Online reading:

web stats

13 Ιουν 2007

Τι κανει νιαου νιου στα κεραμιδια;


Παντως γατις δεν ειναι.

Αναρωτιεμαι γιατι εγινε συνελευση για το στρατοπαιδο.

Οτι και να ελεγαν με αποδειξεις ,η δημοτικη αρχη απαντουσε με συγκρισεις για το τι ειχε κανει η προηγουμενη δημοτικη αρχη.

Αναρωτιεμαι ως δημότισσα αυτης της πολης,γιατι ο δημαρχος αντι να κανει καλυτερα πραγματα απο τον προηγουμενο,κανει ακριβως τα ιδια και ακομα χειροτερα.

Αναρωτιεμαι γιατι ο κομματικος μηχανισμος πρεπει να μπαινει μπροστα απο το καλο ολων των πολιτων.Γιατι πρεπει σε οτι κανουν να μπαινει το μπλε το πρασσινο και το κοκκινο χρωμα.

Αυτα που ειδαν τα ματια μου την Δευτερα με εξοργισαν.Εβλεπα εναν Δημαρχο που δεν σεβοταν τον συνομιλητη του,εναν προεδρο συνελευσης να γκαριζει αντι να συζητάει και πολλα αλλα.
Ο σκοπος τους ποιος ειναι;
Εγω τοσο αφελης ειμαι, που πιστευα πως ψηφιστηκαν απο τον κοσμο για δευτερη τετραετια για να συνεχισουν τα καλα εργα;
Για να λεμε και τους στραβου το δικιο,εχουν κανει και καλα πραγματα στην πολη.
Τωρα ομως που ξαναβγηκαν,καβαλησαν το καλαμι.
Ειδα τον Δημαρχο να αναγκαζει προς αναχωρηση την αντιπολιτευση επειδη δεν δεχτηκε να συζητηθεί το θέμα Μαρκόπουλου πρώτο.
Ειδα τον Δημαρχο να γελαει και να τρωει κρακερακια την ωρα που μιλουσε ενας απο τους καλυτερους μηχανολογους μηχανικους της πολης μη δινοντας του σημασια.
Ειδα εναν Δημαρχο να κανει βολτες μεσα στην αιθουσα με το υποτιμιτικο χαμογελο στα χειλη του την ωρα που ελεγε την αποψη της μια δημοτικη συμβουλος.
Ειδα εναν Δημαρχο να πολεμαει για την δημιουργια δικαστικου μεγαρου αντι να πολεμαει για σχολεια και για πρασινο.
Ειδα εναν Δημαρχο να ονομαζει πρασινο,αυλες σχολειου,παρκινγκ για αμαξια (!).
Ειδα εναν Δημαρχο να συγκρινει την τωρινη αποφαση τσιμεντοποιησης του Μαρκοπουλου,με το εργο που εκανε η αντιπολίτευση στην περιοχη της ΑΒΕΑΣ οπου εχουν δημιουργηθει χωροι για τεννις μπασκετ και σχολεια.Λεγοντας περιμπαιχτικα "Ξεχασατε φαινεται και τα δικα σας εργα στην περιοχή της ΑΒΕΑΣ.Τοτε δεν διαμαρτυρηθήκατε και διαμαρτυρεστε τωρα;"Θελωντας να πουν μα καλα τα ιδια με εσας κανουμε τι φωναζετε;
Αν αυτος ειναι λογος για να υπερηφανευονται τοτε...τα λογια περιττευουν.
Ειδα εναν Δημαρχο που μιλουσαν δεν μιλουσα οι υπολοιποι,εκεινος εψαχνε εγγραφα για να αποδειξη οτι οσα κανει εχουν γινει απο αλλους στο παρελθον.
Ειδα εναν προεδρο συνελευσης,να μην αφηνει την αντιπολιτευση να ολοκληρωνει τις αποψεις της λεγοντας πως δεν υπαρχει χρονος.
Ακουσα εναν προεδρο να λεει "Ο δημαρχος μπορει να μιλαει οτι ωρα θελει οση ωρα θελει να διακοπτει οποτε εκεινος θελει.Η δημοκρατια στο φορτε της δηλαδη.
Ακουσα τον Δημαρχο να χλευαζει δημοτικο συμβουλο επειδη σε προηγουμενες εκλογες ηταν Νομαρχιακος συμβουλος προσπαθωντας να τον μειωσει.
Ακουσα τον Δημαρχο σε ερωτηση αντιπολίτευσης για το ποσοστο πρασινου στον Μαρκοπουλο,να διαβαζει και να ξαναδιαβαζει για τοσα τετραγωνικα αυλες,τοσα τετραγωνικα πεζοδρομια,τοσα τετραγωνικα παρκινγκ,τοσα τετραγωνικα μπλαμπλαμπλαμπλα

Ωραια δημοτική αρχη :)
Γιατι αντιδρούμε;
Ντροπη μας.
Κατσε να αυτοσφαλιαριστώ.φλλαααααππππ!
Θελει το καλο μας.Επειδη δεν σας φτανουν τα παρκινγκ στην πολη θελει να δημιουργησει και αλλα για να αγορασετε και αλλα αμαξια.Σου λεει σχολεια εχουμε αλλα δεν εχουμε δικαστικα μεγαρα και φωναζεις τι φωναζεις φλαπππππ!παρε το σφαλιαριδι σου να στρωσεις.Σου εφτιαξε πεζοδρομους ασχέτως που δεν μπορεις να περπατισεις σε αυτους και μιλας; σκασμος που λεει και ο προεδρος βγαλε το σκασμο.Εφτιαξε ραμπες για τα ΑΜΕΑ ασχετα που εκει πετανε κουτες,ασχετως που παρκαρουν τις κουρσαρες τους,τις εφτιαξε ομως και τολμας και βγαζεις γλωσσα;Εισαι απαραδεχτη.Παρε αλλη μια ...φλαααπ!



Δημοκρατική,συζητήσιμη,καλοβουλη,κοιταει το συμφερον των πολιτών και οχι πως να αρπαξει,κοιταζει να κανει μια πολη χωρις νεφος με λιγοτερη κυκλοφοριακη συμφοριση,προσπαθει να φτιαξει δικαστικα μεγαρα παρα τις αντιρρησεις του δικηγορικού συλλογου,θελει να φτιαξει χωρους πρασινου δηλαδη αυλες,παρκινγκ για τις κουρσαρες των δικαστων και δικηγορων,φτιαχνει πεζοδρομους για τα αμαξια,βαζει απαγορευτικα εισοδου στο λιμανι για να μπαινουν αμαξια και απο τις δυο κατευθύνσεις.

Αραγε αν ζουσε ο Βενιζελος,ξερεις ο Ελευθεριος,τι θα ελεγε για ολα αυτα;Για ολη αυτη την υποκρισία;
Ευτυχως που δεν ζει.

Δικαστηρια ή σχολεία και πράσινο;

Μου αρεσει που τα συγκρίνουν κιολας!

Δεν υπάρχουν σχόλια: