Online reading:

web stats

11 Ιουν 2007

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΧΑΝΙΩΝ

ΑΥΡΙΟ ΔΕΥΤΕΡΑ 11 ΙΟΥΝΗ ΚΑΙ ΩΡΑ; 8μ.μ.

Να μην περάσει η απαράδεκτη τσιμεντοποίηση του Στρατ. Μαρκόπουλου

Που γα δεύτερη φορά και με απαράδεκτους αντιδημοκρατικούς και σκοτεινούς τρόπους επιχειρεί ο Δήμαρχος Χανίων μαζί με τους 16 παρατρεχάμενους του.

Την 5η Ιουνίου ημέρα προστασίας του περιβάλλοντος στην Επ. Σχεδίου πόλεις εγκρίθηκε και πάλι η τσιμεντοποίηση του μοναδικού ελεύθερου χώρου στην πόλη μας. Αυτό έγινε με τους πιο απαράδεκτους και αντιδημοκρατικούς τρόπους από την πλειοψηφία του άρχοντα Δημάρχου.

Αγνοώντας ακόμα μια φορά την ομόφωνη αντίθετη άποψη σύσσωμης της αντιπολίτευσης στο Δημ. Συμβούλιο Χανίων . Την απόφαση της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης , και όλων των φορέων του Νομού. Την συντριπτική πλειοψηφία των κατοίκων της πόλης που μέχρι στιγμής εκφράζεται με την συλλογή των 8.000 υπογραφών και των δεκάδων ενυπόγραφων δημοσιευμάτων που κατά καιρούς έχουν δει το φως της δημοσιότητας.

Όλοι μαζί συμφωνούμε ότι ο χώρος αυτός είναι ο μοναδικός χώρος πρασίνου για την πόλη μας. Και ζητάμε την παραχώρηση του στο 100% από το Υπ. Εθνικής Άμυνας στην πόλη μας.

Αντί αυτού για άλλη μια φορά εισπράττουμε από μια μικρή ομάδα 16 ατόμων που καταλαμβάνουν την πειοψιφεία του Δημοτικού Συμβουλίου να επιμένουν στο αντίθετο και αυτό δημιουργεί πολλά ερωτηματικά.



Γι αυτό και όλοι οι φορείς το Νόμου μαζί με την αντιπολίτευση και όλους τους κατοίκους αποφασίσαμε να διαμαρτυρηθούμε έντονα αύριο στην συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου

Ας είμαστε όλοι εκεί.

Οι Ποδηλάτρεις δεν θα μπορούσαμε να είμαστε έξω από αυτήν την προσπάθεια.

Γι αυτό και καλούμε κάθε κάτοικο της πόλης μας με το ποδήλατο του ή και πεζός να βρεθεί σε αυτήν την προσπάθεια , για να σώσουμε τον τελευταίο πνεύμονα ζωής για την πόλη μας.


Συγκεντρωνόμαστε έξω από το Δημαρχείο με τα ποδήλατα μας και τα σχετικά. Σφυρίχτρες, κόρνες και ότι άλλο έχουμε στην διάθεση μας για να διαμαρτυρηθούμε έντονα και να αποτρέψουμε αυτήν την απαράδεκτη και σκοτεινή επιδίωξη τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: