Online reading:

web stats

15 Ιουν 2007

Παραξενες μερες

Παρασκευη σημερα και παλι δεν εχω ορεξη για τιποτα.
Χθες ενω προσπαθησα να διαβάσω δεν εμενε τιποτα στην μνημη μου.Διαβαζα δεν διαβαζα το ιδιο και το αυτο.Μονο χρονο τζαμπα σπαταλουσα.

Ισως να φταιει που εχω τον κυκλο μου αυτες τις μερες οποτε και οι ορμονες μου κανουν παρτυ.
Την Δευτερα δινω προφορικα μάθημα για συγκολησεις.Οκ διαβαζα κατα την διαρκεια του εξαμηνου,αλλα νιωθω πως καπου θα κολλησω κατα την εξεταση.
Δεν τα παω καλα με τα προφορικα.
Δεν βγαινει μιλια,το μυαλο μου πα8αινει μπλακαουτ.Μου κανει χαλαστρα στην βαθμολογια.Στο παρελθον,ετυχε να παρω 5 ισα την βαση για να μπορω να γραψω το μάθημα ακριβως για αυτο.Κομπλαρα και τραβλιζα.Ευχομαι να μη μου ξανατυχει.Αυτη την φορα το θετικο ειναι οτι ξερω τους καθηγητες και ξερουν και εκεινοι ποσο παραγωγικη ημουν αυτο το εξάμηνο.Τεσπα θα δειξει.

Χθες ηθελα πολυ να δω τον καλο μου.
Τον ειδα χωρις να ειναι αυτο αρκετο.
Δεν εμεινα το βραδυ για να μην εχω την γκρινια των δικων μου.
Οταν ειμαι εκει η παρουσια μου τον χαλαρωνει,οποτε μετα απο ταινια που θα δουμε η καποια δουλεια, τον παιρνει αμεσως ο υπνος εχοντας εμενα αγκαλια.Οταν με γυρναει σπιτι και επιστρεφει στο δικο του,το ματι γαριδα οποτε ειτε καθεται και παιζει x-box μεχρι αργα το πρωι και ας μην ειχε σταματησει ολη μερα,ειτε καθεται να βλεπει galactica.Καπως ετσι γινεται και με μενα.Με το που επιστρεφω σπιτι νιωθω την ελλειψη του οποτε και αργει να με παρει ο υπνος.Ανοιγω τον υπολογιστή ειτε την τηλεοραση που εχω στο δωματιο,αρπαζω σημειωσεις και προσπαθω να χαλαρωσω.Δυσκολο.

Ωχ!Τωρα που εγραψα για σημειωσεις θυμηθηκα πως πρεπει να παω να παρω τις σημειωσεις μου απο το βιβλιοπωλειο που πηγα για σελιδοποιηση.Φτου!
Ευκαιρια να παρω και εφημεριδες.Καθε μερα γραφουν κατι για το Μαρκοπουλο,για τους ποδηλατρεις,για την πολη με ποδηλατο.Χθες δημοσιευσαν το κειμενο του καλου μου,που εχει αναρτησει σε ποστ στο μπλογκ του,μετα απο δικια μου παροτρυνση.

Α και κατι αλλο!Την Πεμπτη θα εκδοθει ενα περιοδικο στο οποιο υπαρχουν συνεντευξεις χανιωτων για το myspace.Ειμαι και εγω μεσα χεχε με φωτογραφια μου.
Δεν ξερω αν κυκλοφορει στην υπολοιπη Ελλαδα.Θα ρωτησω τον υπευθυνο.
Στο myspace εχω γνωρισει απιστευτα ατομα και συγκροτηματα.Ατομα που ειχα την εντυπωση οτι δεν ειναι προσβασιμα.Οπως ο Δημητρης Κοργιαλας (γεια σου Δημητρη),την Ελενη Πετα (καλημερα Λενιω) τον Κωστα Χρονόπουλο (Καλημερα Κωνσταντινε μου)ο οποιος σε λιγες μερες θα κυκλοφορισει και νεο cd "Δεν εχω ιδεα"και πολλους αλλους.Καποιο συγκρότημα μου ειχε ζητησει να γινω η PR τους,μα δεν μπορουσα να αναλάβω κατι τετοιο.Ηδη κανω πολλα.Αναρωτιεμαι αν αυτη η ικανοτητα μου να επικοινωνω τους κανει πιο φιλικους και προσβασιμους.Ισως.Οταν λεω να επικοινωνω μην φανταστειτε τηλεφωνηματα κλπ.Ειμαι παρα πολυ ντροπαλη και αυτο που μου βγαινει στο διαδυκτιο δεν μου βγαινει στο τηλεφωνο.Μολις ακουσω την φωνη τους τσαφ!γεια σας,παει το Βγενιώ.Θελω δουλεια σε αυτο το θεμα.Οταν καταλαβω βεβαια γιατι το παθαινω.

Αυτιά που λέτε.
Σας αφηνω και πάω για σημειωσεις.
Μακαρι να ξαναρθει η ορεξη για διαβασμα γιατι δεν με βλεπω καλα.Δυο μερες μεινανε.

Τα φιλια μου και μια αγκαλια.

1 σχόλιο:

dimitris είπε...

καλη βδομάδα κ μην ανησυχείς για τίποτα. ελπίζω να περνάς καλά κ να απολαύσεις το καλοκαίρι μετά τις δυσκολίες και τα διαβάσματα.

φιλιά από το βροχερό λονδίνο.