ταινιουλα στο izak και νάνι.Ειναι απαράδεχτοι ειτε κληρικοι ειναι αυτοι,ειτε πολιτικοι.

Α για να ρωτήσω μιας και ειπα πολιτικούς,γιατι με τους κληρικους τυπου "αυτοι που ειναι εκτος θρησκευτικού γάμου ειναι πόρνιοι" δεν θέλω να ασχολούμαι.

Το δικο τους ασφαλιστικο γιατι δεν το πειραζουν; Ε;Ε;

Ποιος απλωσε τα ρουχα στην ταρατσα Ε;

Ενας νομος της Φυσικής λέει :Η Δράση φέρνει Αντίδραση!

Για προσέξτε το αυτό!

Η Πετραλιά ακουσα να λεει "Η γυναικα πρεπει να κοιταει την καριερα της και μετα να κανει παιδια..."
Ωραιες συμβουλες δίνετε σε μια χώρα κυρία μου, όπου η υπογεννητικότητα είναι έντονη.
Οπου αν δεν υπηρχαν οι αλλοδαπες,βλεπε Ρωσσιδες Βουλγαρες κλπ,χωρις να θελω να φανώ ρατσίστρια ισα ισα,θα ειχαμε πιασει πάτο.Μια βολτα στις κλινικες θα σας πεισει.Ωραια συμβουλη δινετε στα νεα ζευγαρια,τα οποια σκεφτόντουσαν παρα πολυ πριν κανουν παιδι,σε μια χωρα που οι περισσοτερες γυναικες ανυπομονουν για παιδι μεσω εξωσωματικής.
Δεν πατε καλα!Καθολου καλα!
Αλλά βεβαια ειναι εξαιρετικα αντικειμενικό να μιλάς από μια θέση η οποια σου δινει καμποσα εκατομμυριακια ευρώ.

Οσο θα βγαινετε στα καναλια προσπαθώντας να πεισετε τον λαό των 400-500 ευρω (βασικός μισθος) για τις παπαρολογιες σας,τοσο θα τον εκνευριζετε κανοντας τον να απεργεί.
Οσο δεν γινετε μια επιτροπη να εξετασει τους λογαριασμους σας τις τραπεζες,τοσο θα καμαρωνετε για το ψευτοκυρος σας που ειναι κτισμενο σε πλατες απλού κόσμου ταϊσμενου με πληθώρα "ΘΑ".

Ουφ!Τα ειπα και ξαλαφρωσα!

Cheers Mate!

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

:)

SilentSoul είπε...

:)